Λοιπον εδω ενα απο τα πιο καυλιαρικα κομματια της συλλογης μου…Το Ithyphallic των Nile σε μια απο τις καλυτερες Limited κυκλοφοριες(1000 κοπιες) που εχουν δει τα ματια μου…πλεον στο Ebay η τιμη του φτανει τα 150ε και ας εχει κυκλοφορησει μονο απο τον Αυγουστο…!!
σπερνει…
Περιμενω απο ενα γειτοναμ μια τρελη cult-ίλα. Θα προσταρω οταν την παρω στα χεριαμ.
Ξερω πως ειναι cultila του κερατά αλλα…
…προσκυναμε [FONT=“System”]Aldrahn[/FONT]. Και τα κομματια ‘‘χωνουν’’. Γουσταρω να δω τι θα παιχτει με το δισκο.
(υ.γ. εχω το νουμερο 13. Βαζελικο! =p)
Edit: Εν το μεταξυ, παιζει χαλαρα τις μισες να τις εχουν παρει ελληνες.
Αχαχαχαχ! Αυτή είναι η cult-ιλα που περίμενες; :-k
Ωραίους γείτονες έχεις! Μπράβο! Να τους χαίρεσαι! :lol:
Κακε Ανγκμαρ!
Ε λοιπόν είπα να γράψω και γω τι καλό βρίσκεται στην δισκοθήκη μου για να σταματήσετε να με θεώρειτε μικρό κι ανόητο!!:lol: :lol: Μερικα απο αυτά που έχω ξέρω οτι είναι ψίλοσπάνια αλλά πάλι δεν κσερο την αξία τους ακριβώς αλλά οποιός ξέρει ας ρίξει λίγο φώς…ΑΣ ΠΟΖΕΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!
έχουμε και λέμε…
Το Ride the lightning με το πράσινο εξώφυλλο (1-400)
Το Apetite for destruction με το original εξώφυλλο, αυτό με το robot που βιάζει την γκόμενα
Το Stranger In A Strange Land γιαπονέζικο που έχει χαραγμένα στην άκρη του βυνιλίου “Somewhere on tour 87’’
To METALLICA Whiplash (Rare US-only Megaforce issued limited edition un-numbered 4-track vinyl 12” PICTURE DISC including Special Neck Brace Mix, Jump In The Fire, Seek And Destroy and Phantom Lord MRS-04)(βαριόμουν να κάθομαι να το γραφω καιτο κανα copy-paste:lol: :lol: )
Το virgin killer με το original εξώφυλλο που έχει μια γυμνή κοπέλα
Το Powerslave promo not for sale
Κατι bootleg απο ramones και misfits και guns
Και κατι το οποίο πρεπει να είναι σπάνιο αλλά δεν έχο βρεί πουθενά πλεροφορίες…
έχω ένα vynil του ozzy του '84 το οποίο είναι απο έναν αμερικάνικο ραδιοφονικό σταθμό τον RKO Radio Networks και λέγεται Captured live η εκπομπή… προφανώς είναι κλεμμένο ή κάτι τέτοιο… Η πλάκα είναι οτι δεν έχει εξώφυλλό αλλα πληροφορίες του σταθμού κα ικατι που γραφει πως αν το βρείτε να το στείλετε στην διεύθυνση του σταθμού…οποιος ξέρει κατι βοηθάει…
Τέλος το cd του spaggeti incident με μεταλλικό κάλυμα που εχει σχήμα ενός πιστολιού με ένα τραντάφυλλο
(1 of 1000)
Αυτά απο μένα… Φώτο δυστυχώς δεν έχω αφού είμαι μακρια απο την πατρίδα…
Δεν ξερω, μπορει να ειναι ακυρο αλλα εχω σε βινυλιο το Live +1 των Maiden, ηχογραφηση απο Marquee, Λονδινο:-s
Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό στο ebay να βρώ αυτά τα Demos:
Κι εγω τα θελω αυτα.
Τα demos των Anathema επισης.
bump για περισσότερες φωτό!!! Κάποιος με δυσεύρετους 70’s rock δίσκους ίσως;;(!!mandrake!!). Παιδιά προσοχή όταν αγoράζετε demos απο ebay!! Tα πιο πολλά είναι bootlegs!
Aντε να βαλω κι εγω τιποτα…
Το παρακατω σινγκλακι επεσε προσφατα στα χερια μου αλλα σε κοκκινο βινυλιο
Στη γαλλια επισης και μετα απο 4 χρονων ψαξιμο βρηκα κι αυτο σε cd
Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα με αφήνουν παντελώς αδιάφορο όλα αυτά τα singles/κυκλοφορίες ειδικά των μεγάλων συγκροτημάτων. Ε, άμα είσαι οπαδός θα τα πάρεις χαίρω πολύ. Επίσης τα νούμερα έχουν χάσει την αξία τους νομίζω… 5000 λέει είναι Limited edition. Απλά οι Maiden έχουν πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο και εξαφανίζονται γρηγορα οι “limited editions”. Από την άλλη άμα κάποιος έχει καμιά έκδοση “limited στα 500” από καμιά κουλή Black μπάντα ε τι Limited είναι πάλι αυτή αφού καμιά εκατοστή είναι και οι οπαδοί της…
Επίσης παίζει ρόλο και πότε βγήκε αυτή η έκδοση. Ας πούμε το soundhouse tapes είναι limited διότι από την χρονιά που βγήκε μέχρι τώρα λογικό είναι να εξαφανιστεί και όπου υπάρχει να είναι ακριβό.
Δηλαδή αμα βγει κανένας Έλληνας συλλέκτης (υπάρχουν πολλοί) και ποστάρει τίποτα paradoxx, Hammeron, Dark Starr (ενδεικτικά βινύλια) τι θα κάνετε? Θα τραβάτε τις τρίχες σας?? :lol:
Ε ό,τι έχει ο καθένας καλό είναι :roll:
ενώ οι hammeron έχουν ορδές οπαδών κι όχι τους 50 βλάκες που αγοράζουν (ή ανταλλάσουν μεταξύ τους) δίσκους με 500ευρα.
μμμ… μάλλον αυτό θα έλεγα οτι είναι το πιο σπάνιο της συλλογής μου.
Mastodon - the emerald, split w/ American Heritage
Έχω και ένα χιλιογρατζουνισμένο βινύλιο του Machine Head των Deep Purple από το 1972, (καβάτζα από τον πατέρα μου) αλλά είναι η ελληνική έκδοση και μάλλον δεν θα θεωρείται τόσο σπάνιο/συλλεκτικό :-k
Ειχα βρει το Remission σε μπλε βινυλιο στο ebay αλλα η τιμη του εφτασε σε τρελα νουμερα. :?
ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!