Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

[quote="“mr_whatsisname,post:380,topic:9047”]

Ρε, σοβαρεψου λιγο.[/QUOTE]

:lol3::lol3::lol3:

:lol::lol::lol:

:smiley:

Σε ποιον παει αυτο? Και για να μαθουμε αν θα παγντοσκοπηθοει η συναυλια η μερη της συναυλιας πρεπει να ρωτησουμε καποιον απο το Μτβ. Αλλα το μτβ ειναι χορηγος επικοινωνιας σε ροκγουειβ , λπ και τοσες αλλες συναυλιες. Θα τις μαγνητοσκοπησουν ολες? Δεν νομιζω να μην τραβηξουν τιποτα απολυτως αλλα ας μην περιμενουμε και πολλα… Παντως δεν χανουμε τπτ να ρωτησουμε…

Σε σενα πηγαινε,μια σελιδα πισω…

Thanks man!!! :):slight_smile: :D:D Αχ… με κανεις περιφανο!!! :slight_smile:

Και ο Αντ1 ειναι χορηγος οπως το ΜΤV αλλα δεν πιστευω να τραβηξει κανεις τη συναυλια.Ισως καποια τραγουδια για ρεπορταζ κτλ.8) Lpζω φετος να εχουμε καλυτερης ποιοτητας βιντεο στο youtube.Απο περυσι δεν εχω βρει κανενα αξιολογο βιντεο του Crawling κ του TLGYA κ του PMA:(

πες τα χρυσοστομε!κανεις με στα8ερο χερι και καλο κινητο?ελεος!
για το λιτλ 8ινγκς μπες στο προφιλ μου στο υτιουμπ.εχω απο το σολο και μετα…:slight_smile:

γιασονα γτ ρε?

Γραφε ρε σαν ανθρωπος.

Στα λεω και στο μσν οτι χεστηκανε ολοι.

xaxax.3ερεις οτι με κουραζει να αλλαζω απο αγγλικα σε ελληνικα.
θα το τραβηξουν!ετσι για να χουν να δειχνουν τις παρασκευες τα βραδυα…
και μαζι με ροκ αμ ρινγκ,ροκ ιμ παρκ και νταουνλοαντ φεστιβαλ θα τραβηχτει και στην ελλαδα το λαιβ στο τερα βαιμπ.

να το βλεπει ο κοσμος να γελα.

δεν παιζει ρε να την τραβηξουν!τους REM τους ειχε φερει το MTV για να το εγκαινιασουν στην ελλαδα,γι’αυτο το τραβηξαν…

Bump it up! θα θαφτεί έτσι πως πάμε…

ας θαφτει!εμεισ συναυλια θα παμε!!μουχαχαχα!

και απο,τι ειπε ο τζο στο τσατ,το nd θα το παιξουν λαιβ!!

Guerrero says to mrhahn1 (12:07): Hi Joe! I’m Paul from Athens. Congratulations for ND video! Chester’s digital “blood” scenes were very cool! How did you did that? Also is the Trans/mers theme gonna to effect LP stage set at this year’s tour? And the girl in the video is Megan Fox?Thanks!

mrhahn1 says to (12:11): There’s no blood in the video, it’s actually water. No the theme won’t effect the stage set, but we will be playing the song on tour. Megan is foxy :slight_smile:

Aυτα ρωτησε ο Eddie κ απαντησε ο Mr Hahn! Δε θα εχουν σκηνικα απο Transformers…Μαλλον κατι αναλογο με τα περσινα θα ειναι. 34 μερες μονο για να τα δουμε:D

:D:D Μου απαντησε ο Joe!!! Και 2η φορα μετα που τον ρωτησα αν στα τελευταια δευτερολεπτα του βιντεο, στις σκηνες που φαινεται σαν o Brad και o Phoenix να βγαινουν εξω απο τα ρομποτ, ποιος ηταν ο τελευταιος αυτος η ο Mike? Μαλλον απο την απαντηση δεν θυμοταν “Ειμαι η εγω η ο Mike. Ενας απο τους 2” :lol:

Θυμαμαι αυτο το ποστ σου που το διαβαζα πριν βγουν τα εισητηρια στη σχολη και τωρα… απομενει 1 ΜΗΝΑΣ!!!

ακριβως…ενα ατελειωτος μηνας!μηπως να χαιρομαι που εχω εξεταστικη?και καπως περναει η ωρα

Linkin Park με Tool στο Epicenter '09. Πριν λιγο βγηκε ανακοινωση.

τι εννοας ανθρωπε???

edit http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=122367
http://latimesblogs.latimes.com/music_blog/2009/06/linkin-park-alice-in-chains-and-tool-to-headline-the-epicenter-music-festival-in-pomona.html
ρε φιλε αυτα ειναι!η εισαι χεντλαινερ η οχι!