Οι Mastodon έχουν ένα σκασμό από περιορισμένα/συλλεκτικά/λάγνα καλούδια… Το βασιλειό μου για το Remission με μπόνους DVD από την περιοδεία με Dillinger Escape Plan του 2002!!! :blink:
Ώπα, τώρα είδα την παραίνεση. Όλο και κάτι υπάρχει :p. Θα κάνω κανά ποστάρισμα καμιά μέρα αλλά βαριέμαι να βγάζω φωτογραφίες… Μόνο ό,τι βρω σε εικόνα στο ίντερνετ.
Πάντως γενικά δεν κυνηγάω τα originals κτλ. Αν βρω βέβαια κανά limited ή κάτι αισθητικά όμορφο, ή απλά κάτι που ψάχνω και τυχαίνει να είναι σπάνιο, το χτυπάω…
Right nao παλεύω για ένα φοβερό κομμάτι στο ebay.
Το auction τελειώνει τα μεσάνυχτα, θα σας πω τότε τι έγινε!
Δεν είναι θέμα συγκροτήματος είπα ότι είναι ενδεικτικά. Αλλά άμα δεν τα’χουμε το ρίχνουμε… στη βλακεία… :p:lol:8)
ok, αφού το συγκεκριμένο θρεντ είναι η χαρά του ποζερά, έκανα μια βόλτα στα 7" μου…
Πάμε…
Black Sabbath
Mob Rules, Headless Cross, Feels Good to Me singles
Mastodon
The Emerald (split w/ American Heritage),[I] Capillarian Crest /I
Eyehategod
99 Miles of Bad Road EP
Cult of Luna, Death Courier, Emperor
Cult of Luna (debut EP), Necrorgasm (EP), Reverence (EP)
και… :band::trombone::trombone:
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το bootleg. Απλά απίστευτο. Bleeding History, μήπως έχεις και το Demise LP των θεών D.C.;
EDIT: Ποιά τραγούδια έχει το Motorhead;
χμ, μπα. γενικά με δίσκους που τους κοστολογούν ως κομμάτι πλαστικό το οποίο για οποιονδήποτε λόγο κόπηκε σε λίγα αντίτυπα, μου πέφτει. προτιμώ να ακούω τη μουσική και να μην την ευτελίζω.
Σκατά, το έχασα.
Ήταν το A Sun that Never Sets των Neurosis, σε Limited Edition LP, υπάρχουν μόνο 100 κομμάτια.
Έκανα τελευταίο δευτερόλεπτο bid 120 δολλάρια, και μετά είδα ότι ένας είχε κάνει 122…
Αυτο πρεπει να χει τη live εκτελεση του Metropolis ως Acropolis στη πρωτη τους ever εμφανιση στην Ελλαδα και το Orgasmatron.
Το Demise δεν το έχω, έχω όμως το Deny your destiny demo. :twisted:
Το Μοτορχεντ θεωρείται επίσημη κυκλφορία. Ήταν μπονους στις πρώτες 200 (νομιζω) κόπιες του no sleep at all στην Ελλάδα. Έχει μέσα Orgasmatron και Metropolis (μετονομασμένο σε Acropolis)
Τέτοια bootlegs πάντως (η επίσημες κυκλοφορίες, δε ξέρω) έχει ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι, σε ένα στενό μέσα. Οι γνωστοί άγνωστοι θα το ξέρετε:!:
?!?!?!?!?
Απ’τα καλύτερα items που έχω δεί. Bleeding, συνέχισε να ποστάρεις
πες μου ποιά είναι η απορία σου.
πολλά λεφτά για 1 μόνο δίσκο
Διπλό clear LP, μόνο 100 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, τα οποία δώθηκαν σε φίλους της μπάντας και υπάλληλους της εταιρίας.
Για τον The Drug:
Τα demo tapes τα σπανε ε.
Στις πρωτες χιλιες νομιζω. Το χει κι ενας γνωστοσμ αυτο.
Edit: Πληροφοριακα παντως, το συγκεκριμενο κομματι υπαρχει ΚΑΙ σε βιντεο… τραβηγμενο απ την ΕΡΤ.
ΑΜΑΝ!!! Πότε βγηκε αυτή η έκδοση και δεν την πήρα χαμπάρι???#-o 2πλό LP ΜΕΤΡΑΕΙ!!!