σεβη με 3ερεις καλα…εδω και καιρο…
καθε μερα κανεις like σε βιντεο μου στο fb…
ναι Eddie ειμαι LPU :)…ναι οντως δεν εχω ασχοληθει ακόμα με το profile μου χαχα…
χαχα wise κανεις καποιο λαθος …δεν έχω καν facebook:D
χμμ…παιδια σκεφτομαι να παω στο terravibe με τρενο κ να επιστρεψω με sunways…το τρενο σε αφηνει πολυ μακρυα απο το terravibe? μηπως γνωριζει καποιος?
Θα σε αφήσει κάνα τέταρτο με τα πόδια μακριά από το Terra Vibe.
Καλημερα =]
Πιστευετε πως θα δουμε παραπανω κοσμο απο περυσι ? μαλλον χλωμο
It’s official!!! Oι Dead By Sunrise (το συγκροτημα του Chester Bennington για οσους δεν γνωριζουν) θα εμφανιστουν μαζι με τους LP στο EUR - ASIA tour τους!!! Τελεια!!!
Wak3r οσο για τον κοσμο τι να σου πω… εχω ακουσει πως φετος εχει περισσοτερο απο περσυ… Απο εκει και περα δεν γνωριζω… Υπαρχουν ομως καλοι λογοι για να εχει περισσοτερο κοσμο. Περσυ πολλοι δεν πηγαν λογω εξεταστικης. Επισης φετος το support ( Funeral For A Friend ) ειναι καλο (δεν εχει σχεση με τους περσυνους… ). Σε πολλους απο εδω (και γενικοτερα, λεγοντας για το φορουμ φερνω πχ) αρεσει επομενως καποιοι θα πανε να τους δουν. Επισης δεν εχει και τπτ αλλο εκεινη την περιοδο εκτος απο Deep Purple, αρα δεν υπαρχει σε τοσο μεγαλο βαθμο το γεγονος “θελω να παω να δω “αυτους” και δεν μου περισσευουν για LP”. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ο κοσμος, εγω να τους δω θελω. Τωρα ποσο θα εχει θα το δουμε τοτε.
Ωωωωω, και Howard Benson παραγωγος…!!! Πρεπει να γαμαει το cd!!!
Παρτε μια γευση
The songs on OUT OF ASHES began to take shape during some downtime Linkin Park had before the band began recording their double-platinum 2007 album Minutes to Midnight. “I came up with a few songs that felt and sounded really good, but I knew they weren’t right stylistically for Linkin Park,” Bennington says. “They were darker and moodier than anything I’d come up with for the band. So I decided to work on them on my own rather than turn them over and have them transformed into Linkin Park tracks.”
Bennington says that the music he wrote for Dead by Sunrise is darker, sexier, and more personal than anything he’s done before. “It’s got me all over it,” he says. “This is the music I hear in my head.” Indeed the creative freedom that Bennington felt making OUT OF ASHES is evident on songs like “Crawl Back In,” “Let Down,” and “Walking in Circles.” “There are no hip-hop influences at all on this record, which is obviously a big difference,” he says. “Also, the amount of vocal layering and use of harmony really showcase my voice in a new way. I was involved in the entire process of making the record, including the programming and the production, which was not only a great educational experience, it was very empowering. I’m really excited that the album is finally going to see the light of day!”
βασικα ειναι κ οι ΝΙΝ με Jane’s Addiction στις 20, πολλοι θα προτιμησουν να δουν ΝΙΝ για πρωτη φορα παρα Lp για 2η αλλα φετος μπορουν να πανε οσοι δεν πηγαν περισυ οποτε μικρο το κακο 8)
A ναι ρε ειναι και οι ΝΙΝ, τους ειχα ξεχασει… Νταξει, σιγα. Εμεις για LP νοιαζομαστε, οχι ποσο κοσμο θα χει…
σκεφτειτε ομως οτι ειναι και κατακαλοκαιρο…οι πιο πολλοι θαναι σε παραλιες και διακοπες…
δεν πειραζει…και 10 ναμαστε καλυτερα!θαμαστε και καγκελο!χεχε!
Ωντως!!!
PS: Σε μια βδομαδα το πολυ θα ξερουμε για το m&g. Αμην. Ποσους μηνες περιμενουμε…
http://www.pop-rock.gr/myDir/lp/linkinpark.html Ακουσαμε τον chester, ας τον τρελανουμε στις ερωτησεις :lol:
Του αρεσε πολυ το terra οπως ειπε :’'Για να είμαι ακριβής, είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου βρήκα αυτό ακριβώς που περίμενα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Όσο για τον κόσμο, είναι εξαιρετικός, είχαμε περάσει φανταστικά" Aυτο με τις εγκαταστασεις με μπερδεψε, τι περιμενε δλδ??
Εγω παντως του εστειλα μνμ στο Twitter… Tου ειπα χαιρομαι που σου αρεσε το Terra Vibe. Ελπιζω να τον δουμε στο m&g (αν κληρωθουμε… την αλλη Παρασκευη το πολυ θα ξερουμε!!! [-o< [-o< [-o< :papas:)
:papas: Μακαρι να κληρωθουμε 40 να παμε ολοι Αλλα μεχρι να ξαναμπει ο chazy στο twitter θα του εχουμε μιλησει απο κοντα! Εχει βδομαδες ν μπει:(
40 θα πανε m&g γιατι το λεει στη σελιδα του music for releif για το bid που γινεται, αλλα ειμαστε 83 και εχω αγχος… Νταξει εχουμε πολλες πιθανοτητες, αλλα αν πεσει γκαντεμια και δεν μας κατσει ουτε στα 40 ΑΤΟΜΑ!!! Ασε… Ναι το ειδα… Εχει καιρο να μπει… Τριτη, Τεταρτη εγραψε ο Amir απο τους Julien K, θα γυρισουν 2 βιντεο απανωτα για τους Dead By Sunrise. Εχουν πολυ δουλεια, πρεπει να το προμοταρουν κιολας το cd. Πρεπει να ειναι ΦΟΒΕΡΟ αυτο το συγκροτημα. Classic rock με electronica influences! Ανυπομονω…
Κ ηδη ξερουμε το Morning After κ το Let Down που ειναι τελεια.Nα δω τον chazy να ερμηνευει το Numb κ στο καπακι Let down κ δε θελω τπτ αλλο :roll:
Για το M&G μπορουμε να κανονισουμε να παμε ολοι εμεις κ να αφησουμε απεξω ολους τους ξενους(ας τους γνωρισουν στη χωρα τους) Δε μπορει, σιγουρα θα υπαρχουν 3 ατομα απο αλλη χωρα η αλλα που δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθουν… Κ ισως γινει κανενα θαυμα κληρωσουν 42-43[-o<
Aν και μου αρεσουν πολυ οι LP, μετα τα σκηνικα με το Rockwave αποφασισα οτι τραβαω μια γραμμη μεταξυ εμενα και Μαλακασας. Μπορει ο chester να θεωρει τον χωρο καταλληλο απο την πλευρα του, εδω και κατι αυναυλιες οπως ειναι ακαταλληλος για την δικη μου (του θεατη). Ετσι κι αλλιως και να παω, θα εχει τον κλασσικο ελεεινο ηχο, θα πρεπει να κανω επικλησεις να μην βρεξει και χασω τα λεφτα μου και το χρονο μου κτλ. Θενξ δεν θα παρω αλλο…
δηλαδη αν κληρωθουν 40 ατομα σιγουρα θα μπορουμε να παρουμε αλλο ενα ατομο μαζι μας?
Στους LP περυσι ο ηχος ηταν μια χαρα! Τωρα αν λετε πως δεν ηταν, φανταζομαι πως θα ακουγεται οταν οντως ειναι καλα! Αυτο που ειπε ο Τσεστερ ειναι Δ-Ω-Ρ-Ο για την ντι-ντι. Σκοτωθηκαν φανταζομαι να βαλουν τη συνεντευξη στη σελιδα τους, μετα τα ΤΡΑΓΙΚΑ φετινα γεγονοτα (Depeche Mode πουλο, Franz Ferdinand πουλο, 2η και 3η μερα Rockwave πουλο…). Μονο AC/DC, Slipknot, Placebo (Rockwave) πηγαν ολα καλα (τουλαχιστον ετσι ξερω :p). Προσωπικα θα προτιμουσα να εβλεπα LP στο ΟΑΚΑ! Θα ηταν πολυ πιο ωραια πιστευω και λιγοτερο δρομολογιο… Αλλα οκ δε λεω τπτ αλλο γιατι για μενα ειναι δωρο Θεου που βλεπω το αγαπημενο μου συγκροτημα για 2η συνεχομενη φορα (ειναι ΦΟΒΕΡΟ για τα ελληνικα δεδομενα). Αν παω και meet & greet… :bow2: !!! Δεν πιστευω να βρεξει 21 Ιουλιου… (αν γινει αυτο πεθαινω… δε…)