Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

Εκεί να δεις ξύλο που έχει να πέσει! Άσε! Μετά θα είμαι για αναζήτηση συντρόφου! :p:lol:

Οχι, αμα πιασεις καγκελο εισαι μια χαρα.

Οι ακριβως επομενες σειρες τραβανε το λουκι

καγκελο ημουν εγω στους acdc κ ημουν μια χαρα!λιγο δυναμη θελει αλλα καταταλλα μια χαρα ειναι καγκελο!
οσο για τα μεταφορικα…τι να κανουμε?..παιρνουμε τικετ για τα πουλμαν της sunway απο συνταγμα κ παμε κ γυρναμε με αυτα…εγω δν θελω να ρισκαρω κ να μεινω εκει με τουs λυκους κ τις αρκουδες!:stuck_out_tongue:

εγω παλι προτιμω να μεινω με τις αρκουδες παρα να ειμαι πισω πισω…

απλα πες μ πως θα αντεξεις!!καλα θα δω τι θα κανω…δν εχω αποφασισει ακομα…:-k

Παιδια χαλαρωστε… cool… Σας καταλαβαινω γιατι και γω περσυ αυτα ρωταγα και ειχα τρελο αγχος. 1ον αυτο που ειπε ο Freedom Of Rock δεν το ειχα σκεφτει… Ελλεινο αν γινει τπτ τετοιο…:stuck_out_tongue: Λοιπον νομιζω πως με το τικετακι μπορεις να γυρισεις και οχι να πας. Δεν τους ενδιαφερει. Ειναι ο πιο ξεκουραστος τροπος να πας Τερρα Βαιμπ. Ουτε εχεις το αγχος του αυτοκινητου ουτε τπτ. Τα πουλμαν καθοριζονται αναλογα με τα ποσα ατομα πανε. Το γεγονος να μεινεις στην απ’ εξω δεν νομιζω να παιζει. Πας σταθμο Λαρισης, περιμενεις μπροστα απο οποιο πουλμαν σου αρεσει, σου λενε καποια στογμη μπαινουμε και φευγεις. Αν μπουνε πολλοι σ’ αυτο πας σε αλλο. Και δεν αργουνε να πανε.Περσυ να καναμε κανα 45λεπτο. Οταν τελειωσει η συναυλια πας παλι στο μερος που ειναι τοοοοοοσα πουλμαν μαζεμενα (περσυ πηραμε ευθεια κατω το δρομο που μπηκαμε στο Τερρα) ρωτας κιολας αμα θες αν ειναι της Σανγουειζ για Σταθμο Λαρισης, περιμενεις, μπαινεις και φευγετε. Η μονη μλκ ειναι πως πρεπει να ψαχνεις για ταξι μετα… Στην τελικη αμα βαριεσαι καλεις ραδιο-ταξι. Περσυ ημουν τυχερος που βρηκα, ολο κοριτσια επαιρναν.

Γι’ αυτο το λογο δεν θελω να πηγαινω με κοριτσια σε συναυλιες… Και ενδεχεται να τη “χτυπησουν” αλλα ρε σεις, πως να το κανουμε… Θα πουνε το Place, θα θελω να τα σπασω, να κανω σαν τρελος. Αλλο να εισαι με παρεακι και να γουσταρετε και αλλο με το κοριτσι… Το καλυτερο μερος παντως για να εισαι 100% οκ ειναι το ΠΛ1. Αλλα απ’ οτι διαβασα εχεις παρει ηδη γενικης εισοδου. Εγω που θελω να παω μπροστα καγκελο και ανησυχω αν κληρωθω meet & greet αν θα μπορεσω να ξαναπαω… Νταξει θα σπρωξω λιγακι κτλ αλλα οι μαλακες οι σεκιουριταδες να σου πουν οχι… Αφου εχω πληρωσει για ολα αυτα…

Αν όμως στο παρεάκι σου δεν έχεις κάποιον που ακούει LP, τότε? Πάντως και να μην ερχόταν η κοπελιά μου, θα πήγαινα και μόνος μου. :smiley:

Anyway, thanx! 8)

να ρίξει και αυτή ξύλο! 8)

αχχαχαχ!εσυ εισαι δικος μου ανθρωπος!πρεπει να καταλαβεις οτι στους λπ ολοι θαμαστε μια παρεα…εγω εχω κανονισει με ατομα απο τλεειως 3εμπαρκα μερη να βρεθω περαν απο αυτους που θα παω μαζι.με αλλους θα ξεκινησω μαζι με αλλους θα βρεθω εκει…αμα γουσταρεις βρες με και μπαινουμε μαζι!:wink:

Φαντάζεσαι? “Πάρτε τα, mothafuckaaaaaaaa!!!” :lol:

Κοίτα, μιας και την (ξανα)έπεισα να έρθει και δουλεύοντας για το μέλλον και για άλλες συναυλίες :p, θα την πάρω μαζί. Το μόνο που μπορεί να κάνουμε είναι να της πω: “Κοίτα, μωρό μου, αυτά είναι τα παιδιά που γράφουν στο rocking, τα βλέπεις? Ου ου, παιδιάαααααα, εδώ είμαστεεεεεε, ωχ! γιατί κτυπιούνται έτσι αυτοί? Σαν πολλοί δεν πλησιάζουνε, ρεεεεεε, θα μας πατήσετε ρεεεεεε!!! @#$%$&&$^#@#%” End of story και εις άλλα με υγείαν… :p:p:p

χαχαχο!οχι ρε!!εγω θα ειμαι ηρεμος.ειδικα μετα απο αυτα που επαθα περισυ…

Κοίτα στην συναυλία των ακεντεκε είχαμε παει κοριτσοπαρέα και είμασταν σχετικά μπροστά και περάσαμε καταπληκτικά! Δίναμε και μεις ξύλο όταν χρειάζονταν :stuck_out_tongue:

Ωχ, ωχ, ωχ, ελπίζω να μην έρθετε LP. Ή αν έρθετε, πείτε μου πού θα είστε! :stuck_out_tongue:

Δεν θα πάμε don’t μου worry! :stuck_out_tongue:

Φίου! :p8):slight_smile:

εγω γουσταρω να πανε κοπελες,και να βγαζουν τις μπλουζες τους !!τσεστερ λουκ ατ μιιι!!!χαχαχ!

εγω παντως περσι ειχα παει με κατι φιλους μ κ το αγορι μ κ ημουν το μονο κοριτσι στην παρεα!θυμαμαι δν ειχα κανενα προβλημα…ειμαι κ 1,80 υψος…αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα συμβαν π ηταν μια κοπελιτσα διπλα μου κοντη σχετικα κ με καποιο τροπο…λογικα απο το σπρωξιδι…επεσε κατω κ την πατουσαν…κ την βλεπει ενας φιλος μ π ηταν διπλα μ κ λεει στο αγορι μ:"μλκ ειναι μια κοπελα στα ποδια σ κ την πατανε!"κ την βλεπει κ την πιανει απο τα μαλλια κ την σηκωσε!

γιαυτο λεω οσα κοριτσια δν εχουν δυναμη να αντεξουν, ειναι κοντες…καλυτερα να πανε πιο πισω…κ πολυ καλυτερα θα βλεπουν κ σωες απο εκει θα φυγουν8):wink:

Λετε φετος να γινει pit της προκοπης ?:-k

Άμα θες pit της προκοπής να πας στους municipal waste :stuck_out_tongue: