Έλα ρε κι εγώ αυτά τα δύο σκέφτηκα
Βέβαια εγώ μάλλον μόνο το Mesmerize θα βάλω από εκείνη τη χρονιά, 2005 δεν είναι;
Έλα ρε κι εγώ αυτά τα δύο σκέφτηκα
Βέβαια εγώ μάλλον μόνο το Mesmerize θα βάλω από εκείνη τη χρονιά, 2005 δεν είναι;
Καθιστε να βγει πρωτα η δεκαετια του 80 χωρις να κλειδωσε το θεμα και βλεπουμε, ηδη εχει αρχισει ο τσακωμος για το the wall. Εχουμε καμια χρονια με maiden+metallica μαζι;
Μόνο 83, 84, 86 και 88.
Gawd Yas . Για μένα οι GnR ξεκίνησαν και τελείωσαν με το Appetite. Pas mal, αλλά κάτι σαπουνόπερες November rain (είναι και μακρυνάρι) που τις πούλαγε το MTV τότε με το κιλό μου θυμίζουν διαφήμιση lacta. Τσουρέκια και ο Axl με τα τραβήγματα στη φωνή του (aaaeeiiiiiiaaa).
Εκεί ευτυχώς βάζεις ένα Black Arrows και στανιάρεις. Απλό, τίμιο, λαϊκό.
Καλως τα παιδια, 4-0.
Καλά σας θωπεύει και το november rain αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα.
Για '79 έχει να πει κανείς κάτι;
Ειδάλλως ε ρε πράμα που συνέβη το 2009!
Ενταξει, κλειδωστε το τωρα. Ουτε ημιχρονο δεν θα προλαβουμε, πρεπει να δω τι αποδοση δινει το “διακοπη”.
That’s my point, πολύ θώπευμα (μπουρμπουλήθρας slash) και ουσία (σεξακι) μηδέν.
Δέκα λεπτά μακρυνάρι και χωρίς ολοκλήρωση. I mean, GURL.
…ενώ την ίδια εποχή ο Cobain έριχνε τις σφιχτές ριφαρες ασαλιωτες τη μια μετά την άλλη…
No T No Shade just sayin’
Μην αρχίσω για κομπέην τώρα…
Spill the tea
(Λανσάρουμε νέο τύπο οφφτοπικ: μπρος-πισω στον χρόνο του καλενδαρ)
Είμαι ψυχαναγκαστικός, τα λέμε σε 3 μήνες.
η πιο φαμπιουλους απορριψη που εχω δεχτει εβερ
Αν συνεχίσετε ετσι, αυριο το πρωι θα τσακωνομαστε για το Senjutsu.
Μαλάκες, αυτο ειναι το καλύτερο θρεντ ever.
Ναι, HIGHWAY TO HELL.-
Οι Metallica αξίζουν να κερδίσουν το 86 και το 91 ανεξαρτήτως τι κυκλοφόρησε εκείνες τις χρονιές, μιλάμε για απόλυτα peaks. Για τις άλλες χρονιές οκ, ο καθένας όπως του αρέσει. Πχ για το 88, μάλλον το Straight Outta Compton θα βάλω στην πρώτη θέση, όσο και να μ’αρεσει το Justice