Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

Ενταξει πολυ ηλιθιοι στην σανγουειζ , πηραμε τηλεφωνο σημερα για να κλεισουμε θεσεις για τη συναυλια οπως και καθε αλλη φορα με τραπεζικο λογαριασμο κλπ και μας ειπανε οτι δεν γινεται και πρεπει να παμε αθηνα στα γραφεια τους για να κλεισουμε και εκτος αυτου κανανε και ποση ωρα να απαντησουνε . Τεσπα , εμεις θα κατεβαιναμε ουτος η αλλος πιο νωρις απο λαρισα , αλλα μπορω να πω οτι νευριασα παρα πολυ με την ανοργανωσια τους , ακους εκει “Δεν εχουμε τραπεζικο λογαριασμο αυτη τη φορα” . Κλασσικα ομως κανουμε τα κοροιδα επειδη τους εχουμε αναγκη . Τεσπα αυτο ηθελα να πω , μακαρι να ειναι καλυτερα απο περυσι φετος και να περασουμε γαματα

Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης από το LPU για όσους πάνε Meet & Greet! Κληρώθηκε κανείς σας?8)

Ενας που δεν τον ξερω απο το facebook μου :expressionless:

Πηρα κι εγω εισητηριο σημερα

Νο.3592

Η μαλακια ειναι οτι δε μπορω να φυγω απο λαρισσης πριν τις 6:30.Ξερει κανεις αν προλαβαινω Funeral?

Οι Linkin Park μίλησαν στο rocking.gr

http://www.rocking.gr/article6140.php

Μπραβο σας, πολυ ωραια συνεντευξη!:smiley: :respect:

είχε όρεξη κ θεωρώ πως μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα

Πραγματικα τελεια η συνεντευξη! Τα ειπε ΟΛΑ!!!

Πολύ καλή συνέντευξη και πράγματι ρωτήσατε πολύ ωραία πραγματάκια.Συμφωνώ σε αυτό που λέει για το Meteora ότι ήταν αυτό που κλείδωσε την επιτυχεία τους, και πραγματικά περιμένω να ακούσω το νέο album…

Now playing: Social Distortion - Untitled
via FoxyTunes

Περα απο την συνεντευξη και ενα ωραιο νεο για οσους θα παμε στην συναυλια!

Θα ηχογραφηθει και θα μπορουμε να την προπαραγγειλουμε και να την κατεβασουμε:)

Περισσοτερες λεπτομερειες στο link

http://www.rocking.gr/article6141.php

Moνο αν ξερει κανεις ποσο περιπου κανει το πακετο να το πει:anyone:

ποιος πηρε τη συνεντευξη να του αναψω λαμπαδα ισα με το μποι του???ποιος ειναι ο αντωνης μουστακας???ο εβεργετης του ροκινγκ!!
μπραβο ρε παιδια φοβεροι ειστε!
πω πρεπει να παμε στο περιπτερο να παρουμε αυτο που ειπε!ρε παιδες 3 μερες και δεν μπορω να περιμενω!
παιδια οσες συνεντευξεις και αν εχω διαβασει για την καινουρια κυκλοφορια τους,σαυτη λεει τα πιο πολλα!

o adonis_stargazer είναι

να σας πω ρε - καποιος που να χει παει Μαλακασα και να χει μπει τσαμπα.
κατα τι ωρα ανοιγουν??

κανα σαπορτ εχει την τριτη? και οι λινκιν παρκ τι ωρα βγαινουνε?

Λοιπον σαπορτ και βεβαια εχει τους Funeral for a friend. Οι LP βγαινουν στις 930 (ετσι λεει το προγραμμα, εγω καλες 10 νομιζω…:p) Οι πορτες ανοιγουν 530. Παιδια και παλι μπραβο για τη συνεντευξη!!! Και βγηκε χθες ανακοινωση στο LPU για το digital souvenir pack το ειπατε και εδω! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!

για τα λεωφορεια των ΚΤΕΛ που ξεκινουν απο το Πεδιο του Αρεως ξερει κανεις τι παιζει? οι κατασκηνωσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. που υποτιθεται σταματανε ξερει κανεις που περιπου βρισκονται?

να τι παιξανε σημερα στην τουρκια…

[SPOILER]01. Session
02. Given Up
03. From The Inside
04. Somewhere I Belong
05. No More Sorrow (w/ long intro)
06. Lying From You
07. Points Of Authority (w/ new intro)
08. What I’ve Done (w/ AMBO intro)
09. Leave Out All The Rest
10. Numb
11. Breaking The Habit (w/ early 2007 intro)
12. Shadow Of The Day
13. Crawling (w/ Hands Held High intro)
14. In The End
15. Bleed It Out (PR08 version: drum solo intro, slow -> fast outro)

1. New Divide
  2. Faint (w/ MTM outro)
  3. One Step Closer[/SPOILER]

πως σας φαινεται?
λειπουν αρκετα…κυριως απο ht.παρολα αυτα παιχτηκαν και πολλα απο μετεορα.ηταν φεστιβαλ οποτε μπορουμε να ελπιζουμε για 3-4 κομματακια παραπανω.οπως περισυ.

μας φαίνεται ότι θέλει σπόιλερ κ μας φαίνεται ότι έχει μέσα ότι θέλουμε

πφφ, δεν γίνεται και μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση.
να ανεβοκατέβω σκοτωμένος από και για δουλειά και να μου στοιχίσει και ένα κατοστάρικο να δω LP τους πάει πάρα πολύ.

α μπαινουν σε σποιλερ οι σετλιστς.δεν το 3ερα.
outshined παρχει και η προοπτικη του ντου!:stuck_out_tongue: