καλο φαινεται… αντε μια μερα εμεινε
ναι και γω ετσι λεω…θαθελα ισως ενα πεπερκατ.ενα πλεις ή ενα γουι8 γιου…
λογικα θα παιξουν παραπανω τραγουδια γτ χθες ηταν στα πλαισια φεστιβαλ.με αλλες μπαντες να εμφανιζονται…
παντως το ενκορ και μετα new divide ειναι πολυ καλο.πολυ εξυπνη ιδεα.καλυτερα απο το να ανοιξουν η να κλεισουν μαυτο το τραγουδι!
Wise εσυ εφαγες Ban στο τουρκικο site εχθες η διαδοθηκαν ψευδεις φημες??
Τεσπα, αυριο θα ειναι σιγουρα διαφορετικη, ελπιζω εμπλουτισμενη με APFMH που τωρα τελευταια του εχω μια ιδιατερη αδυναμια, μπορουν αν θελουν να διωξουν το SOTD, δεν με πειραζει καθολου:p Επισης θελω το΅WITH U k to Figure.09 αλλα πολυ χλωμο.Τελος, θα ηθελα να τραγουδανε γυρω στις 3-4 ωρες, να τους χορτασουμε, ποιος ξερει ποτε θα ξαναρθουν…Εν κατακλειδι, θελω να περασει η σημερινη μερα να παμε Terra:metal:
and what about valentine’s day ? για μας τους καφουριδες ? 8)
Μιλησε ορθα. Γνωριζει.
Και In Pieces.
To In Pieces ειναι ωραιο… το Valentine’s Day και το Leave Out All The Rest δεν ακουγονται…
Περρσι αν θυμαμαι καλα οι LP ειχαν 3 setlists και τα εκαναν rotation… οποτε κατι διαφορετικο θα εχουμε απο το τουρκικο setlist… το θεμα ειναι να εχουμε και τπτ διαφορετικο απο περυσι
ελπιζω οντως το οτι ηταν φεστιβαλ να ειναι ο λογος για το οτι παιχτηκαν μονο 18 τραγουδια. ελπιζω να χουμε 21 αυριο οπως συνηθως παιζουν. και Place for my head ρε!
ανηγουειζ, λετε να βρω αυριο εισητηρια στη σανγουειζ? παιρνω τηλεφωνο αλλα γιοκ, κανεις. μην τρεχω οπως στους DM που δε βρηκα εισητηριο…
jjj ναι εγω ημουν!!πφφ…δνε ξερω καν τον λογο που με μπαναρανε!χεχε!το χω στο αιμα μου…
παιδες αν ηταν να παιζανε ολα αυτα που θελουμε θα παιζαν και τα 3 σιντι ολοκληρα…(τλχ για μενα! )
πολυς ντορος για το πλεις και μολις παιχτει αυριο 8α σκοτω8ουμε μεταξυ μας…
γιαννη καλα θυμασαι.
blackwindow εγω πηγα σημερα να παρω για ενα φιλαρακι και ειχε μαι χαρα…για 5+30,6+30,7+30
θενξ! παλι καλα γιατι θα τρεχα για την επιστροφη παλι…και μολις τωρα το σηκωσαν απο τη σανγουειζ (:roll: ) και μου ειπαν οτι αν παω αυριο μεχρι τις 12 θα βρω (λες και δε θα χει πιο μετα αλλα τεσπα, δε την ξαναπαταω ). οποτε πουρνο-πουρνο λεωφορειο απο Πατρα και βουρ!
Μην ανησυχεις,ετσι κ αλλιως το σαιτ ηταν για:tomato:
Ακριβως σε 24 ωρες θα ετοιμαζομαστε να παρουμε τα λεωφορεια!!!:razz:
εγω θα μαι ηδη εκει :razz:
μιας και τους ειδα περυσι αμα παιχτει τιπτ στο τζαμπα εκει θα μαι.αλλιως μπαα…
ΑΑΑ Βρήκα 2 τσάμπα ticket αλλά δεν θα είμαι εδώ!:!:
Now playing: Municipal Waste - The Inebriator
via FoxyTunes
Εκτος απο το σεσσιον το χθεσινο σετλιστ ηταν για τα μπαζα… Ελπιζω σε ενα A Place for my head… Και κατι αλλο. Θα παρω ψηφιακη φωτογραφικη μαζι μου και θα την εχω στην τσεπη. Δεν παιζει τπτ κακο με αυτο… ε???
Καμιά επίσημη ενημέρωση για το τι ώρα θα βγούνε?
Το επίσημο πρόγραμμα λέει ότι το support βγαίνει στις 19:50 έως 20:50, και οι LP βγαίνουν στις 21:30 έως 23:00… Αλλά υπολόγιζε κανα τέταρτο παραπάνω…!
930 με 11
ελα ρε εντι γτ δεν σαρεσε??
Thanx!
Γιατι δεν ειχε papercut, a place for my head, the little things give you away. Kαι ΜΟΝΟ 18 τραγουδια ΜΑΖΙ με το session που ειναι instrumental. Μονο αυτο με γοητευσε στο χθεσινο setlist. Αλλα τεσπα οπως ειπαμε ηταν φεστιβαλ. Το ζητουμενο για αυριο ειναι… ARE YOU READY??? :twisted: