Levellers - Thessaloniki @ Block33 25/11/2011 & Athens @ Gagarin205 26/11/2011

To ότι είναι 21 Νοεμβρίου, έχει λάιβ Levellers σε λίγες μέρες, και δεν υπάρχει ακόμη ένα thread για τη συναυλία παίζει να με στείλει. Ώρες ώρες αυτό το φόρουμ με τρομάζει.

Για τη Θεσσαλονίκη μπορεί να τους δει κάποιος και με 15 ευρώ. Αλλά τι να λέμε τώρα, η πόλη μου πάλι θα εγκληματίσει…είναι κλινικά νεκρή εδώ και χρόνια.

Χαχα, είναι απίστευτο, τώρα δα σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχει ακόμα θρεντ για Levellers και ήμουν έτοιμος να το φτιάξω, είχα βρει και τα λινκ απ’ το σάιτ, την τελευταία στιγμή πρόσεξα ότι το άνοιξες εσύ. :stuck_out_tongue:

Για εδώ στην Αθήνα πάντως το εισιτήριο είναι αρκετά τσουχτερό (28 και 33 ευρώ), αλλά για Levellers είμαι διατεθειμένος να τα δώσω μάλλον, γιατί όλοι λένε πόσο γαμάνε live (οπότε κάποτε πρέπει να τους δω), άσε που γενικότερα είναι μπαντάρα από τις λίγες στο είδος τους.

Για πείτε κανείς αν ψήνεται για το Σάββατο.

Εγώ το πρωί σκεφτόμουν να το ανοίξω αλλά σκέφτηκα ότι θα πάει πιο άπατο και από κάτι χαρντκοράδικα που ανοίγω.

Είμαι ήδη στο live στη Σαλόνικα! :slight_smile:

Ulver γκαμωτη ulver!

Α ναι ρε μαλάκα, πέφτει μαζί με Ulver. Και Sodom την ίδια μέρα! :?

Εντάξει μόνος μου θα πάω, το κατοχύρωσα. :lol:

Είχα δώσει το παρόν στο τελευταίο λάιβ των Levellers στο (φρέσκο τότε) Fuzz και το συγκρότημα είχε δώσει ρέστα. Ο κόσμος ωστόσο ήταν απογοητευτικά λίγος.

Μιλάμε για ένα συγκρότημα που στην πατρίδα του την Αγγλία γεμίζει αρένες, είναι πολυπλατινένιο και θεωρείται από τα σημαντικότερα ονόματα στην ιστορία του folk rock ήχου. Αλλά είχα απορήσει τότε με την μουσική παιδεία του μέσου Έλληνα μουσικόφιλου. (δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά).

Δε θα δώσω το παρόν φέτος, αλλά ελπίζω να πάει περισσότερος κόσμος από την τελευταία φορά γιατί το αξίζουν. Πάντως νομίζω Θεσσαλονίκη θα έχουν κοινό γενικά, είναι περισσότερο γνωστοί στον εκεί κόσμο και λόγω μεγαλύτερης προβολής από τα μέσα (ραδιόφωνο κυρίως) της πόλης.

Για θεσσαλονίκη δεν νομίζω να πάει άπατο… Ειδικά από την στιγμή που το προμοτάρουν στον imagine Κανάκης και λοιποί… Εδώ κατάφεραν να κάνουν οι james 3 live με συνολικά πάνω από 16.000 κόσμο… Στο block33 θα κολλήσουν? Όχι ότι δεν θα το αξίζει η μπάντα…

μια χαρά θα πάει Θεσσαλονίκη… άσε που ξαναήρθαν πριν καμμιά 2ετία και πάλι γέμισαν… είναι η προώθηση, το όνομα, η Παρασκεύη… λίγο χαμηλότερο εισιτήριο να είχε στην είσοδο και θα το τίγκαρε… ηδη τα ‘σκριβά’ ιντερνετικά τελειώνουν…

θα ειμαι κ εγω εκει…:smiley:

ρε πήγε μια φίλη μου να πάρει τικέτο για Σαλόνικα από metropolis και της έδωσαν ένα από 6 Μαϊου από Αθήνα και το είδε όταν έφτασε σπίτι!!!

Πήρε κανένας άλλος;

Μόλις γύρισα από Σαλόνικα και θα πω μόνο ένα γιατί βαριέμαι να γράφω τώρα…

ΠΑΡΤΑΡΑ ΛΕΜΕ!!! ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

σετλιστ

[SPOILER]One Way
The Game
15 years
the road
medusa
boatman
Jig
Truth Is
Devil Went down to georgia
Another man’s cause
sell out
battle of beanfield
your parade
liberty
dirty davey
riverflow
cholera well

encore

hope street
carry me
beautiful day[/SPOILER]

εχει δει κανεις προγραμμα? δεν το βρισκω πουθενα…
σαλονικα τι ωρα βγηκανε??

22:10 το suppert
23:15 levellers

ε συν πλην κανα 5 λεπτο

thanks…
αργα ειναι μωρε, 9,30 το πολυ πρεπει να βγαινει το σαπορτ… ειδικα οταν χειμωνιαζει…

Ναι είναι λίγο αργουτσικα. 1 τελείωσε το νταβαντούρι

Το εισιτήριο γράφει οτι οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.Όσο πιο νωρίς ξεκινήσει τόσο το καλύτερο γιατί το βράδυ μετρό γιοκ.

Σύμφωνα με το site του Gagarin

Doors open: 20:30 - Ορέστης Ντάντος 21:00 - Levellers on stage: 22:00

http://www.gagarin205.gr/levellers/

[SPOILER]Πρακτικά δηλαδή παίζουν… το Levelling the Land και κάτι ψιλά από όλα τα υπόλοιπα, έτσι; :roll::p[/SPOILER]

Πριν από μισή ώρα περίπου τελείωσε και η συναυλία εδώ στην Αθήνα. Ένα θα πω, ότι χαίρομαι πάρα πολύ που πριν από δύο περίπου χρόνια έτυχε να ανακαλύψω το σπουδαίο αυτό συγκρότημα, έτσι ώστε σήμερα να μου κόψει να πάω να τους δω. Τα άλλα τα είπε ο Αστάλδος. Ροκ εν ρολλ πάρτι με όλη τη σημασία της λέξης. Και μπορεί ο σημερινός συναυλιακός ορυμαγδός να ψιλοχαντάκωσε την παράμετρο της προσέλευσης του κόσμου, αλλά το κέφι δεν έλειψε από κανέναν από όσους ήρθαν. A Beautiful Day, που λένε κι οι ίδιοι οι Levellers.

οντως πολυ καλη συναυλια, τρελο κεφι κ ορεξη απο μπαντα κ κοσμο κ οι κομματαρες να πεφτουν βροχη…
γαματο σετλιστ, για μενα που εχω ακουσει μονο το levelling the land…
μονο αρνητικο η χαμηλη προσελευση, περιπου 350? τοσους υπολογισα με το ματι αλλα δεν υπολογιζω καλα κοσμο γενικα…

350; :lol3::lol3: Ναι, αν τα χες πιει και τους έβλεπες όλους διπλούς, ίσως…

Εν τω μεταξύ είμαι καλό βόδι, είχε ήδη ξεκινήσει η συναυλία όταν πήρα χαμπάρι ότι το Levelling βγήκε πριν από ακριβώς 20 χρόνια, οπότε η περιοδεία αυτή είναι επετειακή/αφιερωμένη σ’ αυτό το δίσκο… Απ’ αυτή την άποψη δε γκρινιάζω που το παίξανε σχεδόν ολόκληρο και ελάχιστα από τους υπόλοιπους δίσκους τους (γιατί οι Levellers δεν είναι μόνο το Levelling, έχουν κάμποσες ακόμα δισκάρες), γιατί αλλιώς θα περίμενα οπωσδήποτε να ακούσω π.χ. ένα Α Life Less Ordinary να τα σπάσω όλα.