το καλυτερο album για μενα ειναι το meteora!.θυμαμαι τοτε που πηγαινα 3 γυμνασιου εγινε παταγος!ειχα τρελαθει με λπ!για μενα επρεπε να ερθουν τοτε στην ελλαδα για συναυλια.τοτε ειχαν ενα διαφορετικο στιλ, ηταν numetal, τωρα το εχουν ριξει στο alternative, εχουν κοψει κατα πολυ το ραπαρισμα απο τον mike!
νομιζω οτι οποιος ακουγε λπ τοτε θα με καταλαβει:D
δν λεω οτι το μτμ ειναι κακο αλλα θεωρω οτι ερχεται 3ο στην σειρα στισ δικες μ προτειμισεις.
Ναι και μενα το αγαπημενο μου αλμπουμ το Meteora ειναι!!! Λινκ για Ρικ Ρουμπιν http://www.nme.com/news/linkin-park/45562 εδω το λεει κατω κατω στη συνεντευξη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΕΣ!!! 1 ΧΡΟΝΟΣ!!! Δεν ξερω που σου στελνουν μειλ, νομιζω οχι στου LPU. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος… δεν εχω παει ποτε… να τα κοιταξεις και τα 2 αλλα ετσι κι αλλιως θα βγει ποιοι πανε στο φορουμ του LPU!
Motley Crue feat. Chester Bennington - Home Sweet Home
Παιδια ξερετε απο ποτε μπορουμε να παρουμε εισητηρια για λεωφορειο απο τη Sunways για Linkin Park??? Ειναι νωρις ακομα η οχι?
παρε ενα τηλεφωνακι φιλε μου
παιδες εγω πηγα και πηρα το εισητηριο για το πουλμαν της sunways:D
Thanks!!! Παρασκευη θα παω και γω!!!
Παλι 10 ειχε?
Εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω λεωφορείο από το Ticket House και με το ίδιο θα γυρίσω πίσω, πιστεύω πως αξίζει! Θα πάει κανείς άλλος με αυτόν τον τρόπο?
Απο το τικετ χαουζ??? Ειναι καποιας εταιρειας αυτο το λεωφορειο σαν της Σανγουειζ(γιατι ειπες με αυτο θα γυρισεις πισω…)??
Eddie πήγα σήμερα και ρώτησα… Έχει 30? το άτομο για να μας πάει απο την Αριστοτέλους, στο TerraVibe και μετά πίσω Θεσσ/νίκη! Καλά είναι όσον αφορά τα οικονομικά… Με το τραίνο θα χρειαστεί και εισητήριο sunways και μια βραδιά στο ξενοδοχείο! Και το ΚΤΕΛ θα βγει παραπάνω! Αφού ζητάει 14? για να πας Φλώρινα…
Α εισαι Θεσσαλονικη εσυ ρε φιλε… Εγω νομιζα απο το τικετ χαουζ Συντάγματος…
Παντως για τοση διαδρομη συμφερει 100%, 30 γιουρα μονο!
παντως αποτι μ ειπε ενας φιλος μ π πηγε σημερα να παρει εισητηριο απο την sunways, για 5:30 εχουν τελειωσει.εγω ευτυχως προλαβα κ πηρα για 5:30.
ναι 10? εχει:p
Τι αλλες ωρες υπηρχαν???
Γινεται να τελειωσουν?:-sΑφου στους Depeche Mode με 30000-35000 κοσμο την τελευταια στιγμη να πηγαινες μπορουσες να επιλεξεις την ωρα!Κ στο Rockwave το ιδιο! 8O
Να βαλουν κ αλλα λεωφορεια!
τι να σ πω ρε συ…εμενα ετσι μ ειπε το παιδι…εχει 6:30 κ 7:30 νομιζω…
Εχουν τελειωσει 530!!! 430 δεν ειχε??? Αφου 530 ανοιγουν οι πορτες… Καλα το βλεπω να πηγαινω πιο νωρις με τρενουμπα…
Έλεος! Εγώ πέρσυ πήγα με το λεωφορείο των 18:30 και λόγω της κίνησης έφτασα στο Τερρα στις 19:35…! Ελπίζω φέτος με το άλλο λεωφορείο να φτάσω αρκετά πριν ανοίξουν οι πόρτες…:?
Ε μια ωρα με το λεωφοριο , μια χαρα ωρα σου πηρε . Τι περιμενες ?
Πατε νωρις!
καλα καλη τρενουμπα εννοειται οπως ειπε ο εντι…και για το γυρισμο.γυρναμε με οτοστοπ δεν γαμιεται?
εγω θα παω απο τις 2+30