Limited Editions, Βινυλια, Demo Tapes (που εχουμε / θελουμε)

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Αυτός εδώ ο Τζίμης δεν πιάνει ε? :stuck_out_tongue: [/SIZE][/FONT]

Tool - Lateralus 2x color picture lp limited

Bruce Dickinson - All The Young Dudes cut to shape picture disc

Μερικά ακόμα αργότερα

Tip: Στο καλύτερο site συλλεκτών www.eil.com (στο οποίο μπορείτε να βρείτε τρελά πράγματα αλλά σε γενικά υψηλές τιμές) αυτές τις μέρες έχει δωρεάν έξοδα αποστολής και κάποιες εκπτώσεις :wink:

Όταν πάρω φωτογραφική θα επανέλθω με post που θα κάνει τον Maiden να θέλει να κρυφτεί!!!

λέμε τώρα…

Είχα ξεχάσει να απαντήσω… :roll:

Το Eddie’s Head έχει τα cds κοπής 1998 που είναι enhanced και όχι τα αυθεντικά που έκοψε η EMI και έκανε μετατροπή από αναλογικό ήχο σε ψηφιακό, με τα original εξώφυλλα, τα original χρώματα στα σκίτσα κ.τ.λ. :wink:

Αυτό το πακέτο είναι για οπαδούς που ακούνε Μaiden από το 1998 και μετά… και όχι για αυτούς που έχουν τα πρωτοεκδοθέντα cds!

Παρομοίως και στο First Ten Years!
To πακέτο αυτό βγήκε για να δώσει ευκαιρία σε αυτούς που δεν έχουν τα αυθεντικά singles να τα πάρουν μαζεμένα! Όμως αυτή η έκδοση έχει τα singl-ακια αυτά με ημερομηνία 1990 και όχι την πραγματική (1980 μέχρι 1989 δηλαδή) και σαν να μην έφτανε αυτό τα έχει ανα δύο σε κοινό album! :?
Δηλαδή στη μια μεριά υπάρχει το εξώφυλλο ενός single και στο οπισθόφυλλο υπάρχει το αντίστοιχο εξώφυλλα του άλλου!
Τα πραγματικά οπισθόφυλλα δεν υπάρχουν! [-X

Όταν λοιπόν εγώ που έχω ήδη όλα τα αυθεντικά singles, αυτά που κυκλοφόρησαν στη διάρκεια των '80s για πιο λόγο να πάρω μια επανακυκλοφορία που έχει fake εξώφυλλα και είδε το φως της μέρας και τα ράφια των δισκοπωλιών πολύ αργότερα από την πραγματική του release date; :-k

Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια που έκαναν για εκείνο το μεγάλο post! Tα καλά σας λόγια τουλάχιστον με έκαναν να ξεχάσω πόσες ώρες καθόμουν και έγραφα και ετοίμαζα όλα αυτά! :smiley:
Το resume πιστεύω είναι αυτό που είπε ο hokam!

Πολύ σωστή κουβέντα, mate! :drunk:
Aυτή είναι η ουσία! 8)

:rockon:

Ναι ρε το ξερω οτι εχει τα νεα cd του 98 που ουτε εμενα με ενδιαφερουν τοσο…απλα θα γουσταρα να ειχα στο δωματιο μου την κεφαλα του Eddie!!:slight_smile:

Η οποία κεφάλα του Eddie περιέχει αυτό το bonus cd: :smiley: :slight_smile:

Ήρθε σήμερα απο ebay :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Επίσης maiden τα Iron Maiden - The Story So Far Part One και Iron Maiden - The Story So Far Part Two

τα έχεις γιατί από ότι κατάλαβα είναι παν σπανία …

To εχω το In Profile…το ειχα παρει παλια και νομιζα οτι ηταν καποιο Best αλλα τελικα ειχε συνεντευξεις μεσα…βεβαια το εχω ακουσει μια φορα μονο…

Αυτό με τους Twisted Sister το έχω και εγω. Λες να έχω καμιά Limited έκδοση και να πετιέται ο Dee από τον υπόνομο?
Και το Garage days το έχω. Δεν θα το έλεγα ποτέ για σπάνιο…

έχω σχεδόν όλο το thread ! και βάλε…

μεξικανικο picture.

αμερικάνικο promo με αυτοκόλυτα βινυλίου.

Scorpions - 3d caleidoscopic disk.

Bon J, box 2, japan 96, 5 watt, working amplifier, 5 first cds in special packaging.

clog shaped box. Heartland

DARE - signed απο τους πιο πολλούς… έχω άλλα 23 ? lol

FM 7αρι με κανονικά υπογεγραμμένες κάρτες απο όλους !

3incho CD άσπαστο… ή 350$ και 980$ στο ebay με το καλημέρα…βγήκε 2 φορές σε μια δεκαετία…

WASP-Chainsaw charlie, CD, etched 7", picture 7"

έχει και ένα βιβλίο.

το 2o LP υπογεγραμμένο απο όλους.

5000 copies μόνο αριθμημένες. έχω κάμποσες…

ομορφο…

πρασινάδα 1000 αντίτυπα.

500 copies, signed απο όλους…

coolato bootleg.

Rare Cult Box (7CD) signed by all alive+ eric singer(drums on 11 tracks) (6+7CD editions 5000)+ Rare Cult Demos (5CD)-(3000 copies) (Κανονικά 450 $ + 300-380$…τώρα… χμ…priceless !)

First Edition,η περγαμηνή signed - by almost… ALL members…ever that are still alive! Άλλοι 4-5 μένουν !

τετράγωνο ?! σινγκλ signed by KAI & Weiki !

στριφογυριστό 10άρι…

Η ώρα της σαπίλας #1

Ράγκμπυ άσματα…

άσματα για το ΚΨΜ

mothers against sex association - estonian karaoke ?

Strangulated - Beat off’s - Lick my Bu# HOLE baby !!! Garage meets grind/punk !

ost DUKES. είναι και PROMO !!!

H σαπίλα… μπααα μπααα μπλάκ σιιιπ… το twinkle twinkle little star με sampled βελάσματα προβάτων. no 1 στο Cardiff ! I kid you not το 1978 !!!

Τρελο πραμα ρε φιλε!!Ωραιος!!!

just warming up… ακούω 17 χρόνια, αρκετά “φανατικά…” αλλά και σχετικά επιλεκτικά, δυστυχώς για εμένα απο westcoast μέχρι Thrash/Death… η κωλοφαρδία ήταν το UK, μερικά που θα αναφέρω μετά τα έχω πάρει
για ΤΡΙΧΕΣ !
πάμε πάλι…

όμορφος δίσκος και φοβερό ολογραμμικό βινύλιο…

etched …mission !

TOTO Shapes

Εγώ δε βρίσκω το Heaven and Hell…:frowning:

χαχαχα. Κι εγω δυσκολευομουν, χωρις βεβαια να το “ψαξω”. Το εχει το μετροπολις στο χαλανδρι αν δυσκολευεσαι τοσο πολυ :stuck_out_tongue:

Thanks Dude!

WHITESNAKE - διάφορα…

VAIN ! κάπου έχω και τα κυάλια …