Συνεχίζω με κάτι συλλογές που είχαν κυκλοφορήσει κάποτε από μία εταιρία Heavy Rock Tapes με έδρα την Πάτρα, γύρω στο 96 αν θυμάμαι καλά. Ήταν μια εταιρία που είχε φιλοξενήσει πολλά demo συγκροτημάτων.
Νταξ, όποιος με δουλέψει δεν του ξαναμιλάω
[SIZE=“3”]Greek H.C. - Punk Vol.2[/SIZE]
οι κομματάρες που υπήρχαν εκεί μέσα ήταν:
Α side
Διατάραξη - Μπατσαρία ( κλασσικ κομματάκι από ένα πολύ σούπερ ντούπερ γκρουπ της σκηνής )
Ψύχωση - Αυτοκτονία
Χωρίς Μέλλον - Κατακρήμνιση
Πνευματική Διάψευση - Όνειρα και Ελπίδες ( άλλοι θεοί από δω )
Κοινωνική Αποσύνθεση - Δεν με νοιάζει
Βανδαλούπ - Μια Φάση ( γνωστοί και μη εξαιρετέοι )
B side
Θανατική Ποινή - Εγκεφαλική Αποσύνθεση
Πλάσμα - Εφιάλτης
Χαοτική Διάσταση - Θεατής ( live εκτέλεση παρακαλώ!! )
ALT TC - Κοινωνία 2000 ( τα σπάγανε οι Κερκυραίοι )
Εξακρίβωση Στοιχείων - Το Τέλος ( αυτούς μόνο σε αυτή την συλλογή τους έχω πετύχει, και μετά από χρόνια βρήκα μια διασκευή τους στο Στίγμα από ΓΤΧ )
Χαρντκο(υ)ράδες - Ενόραση
[SIZE=“3”]Τhe Killers Vol. 3[/SIZE]
συλλογή με heavy / power μεταλ γκρουπς της εποχής. Tracklisting:
A side
Diptheria - Living To Die
Skyward - The tragedy of burning birds
Wind - Tales of nordic sea
Mortals Fate - Black Eyes Of Fog
Vehement - Eternal War
B Side
Mind’s Eye - Dying Lands ( κομματάρα )
Verum Organum - Overlord ( επίσης κομματάρα )
Sharpness - The Right Time ( ο λόγος που αγόρασα την συλλογή. Οι τύποι ήταν απίστευτοι. Μάλιστα το συγκεκριμένο γκρούπ το είχα δει live στο φεστιβάλ Δήμου Υμηττού κάπου στο 94 - 95, η πρώτη heavy metal συναυλία πoυ πήγα!!! )
Dream Weaver - Thunder and Lightning ( τους θυμάται κανείς σας αυτούς??? Πρέπει να είχαν κάνει κάποιο θόρυβο, νομίζω )
Metal Edge - A dream unfolds ( από ότι θυμάμαι και αυτοί ήταν ωραίοι )
και τέλος:
[SIZE=“3”]Τhrash Metal[/SIZE]
συλλογή με thrash metal γκρουπς από όλη την Ελλάδα!!!
Α side
Αnimosity - Lost Souls ( κομματάρα, αλλά όταν αγόρασα το demo τους απογοητεύτηκα )
Brain Fade - Brain Fade ( οι τύποι ήταν κάτσε καλά )
Cremate - Die As you lived ( ακόμα στεναχωριέμαι που δεν βρήκα το demo τους ρε γμτ… οι τύποι ήταν οι Έλληνες Kreator )
Βreakpoint - Eyes Of Glass ( τίποτα το αξιόλογο εδώ )
Εpidemic - Forbidden Seeds ( ένα από τα καλύτερα κομμάτια τους στην καλύτερη εκτέλεση που έχω ακούσει )
B side
Εxhumation - Fauls Reality ( ναι, και αυτοι thrash παίζαν πριν βγάλουν δίσκο )
Asphodel - Catacombs ( αυτό δεν πολύκολλαγε στην συλλογή , οι τύποι ήταν φάσης death αργόσυρτου )
Mind Revolt - Lake Of Affiction ( ούτε που τους θυμόμουν αυτούς )
Requiem - The Same Soup
Alfa - Gat Em Puttos ( live, άλλο ένα cult όνομα )
Demise - You Can Lie ( But Cannot Hide ) ( και εδώ ένα γκρούπ από τα μέρη μου - Λαμία - σόκ, συγκίνηση και δέος… Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από το δεύτερο demo τους ονόματι Thrashed, το οποίο είχε αποσπάσει πολύ καλά σχόλια από την αντίστοιχη στήλη του γνωστού περιοδικού… Γερμανικό thrash από την Ρούμελη!!! )