το βιντεο πισω τους ειναι στανταρ πιστευω.σε ολα τα λαιβ τους πισω εχουν το τεραστιο βιντεογουολ.τωρα για τα πλαινα δεν 3ερω…περισυ δεν ειχανε.φετος δεν 3ερω αν θα αλλαξει…ρε γμτ εγω θελω να ναι μερα ακομα οταν ξεκινησουν…και να νυχτωσει κατα τη διαρκεια του λαιβ.οπως στο dvd τους…
Και πάλι θα διαφωνήσω! Είναι πιο ωραία να ξεκινάει νύχτα όπως και πέρσι…! Και επίσης αν κοιτάξεις, Video Wall δεν είχαν σε όλες τις συναυλίες του '08, σε μερικές είχαν το πανό
ντα3ει εγω απλα το ειπα επειδη θα θελα να τους δω με το φως της μερας…βλεπεις καλυτερα το στειτζ.τους βλεπεις ολους πολυ καλα και πισω νασαι…
+1 και εγώ αλλά είναι διαφορετικά το βράδυ αλλά όπως το βλέπω, φέτος θα βγούν νωρίτερα οπότε θα νυχτώσει κατά τη διάρκεια της συναυλίας
καλα σιγουρα το βραδυ με τα σκηνικα,τους φωτισμους και ολα αυτα ειναι πολυ ωραια.
θα παρει κανεις απο σας λεωφοριο να γυρισει?
Μαλλον εγω θα κανονισω με λεωφορειο.Ομως ειναι νωρις ακομα…:-k
κ εγω με λεωφορείο θα παω…απο αυτα π σε πανε κ σε φερνουν μετα…γτ ουσιαστικα το προβλημα π εχω αυτη την φορα ειναι οτι δν εχω αμαξι κ δν θα μπορεσω να γυρισω…να ρωτησω…μηπως ξερετε τι ωρα φτανουν εκει τα λεωφορεια αυτα?
Ναι και γω με λεωφορειο της Sunways θα παω και θα γυρισω εκτος αν παω με τρενο για να μαι πιο νωρις. Δεν ξερω ακομα. Πιστευω με αμαξι ειναι γαμησε τα. Πολυ ταλαιπωρια… Φευγαμε περυσι με το λεωφορειο και εβλεπες μια μαζα αυτοκινητων ακινητοποιημενη. Ηθελα να τους βγαλω φωτο αλλα δεν προλαβα, γκαζωσε ο οδηγος… Ωρες για αναχωρησεις λεωφορειων Ιουλιο θα ξερουμε. Περυσι ειχε 530, 630, 730. Πηγα με των 630 και οταν εφτασα ειχαν αρχισει οι Μπλακαουτ και παλι καλα που ημουν μπροστα απο το ψηλο σετ με τα φωτα στη δεξια μερια. Μια χαρα εβλεπα εγω. Φετος θα παω με αυτο που φευγει πιο νωρις.
εγω θα παω με τραινο μεχρι μαλακασα.οπως περισυ.αν βρω αμαξι να γυρισω καλως.αλλιως θα δοκιμασω να φυγω με λεωφοριο…
αλλα ειναι εμπιστα αυτα τα λεωφορια γενικα?η μενεις απεξω?
τοσο αργα φτανει?ποτε μπορεις να κλεισεις για λεωφορειο?κ αν πας με τρενο μετα με ποιο λεωφορειο γυρνας?αφου υποτιθεται οτι με αυτα τησ sun… θα σ δινουν καποιο εισητηριο κ για να γυρισεισ…
μν παμε με τρενο κ μεινουμε εκει μες στην νυχτα!μν μας φαει κανας λυκος!
-
Όπως και να πας, μπορείς να γυρίσεις με λεοφωρείο της Sunway αγοράζοντας τικετάκι απο το Teravibe, αλλά να ξέρετε προτεραιότητα έχουν αυτοί που έχουν έρθει με τα πούλμαν από Αθήνα. Κοινώς, πρώτα φεύγουν όσοι ήρθαν με τη sunway, και μετά εσείς.
