Chester The Molester!!! :lol:
Εσυ μια χαρα εισαι. Περσυ ηταν μια πισω μου που ηταν λιγο πιο πανω απο το ποδι μου και εγω ειμαι 1,98 και με τραβαγε (ενω φοραγα την αγαπημενη μου μπλουζα των LP με το Hybrid Theory Soldier http://www.mamstore.co.uk/bin/pxisapi1.exe/large?item=419319) συνεχεια λεγοντας μου “θελω να δω και γω, χαμηλωσε λιγο σε παρακαλω…” και μου ειχε σπασει τα νευρα… Ευτυχως στη μεση της συναυλιας εφυγε απο πισω μου…
ελεος σ ειπε "σε παρακαλω χαμηλωσε;"χαχαχαχα
επρεπε να της πεις"εσυ ψηλωσε!“πως γινεται να χαμηλωσεις?μα αν ειναι δυνατον!ειναι κατι τετοια ατομα π μ την σπανε!σε μενα οταν ειχα παει nighwish μ ειπε μια κοπελιτσα” σε παρακαλω μν χοροπηδας γτ δν βλεπω!“ε κ τησ λεω"ας μην ερχοσουν εδω!”
κατι φιλοι μ μ ειχαν πει οτι ηταν μια κοπελα η ενα αγορι…δν θυμαμαι…παντως ηταν σε συναυλια κ τους λεει"καντε ησυχια να ακουσουμε!!"χαχαχαχα!!ελεοοοος!!
παντως μια χαρα θα περασουμε λπ!κ ελπιζω να προλαβω το νωριτερο πουλμαν π φευγει για μαλακασα για να μν χασω φφαφ!
χααχα!ναι ρε υπαρχουν πολλοι τετοιοι…εγω λεω να καθομαστε και κατω.για να βλεπουν…
Καλα αυτο ειναι το πιο κορυφαιο απ΄ ολα δεν υπαρχει… ΕΛΕΟΣΣΣ!!!:lol: Καλα της ειπες! Και μενα μου τη δινουν αλλα κοριτσι ηταν τι να της ελεγα… Αμα ηταν κανα αγορι θα τα ειχε ακουσει αγρια! Wise φετος θα ακολουθησω τη συμβουλη σου. Για να βλεπουν οι πισω μου θα κατσω κατω :lol::lol:
Όπως στους AC/DC που είχαν και τις οθόνες! Αλλά οι Ελληνίδες δεν είναι τόσο τολμηρές για να τα βγάλουν ΟΛΑ εξω όπως κάνουν στο εξωτερικό! [-X
Ηoorayyyyyyy!!! 8)
Μπορεί αυτό που θα γράψω να μην αφορά αυτά που λέτε αλλά αφορά άμεσα την LP-κοινώτητα! Το music video για το New Divide κυκλοφόρησε!!
Link : http://tinyurl.com/mfqsjk
Μπορω να πω οτι το βιντεοκλιπ ειναι πολυ καλο!οι εναλλαγες των εικονων ειναι πολυ καλη!δν ειναι ενα προχειρο βιντεο!η λεπτομερεια κ η καλη δουλεια φαινoνταιι πιστευω…εμενα μαρεσει πολυ παντως!
Μπραβο στον Mr. Hahn!:bow2::respect:=D>
στους acdc εδειξε κ μενα 3 φορες αλλα δν εβγαλα την μπλουζα μ!
καλα σε διαλε3ε ο σκηνοθετης και δεν 3εγυμνωθηκες?τστστστ!
το κλιπ παιδια δεν υπαρχει…ειναι φοβερο!!!mr hahn για να γουσταρουμε!
αντε να το ακουσουμε και λαιβ!
Tη Δευτερα εχει LPU chat με τον MrHahn!!! Οσοι ειστε μπειτε να του πειτε congrats…Πραγματικα φοβερος!!!Μαλλον ο chazy τωρα θα ειναι περηφανος κ θα εχει ξεχασει τους πονους που τραβηξε:roll:
Εμ, αυτά είναι τα λάθη ζωής…!!! :lol::p:D
Εγω θα ειμαι 100% μεσα!!! Δεν ειχα μιλησει με τον Brad. Στον Joe σιγουρα θα παει στο g (Guerrero). Το βιντεο τα σπαει!!! Το κατεβασα και απο τορεντ αλλα δεν ειναι της ποιοτητας που θελω. Το ψαχνω σε ΤΕΛΕΙΑ ποιοτητα. Μολις το βρω θα σας στειλω λινκ!!! Πω πω τι γαματο… Εκει στις τελευταιες σκηνες που ειναι σαν να βγαινουν μεσα απο τα Transformers και μετα με ψηφιακα μπλε κυματα πηγαινει πισω στο χωρο που παιζουν το τραγουδι, ο Τσεστερ που φαινεται με αιματα, οι σκηνες που φαινεται σαν να ¨κολλαει" το βιντεο. Ακομα και η κοπελια στο βιντεο ειναι θεα! Και αλλες πολλες τελειες σκηνες… Αυτο ηταν που ελεγε ο Χαν “θα χρησιμοποιησουμε την νεα τεχνολογια και θα ειναι μια τελεια οπτικοακουστικη εμπειρια!”. Αυτα ειναι!!!
Μπειτε στο mtvgreece.gr . Στο αρχικο βιντεο του The Metal Hunt Project που ψαχνουν παρουσιαστη για το Headbangers Ball εχουν βαλει λιγο απο το New Divide στο τελος!!!
True lp fan.Οχι μαλακιες…
ρε μαγκες εφαγα φλασια.το μτβ ειναι χορηγος επικοινωνιας.πως μπορουμε να ρωτησουμε αμα θα τραβηξει τη συναυλια??
μακαρι το κλιπ να βγει σε 720p…
Σιγα που θα τραβηξει την συναυλια…αυτα γινονται μονο σε καμια αγγλια, παρισι, αμερικη…
τους rem μια χαρα τους τραβηξε…
θα μου πεις τους ρεμ τους εφερε το μτβ…ελπιζω ομως…
Ο μόνος τρόπος να μάθουμε είναι να επικοινωνήσουμε με τους χορηγούς επικοινωνίας!!
Ρε, σοβαρεψου λιγο.