Έτσι ακριβώς. Αυτό θα πει μεράκι και αγάπη για τη μουσική!
Mitsos for president!!!
Δηλαδη εγω που δεν εχω σχεδον καμια limited edition και τα περισσοτερα σπανια/ακυκλοφορητα κομματια τα κατεβαζω δεν την αγαπαω τη μουσικη?
Μαιντεν τα σπασες, αυτό το From Here To Eternity το ψάχνω γμτ…
Τα υπόλοιπα, σχεδόν όλα, τα χω (Τα Maiden).
Απο δω και κατω επρεπε να τα βαλεις σε spoiler!8O Τωρα θα βρω που μενεις και αποχαιρετα τα…
BTW
Σε tincase (δεν ξέρω σε πόσα κομμάτια παίζει …)
μπορείς απλά να του ευχηθείς :lol: :lol: :lol:
Ειναι μια χαρα Limited του Oliva…καμια χιλιαδα κοπιες αν θυμαμαι καλα…
Burst - Origo μαζι με το Prey On Life. 2LP, clear, limited στα 125 κομματια (αριθμημένα).
Η μλκια ειναι οτι το Origo το ειχα ηδη σε cd. Ισως το σπρωξω καποια στιγμη. Ιδωμεν.
Τα πούλησα, πειράζει:-s :?
Deicide - The Stench of Redemption
Κουτί με αφίσσα και 4 κάρτες. Όχι ιδιαίτερα σπάνιο αλλά είναι ομορφιά. 8)
Αυτό ψάχνω μια ζωή ο άμοιρος, σαν να ναι η προσωπική μου Μέκκα. Στο ebay όποτε κάνω bid με πατάνε χάμω κάτι δισεκατομμυριούχοι!
[SPOILER] Τελικά αγόρασα μια επανέκδοση και ησύχασα κάπως.
(αλλά να πω την αλήθεια, τώρα που δεν κοιτάει, δεν την αγαπώ πραγματικά)[/SPOILER]
Aς δοκιμάσω το scanner που μου κάναν δώρο…
Κλασσικός γραφικός, θα ποστάρω κάποιες δυσεύρετες ( πλέον ) βιντεοκασσέτες που έχω
Kreator - Live In East Berlin ( 1989 )
[CENTER][/CENTER]
Kreator - Hallucinative Comas ( 1990 )
[CENTER]
[/CENTER]
Ποιος ξερει που μενει ο Παναγιωτης και τι ωρες λειπει απο το σπιτι ?
:lol: :lol: :lol:
και επειδή ζήλεψα από το Thy Mighty Contract του Maiden, ας ποστάρω το digipack τοy Triarchy που είχε ως bonus τα Flag Of Hate / Tormentor και Pleasure To Kill…
[CENTER][/CENTER]
Χα!Αυτο το εχω σε κασεττα.Η προφορα του Σακη ειναι απιστευτη!Τοοοοrmeeentor
φαντάζομαι το λες ειρωνικά αυτό ε? και του παππού μου στο χωριό καλύτερη θα ήταν… :lol: :lol:
Nαι καλε!Απλα στις συγκεκριμενες διασκευες παιζει πολυ πορωση και ετσι ξεχναμε την προφορα.
Το ακολουθο δεν ειναι τιποτα το φοβερο, απλα δε το αλλαζω με την καμια.
Ο λογος ειναι οτι μαμησαν το εξωφυλλο στην επανεκδοση. Το χουν κανει λες και ειναι σε καδρο.
[CENTER]
[/CENTER]
Τωρα θα μου πειτε, μικρη η διαφορα.
Τι είναι αυτά ρε; Βάλε κανα πραγματικά limited!
:lol: :lol:
Σημερα τσιμπησα απο δισκαδικο μεταχειρισμενων και οχι μονο δισκων αλλα και οτι αλλο θες το Aural Sculpture σε βινυλλιο απο τους Stranglers.
[SPOILER]
…αντε τωρα! Μη δειξω και γενικη φωτο της συλλογης μου!
[SPOILER]
[SPOILER]…η οποια δυστυχως δεν ειναι δικη μου. Αλλα ειχε πλακα.
: P [/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]