-
4 φορές έχω πάει Teravibe, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Το 2007 μάλιστα ο οδηγός είχε αγοράσει αναψυκτικά και πατατάκια για τη πάρτη μας:p
8O8O8O Σοβαρα ρε συ??? Ωραιος ο οδηγος! Προς Wise και Starbuck. Αγοραζεις ενα εισητηριο 10 ευρω απο τη Σανγουειζ στο Συνταγμα. Ειναι για πηγαινε-ελα. Σου λενε οταν περνεις λεωφορειο για το Τερρα κρατηστε το χαρτακι για την επιστροφη. Δεν υπαρχει συγκεκριμενο λεωφορειο για τον καθενα. Μπαινεις σε οποιο θες. Μια χαρα εμπιστα ειναι.
Και απλά στο γυρισμό σιγουρεύεσαι οτι δεν έχεις μπει στα αντίστοιχα πούλμαν που πάνε Θεσσαλονίκη:lol:
λολ φανταζεσαι να κανεισ λαθος κ να μπεισ σε λεοφορειο π παει θεσσαλονικη?χαχαχαχα!
εχω μια απορια…αν παρω εισητηριο για τα λεοφορεια τησ sun απο το συνταγμα…επειδη αυτα αργουν να πανε μαλακασα…μπορω να παω με τρενο εκει για να φτασω νωρις κ μετα για το γυρισμο να χρησιμοποιησω το εισητηριο π εχω αγορασει?για να επιστρεψω…η αν το αγορασεις θα πρεπει να πας κ να γυρισες με αυτα τα λεοφορεια?εμενα το προβλημα μ ειναι ο γυρισμος…
ας πουμε αγοραζεις εκει εισητηριο για να φυγεις με ενα απο αυτα τα πουλμαν…αν ειναι πολλα ατομα…κ δεν χωρεσεις?τι θα κανεις?θα μεινεις μαλακασα?
μπραβο ρε σταρμπακ.εχω ακριβως τις ιδιες αποριες και προβληματισμους.το να πας μια χαρα ειναι το τραινακι…το ελα ομως…8α μπορουσαμε να βγαλουμε ενα εισητιριακι και ας μην παμε με λεωφοριο.
οσο για το γυρνα…δεν πειραζει αδερφε παρεα 8α μεινουμε στα χωραφια.
και ρε γμτ δεν 8ελω να το αφησω για τελευταια στιγμη γτ δεν θα την παλεψω…
Για πείτε. Επειδή πέρυσι που πήγα με την κοπελιά και 1) ούτε έβλεπε (δεν είναι και το πιο ψηλό άτομο :p), 2) σπρωχνότανε, 3) έφαγε και ένα moshpit από τους γύρω συν 4) ήταν ακριβώς στο ίδιο ύψος με τις μασχάλες των εν λόγω κάφρων :p:p, ε δεν ήθελε και πολύ να πει ότι στους Scorpions σε κερκίδα πέρασε καλύτερα! Χεχε! Ήθελα να ήμουν και σχετικά μπροστά. Ουσιαστικά μόνο άκουγε που επίσης δεν της είναι και ό,τι καλύτερο (“Τι? Θα πάμε Linkin? Σε αυτούς που ουρλιάζουνε και έχουν φαρυγγίτιδα???” :p), θέλω help. Ποιο είναι το καταλληλότερο μέρος για να ΒΛΕΠΕΙ τουλάχιστον αυτήν τη φορά? Σε κάποιο μικρό υψωματάκι ίσως? Μπροστά από το stage control? E? E? Anyone?
Αν θέλετε μέρος για να βλέπετε καλύτερα να πάρεις tickets για τα πλάγια, είναι υπερυψωμέμοι χώροι με παγκάκια αλλά είναι πολύ ακριβότερα από αυτά της γενικής εισόδου
Έχω ήδη πάρει τα κανονικά. Γι’αυτό ρωτάω. Σιγά μην έδινα τα διπλάσια. Είπαμε.
πας απο τις 3.πιανεις πρωτη μουρη καγκελο στον ελεγχο και μετα παιρνεις αγκαλια την κοπελα και τρεχετε σαν τρελοι να πατε καγελο!