Και γω σε κανα 2ωρο θα παω για εισητηριο πουλμαν… Αν οντως δεν εχει, θα δω τι θα κανω, αναλογα με το αν θα παω η οχι meet n greet. Αν παω με συμφερει να μην ειμαι και τοσο μπροστα γιατι θα βγω και θα μπω ευκολα… Να σας πω την αληθεια αν παω m&g καθομαι και εκει που ημουν περσυ… Να τους δω απο κοντα θελω…:roll::roll::roll:
Παιδια να κανω μια ερωτηση? Πηγα σημερα στη Σανγουειζ να παρω εισητηρια για πουλμαν και ηταν κλειστα… Ξερετε μηπως τι ωρες λειτουργουν???
:-s Πηγα μια Πεμπτη στη 1 κ ηταν ολα ΟΚ!Μπορει να κλεινουν μετα τις 6
νομιζω ειναι ανοικτα μονο το πρωι…
παιδες και εγω με τη σανγουειζ θα κλεισω μαλλον…μπορειτε να μου πειτε που μπορω να κλεισω εισητιρια??και ποσο εχουν περιπου???ευχαριστω οτι πληροφοριες και να μου δωσετε θα ειναι καλες!!!
10 ευρω εχει. Για να πας απο το Σταθμο ΛΑρισης στο Τερρα και να γυρισεις μετα. Ξενοφώντος 15Α στο Συνταγμα ειναι (λιγο πριν φτασεις στο Συνταγμα, σ’ενα στενο, αυτη ειναι η Ξενοφωντος, προχωρα ευθεια. Στο 2ο τετραγωνο στο αριστερο σου χερι.)
Οκ φιλε ευχαριστω…θα κατεβω συνταγμα τοτε και θα ψαξω…και κατι αλλο…το εισητιριο για τους linkin park ποσο εχει???
ευχαριστω κ παλι
Τπτ!! 55 εχει.
Μολις γυρισα απ’ τη Σανγουειζ. Εισητηρια για 530 εχει κανονικα, και για οτι ωρα θελετε… Δεν τελειωνουν. Εχει 530,630,730.
Μα καλα χαζοι ειναι? Το 7:30 δεν βολευει κανεναν, αφου η συναυλια υποτιθεται ξεκινα στις 8!!! Ωραια 5:30 λοιπον!!! Κ πιο νωρις δε θα εβλαπτε αλλα τελος παντων…
Ναι σωστα, αμα ειχε 430 τοτε θα πηγαινα… Αλλα ναι ελεος, ποιος θα παρει των 730???
Αυτοί που δουλεύουν ίσως?
τι 5+30?τον παιζουν?μια ωρα 8ες να πας!!καλες 2+30 8αμαι απε3ω!!
Ναι εχεις δικιο… Αλλα ρε φιλε δεν θα βλεπεις καλα αν γινεται χαμος, πισω-πισω θα εισαι… Γουαιζ, εγω θα χωθω και θα ερθω μπροστα. Ασε που μπορει να ειναι και το m&g, και τοτε μπες-βγες…
γεια σας!!! και εγώ θα παω στην συναυλία όμως υπάρχει και σε εμένα το πρόβλημα μεταφοράς…έμαθα οτι μπορώ να κλείσω με ένα πρακτορείο sunways …και όπως βλέπω παραπάνω το αναφέρετε και εσείς…υπάρχει περίπτωση να τελειώσουν τα εισιτήρια? ή αν μπορώ να κάνω απλά κράτηση μέσω τηλεφώνου? επειδη ειμαι απο ρόδο και θα έρθω αθήνα 20 ιουλίου… ευχαριστώ
Sevi γεια κ απο δω:)
Λογικα δεν υπαρχει προβλημα,βαζουν οσα λεωφορεια χρειαζονται, μπορεις να τα κλεισεις τη Δευτερα που θα ερθεις, ειναι πολυ ευκολο να το βρεις.Δεν ξερω αν γινεται κρατηση απο τηλεφωνο αλλα δε νομιζω:-k
η γνωστη σεβη να φανταστω…
η γνωστή σέβη? χαχα…αν με έχεις πετύχει και σε άλλο φορουμ…παντου κάνω απορίες…δεν κανω και άλλη δουλεια…προσπαθω να τα χωριζω σε σαιτ ώστε να μην γινομαι κουραστική
αα σε ευχαριστώ…μακάρι…:)…βρήκα το τηλ του πρακτορείου και θα πάρω αυριο τηλ…πφφ
Εισαι LPU??? Γιατι εχω δει μια Sevi στη λιστα του m&g αλλα χωρις φωτογραφια…