ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ??? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??? OUR TIME IS NOW!!!
αν το θυμαμαι λεει???περασανε γαμησε τα οι μερες τλκ!!!και αυριο τετοια ωρα θα γραφει ο καθενας το πως του φανηκε το λαιβ…
καλα και τα 3 κομματια που ειπες τα θελω σαν τρελος μεσα!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ 10 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ!!!
θα φοραω μια ασπρη μπλουζα με το λογκο των λπ μπροστα και απο πισω linkin park live in athens again 21/7/09
ειμαι ψηλος,ομορφος,με θεληματικο πηγουνι…λολ
Και πανω απ’ολα μετριοφρων… :lol: Αν δω τη μπλουζιτσα να περιφερετε θα σου μιλησω! Εγω θα φοραω την μπλε του LPU3!!! Και ειμαι και γω σαν τον Wise!
ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ TERRA VIBE!!! SEE YOU THERE!!!
Επαγγελματική εμφάνιση (με τα καλά του και τα κακά του) από την μπάντα σήμερα. Από τη μια μηδέν καθυστέρηση και με όρεξη απ’όλους, από την άλλη 1.30 ώρα μόνο και setlist καρμπόν με αυτό της Τουρκίας, αν θυμάμαι καλά. Ο ήχος είχε κάποια προβληματάκια (πέρισυ ήταν αψεγάδιαστος!). Ο κόσμος δεν μου φάνηκε τόσο πολύς όπως πέρισυ (αν και ήμουν σε τελείως διαφορετική θέση, οπότε ίσως να μην κρίνω σωστά). Μου φαίνεται πως μετά τους Scorpions και οι LP θα μας τιμάνε αρκετά συχνά με την παρουσία τους. Φάνηκε ότι τους άρεσε (και πάλι)! Όπως κι εμάς!
Τα υπόλοιπα αύριο… 8)
Runaway?..
όντως…
Από την άλλη… What I’ve done…!
χμμμ…φοβεροι…
ιδια σετλιστ με τους τουρκους…με μερικες μικροεκπληξεις…οπως το περιεργο ιντρο στο wid και το φοβερο place στο τζαμινγκ μετα το ποιντς.για τον κοσμο δεν 3ερω τι να πω…σηκωθηκα στο καγκελο και κοιταξα πισω και μου φανηκε ιδιος με περισυ…παρολα αυτα ενω περισυ εβριζα γτ μου φαινεται δεν φωναζαμε οσο επρεπε,φετος ευχαριστηθηκα πολυ…σε ολα τα τραγουδια δωσαμε την ψυχη μας…ισως να ξαναρθουν του χρονου λοιπον:lol:
τα ζωα δεν ελειψαν οπως παντα…γαμωτο ωριμαστε…σε συναυλια ειστε.απο ηλικιες μου φανηκαν περιπου στην δικια μου…δεν ειδα ουτε εναν πατερα με παιδι.περιεργο.σιγουρα θα υπηρχαν.στα της συναυλιας τωρα.μου λειψε το πειπερκατ αλλα με αποζημιωσε το new divide…μπορει να σας φανηκε λιγοτερο αλλα ηταν ιδιο με περισυ σε διαρκεια…απλα λιγοτερα τραγουδια.ηταν ορεξατοι.(ο τσεστερ εριξε το κοπανημα της ζωης του).αυτα πανω κατω…εγω εζησα την καλυτερη μερα της ζωης μου…ντα3ει δευτερη καλυτερη.το σαπορτ ηταν φοβερο.οσο για τον ηχο ισως ηταν καλυτερος ο περσινος.παρολα αυτα δεν εχω παραπονο…ο τσεστερ φοβερος για αλλη μια φορα… τελος αυτο το γ@μωπεριπτερο με τους κωδικους που ηταννννν???:-k:?[-X αντε καληνυχτες
τελικα εγω δεν πηγα γτ βαριομουν τη διαδρομη…παντως μια φιλη μ π ηταν εκει και ηταν vip λογω κονε μ πε οτι καθοταν μ πατεραδες κ 12χρονα…γουατεβερ περισυ γαματοι ηταν οποτε και φετος υποθετω.8)
(μετα του σλιπνοτ δεν εχω αλλες προσδοκιες ρε ουτως η αλλως…καλα τι συγκρινω τωρα…#-o)
-
Όντως υπήρχαν πατεράδες με πιτσιρίκια, ακόμα και μαμάδες! 8O (Νταξ, δεν κακό. Τουλάχιστον, ήταν αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά και δεν ενοχλιούνταν στα κοπανήματα των κάτω. Όχι όπως στους Scorpions που σπρώχνανε να πάνε και μπροστά και μετά λέγανε να μην τους πατάμε! #-o [-X) Και μου φάνηκε πως ο κόσμος ήταν πιο ήπιων τόνων σε σχέση με πέρισυ. Δεν λέω για μπροστά, εκεί όντως υπήρχε δράση, απλώς έβλεπα εκεί που καθόμουν πέρισυ (στη μέση κάπως) τι γινότανε και όντως καμία σχέση! Μόνο κινητά που βγάζανε βίντεο τις “Καρυάτιδες”! #-o:lol: Και γενικώς, πιο mainstream κοινό. Έτσι το είδα. (Άλλωστε πιο mainstream είναι πια και η μουσική των LP.
) Ενώ πέρισυ υπήρχε πολλή πιτσιρικαρία, τους είδανε, ξεκαυλώσανε, πάμε γι’άλλα!
-
Πέρισυ ήταν στη σκηνή 1 ώρα και 40-45 λεπτά (όχι καθαρό). Φέτος 1,5 ώρα (επίσης όχι καθαρό). Πάντως, χωρίς ανούσιες διακοπές και λοιπές βλακείες.
-
Το περίπτερο ήταν στα αριστερά. Στο Official Merchandise του Terra Vibe. Το τσίμπησα!
-
Ο Chester όντως πολύ ζωηρός, πιο πολύ από πέρισυ! Γούσταρε και φάνηκε!
Επίσης, δεν ήταν αρκετά χαμηλά ο ηχος;
Τις μικρούλες που υπήρχαν τις πρόσεξε κανείς άλλος;
Για πειτε τι ελεγαν οι FFAF? Setlist ? Για αυτους θα πηγαινα βασικα αφου LP ειχα δει και περσι…
Ίδιο με προχθές στην Τουρκία.
Τους είδα και πέρσι και φέτος.
Μακράν καλύτεροι πέρσι.
Πολύ πιο δυναμικοί.
Πολυ ωραια η συναυλια χθες σε γενικες γραμμες . Για τον κοσμο μαλλον θα συμφωνισω οτι ειχε περιπου οσο περσι , τωρα σε οτι αφορα την “δραση” απο κατω , εμενα μου φανηκε πολυ καλη , μπροστα που ειμουνα , πιο πισω υποθετω οτι τα πραγματα θα ηταν πιο χαλαρα . Πατεραδες με παιδια υπηρχανε , οπως και πολλες μικρουλες και ωραιες μικρουλες οπως επισης καποιος ανεφερε πανω . Δεν καταλαβα ακομη τη πεχτηκε με το place for my head , αλλα μας αποζημιωσαν με το new devide και το faint .
Υ.Γ το περιπτερακι της σονι ερικσον ηταν πισω απο τα γιπεδακια του βολλευ και ποδοσφαιρου και ειχε υπερβολικα ομορφες κοπελες που εξυπηρετουσανε τον κοσμο . αυτα
CU next
ησουν μπροστα μου την περισοοτερη ωρα μεχρι να βγουν οι funeral. ωραια μπλουζα αλλα πολυ σπρωχνατε βρε παιδι μου!
στα της συναυλιας τωρα. νταξ, μπορουσαν να πουν κανα 2 τραγουδακια ακομη (papercut σνιφφ και little things δε θαμε χαλουσε, ο brad ειναι ενας μικρος θεουλης σ αυτο). νομιζω πιο πολυ το ευχαριστηθηκα περυσι αλλα ηταν η πρωτη φορα οποτε
Chester επιτελους εβγαλε μπλουζα! /fangirl
o brad λιγο αδιαφορος μου φανηκε χθες, τον εχανα ωρες,ωρες…
Rob νταξ,
ο Μιke στο ιντρο για το breaking the habit :bow2::bow2:
ολα ωραια, ολα καλα. εκτος απο τα κωλοζωα που σπρωχνανε ολη την ωρα με αποτελεσμα στις 3 πρωτες σειρες να επικρατει σαρδελοποιηση 6 σειρων. :?[-X πως δεν εσπασα κανα πλευρο, τυχερη ημουν. κονομησα καμποσες μελανιες παντως.
α! στην απεναντι πλευρα ηταν ενας τυπας ιδιος ο chester! ερωτευτηκα :-s
τραβηξα καμποσα βιντεακια και φωτο. αργοτερα ανεβαινουν
αυτα.
- Session
2. Given Up
3. From The Inside
4. Somewhere I Belong
5. No More Sorrow
6. Lying From You
7. Points Of Authority
8. What I’ve Done
9. Leave Out All The Rest
10. Numb
11. Breaking The Habit
12. Shadow Of The Day
13. Crawling
14. In The End
15. Bleed It Out
Encore:
16. New Divide
17. Faint
18. One Step Closer
Αυτά παίξανε δηλαδή;
Ντάξει πάλι καλά που δεν έσκασα 50άρι να δω τα ίδια με πέρυσι.
Να πω και εγω για χτες…
Ηθελα να δω μια φορα τους Linkin Park και, αφου δεν τα καταφερα περισυ, πηγα φετος…Ενταξει ωραια ηταν…10-12 κομματια μου αρεσουν απο αυτους και τα ειδα ολα…Δεν εχω παραπονο απο το σετλιστ…
Ειδικα και μονο που ακουσα το λατρεμενο μου ‘‘Somewhere I Belong’’ ειμαι καλυμμενος…Κατα 50% γι’αυτο το κομματι πηγα στη συναυλια…
Ο ηχος αρκετα καλος, περιεργο για Μαλακασα, αλλα καλος…
Η διαρκεια του σετ 75 λεπτα και το πρωτο ‘‘ελεος’’ ειναι γεγονος…Δεν νομιζω οτι μπορεις να λεγεσαι headliner με 75 λεπτα σετ αλλα τελοσπαντων…Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που συζητιεται αλλου…
O κοσμος ζεστος αρκετα αν και μου φανηκε λιγος…Βεβαια πολυ 15χρονο με την κλασικη σχολικη τσαντα που εχει γινει δευτερο δερμα στην πλατη…
Γενικα ομορφα περασαμε, ειχα και φορουμικες συναντησεις…
Μια και μαλλον μοναδικη φορα που τους βλεπω και εφυγαν και αυτοι απο τη λιστα…
Αντε και στα επομενα… 8)
θα συμφωνησω με wak3r.το αγορασες εσυ τον κωδικο??πως θα μου τον πασαρει καποιος???
black window ποια ησουν??σε ειδα καθολου?γτ πριν βγουν οι φουνεραλ γυριζα πισω να μιληω με τον κολλητο μου που ειχε αργησει!
ντα3ει τα μικρα εμενα δεν με απασχολουσαν.εκτος του οτι μου σπασανε τα @@ ωρες ωρες και περισυ τα ιδια κανανε…αυτο που εβλεπα εγω ειναι οτι απο αριστερα γινοταν ο χαμος και δεξια ολοι χαλαρα…
επισης για τον μπραντ δεν θα πω πολλα…μπορει να λειπουν τα κοπανηματα που εκανε το 2001 αλλα ειναια ρχοντικη μουρη εκει μεσα!επισης πολλες πλακιτσες μεταξυ τους!
για το φιλο που ζητησε somewhere i belong
Ευτυχώς δε παίξανε το Place for my head!
η τρελη πισω σου, με ενα χαρτονι για να κανω αερα. νομιζω σου ειπα και για το σιντι για το audio download?
εγω το σιντακι το τσιμπησα αλλα οπως διαβασα στο LPlive, μετα το τελος του tour θα τα βγαλουν
και λογικα θα μπορεις να το κατεβασεις στο LPlive μολις βγει
edit: http://www.youtube.com/watch?v=Sif9WAOZN4U
opening με session, ο ηχος λιγο χαλια, μαλλον το οτι ημουν μπροστα φταιει. στην πορεια ερχονται και αλλα, τραβηξα πολλα τελικα