Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

πλακα κανεις!!χαχαχαχαχχ!ρε ελεος!!!εσυ μου χες σπασει τα νευρα???ενοιωθα ενα χαρτονι στην πλατη μου συνεχεια!!!:P:P

φιλε μου φριντομ το παιξαν…εστω και το πρωτο κουπλε!!θελαμε την τζουριτσα μας!χεχε!

και εδω ενα βιντεο για να δειτε σε ποσο καλη κατασταση βρισκεται ο τσεστερ!

ω ναι εγω ημουν! :stuck_out_tongue: sorry για το σπασιμο νευρων αλλα ειχα λιωσει με τον κωλοηλιο στη μουρη! και λολ, προφανως εσπασα σε διαφορους τα νευρα χθες με το χαρτονι :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/article6159.php
Tσιμπάτε το ρηβιου το γενικο

Ομορφο λαηβ σε γενικες γραμμες :slight_smile:

χαχα…το περιεργο ειναι οτι εκανες χαμηλα αερα.στη μεση μου…δεν εκανες λιγο πιο ψηλανα μου ρχεται και μενα!
σου εστειλα μηνυμα στο προφιλ σου.

προσπαθουσα μερικες φορες αλλα πιανοταν το χερι μου!και τι με περασατε, για ανεμιστηρα οροφης? :stuck_out_tongue:
απαντησα

Το setlist των ffaf γάμησε!

So true!

επιασα πενα !!(το χω πει παντου) γιασον ακομα περιμενω ανταλλαγη…:wink:
ωραιο ριβιου αν και εχω καπου τις ενστασεις μου.:slight_smile:

1. Into Oblivion (Reunion)
  2. Juno
  3. Roses For The Dead
  4. Rules And Games
  5. She Drove Me To Daytime Television
  6. Maybe I Am
  7. The End Of Nothing
  8. To Die Like Mouchette
    09. This Years Most Open Heartbreak
  9. All The Rage
  10. Red Is The New Black
  11. Streetcar
    13. Escape Artists Never Die

ΧΟΛΥ ΦΑΚ
Λείπει κι ένα Art of American Football βέβαια …

Στο review συμφωνώ απίστευτα στο σημείο περί setlist και επαγγελματισμού. Το setlist για μένα παίζει τεράστιο ρόλο όταν πάω να δω μια μπάντα και ήταν ο κύριος παράγοντας που δεν έσκασα 50άρι πάλι φέτος, μια και ήξερα πάνω κάτω ότι τα ίδια θα παίξουν.

Και το New Divide είναι ψιλομάπα για μένα.

Τόσα και τόσα κομμάτια χωράνε στο setlist τους. Άμα βγάλουν τις ξενερωτίλες τύπου Numb απ’ την παλιά τους περίοδο και τις μπαλάντες του ΜΤΜ βάζοντας τίποτα Forgotten, By Myself και τέτοια που τα 'χουν ξεχάσει ίσως με πείσουν να πάω να τους ξαναδώ κάποτε.

ναι απλα θα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν τους νοιαζει και πολυ να πεισουν εσενα οταν πει8ουν τοσους αλλους με το ναμπ…:wink:

Τότε να κρατάνε τα ίδια κομμάτια στο setlist σε όλες τους τις περιοδείες για να πηγαίνουν να τους τα σκάνε κάθε χρόνο ή χρόνο παρά χρόνο οι fanboyδες που και κάθε μέρα να είχε Linkin Park με το ίδιο setlist θα πηγαίνανε να τους βλέπουν. Τόσο απλό. Έτσι κι αλλιώς πια έχουν γίνει τόσο mainstream που όσους παλιούς οπαδούς τους χάνουν, τους διπλάσιους κερδίζουν.

Όπως ξαναείπα, για μένα η διαμόρφωση του setlist είναι πολύ σημαντικό στοιχείο της ποιότητας μιας μπάντας στο live. Οι LP σ’ αυτό το σημείο τουλάχιστον πάσχουν, όπως και αρκετές άλλες μπάντες. Τώρα αν εσείς το αγνοείτε και ευχαριστιέστε να δίνετε κάθε χρόνο 50 ευρώ για να βλέπετε το ίδιο χορογραφημένο show, με γεια σας με χαρά σας. Εγώ προτιμώ να τα δώσω αλλού.

Από msn-ική συζήτηση με |WISE| σχετικά με την ομοιότητα του περσινού με το φετινό σετ λιστ των LP:

Ο χρήστης |WISE| 25/6/08 21/7/09 λέει:
re paidia alla3ane .kai kuriws ta intro kai outro itan polu diaforetika

:lol2: :lol2: :lol2:

δωστα αλλου βρε.εγω την βρισκω αλλιως εσυ αλλιως…γτ τα νευρα?
και να σου πω και το αλλο?παιξανε ολα τα σινγκλς τους.αν βγαζανε πες 3 απο αυτα και βαζανε 3 που δεν ειναι πολυ γνωστα.πχ hit the floor αντι ναμπ,runaway αντι somewhere i belong και forgoten αντι lying from you,θα βγαινατε και θα λεγατε ρε τι σετλιστ ηταν αυτο?που τα θυμηθηκαν αυτα?και δεν παιξανε lying from you??

εδιτ απο συζητησ με nihilist στο μσν
oute katalabes ti eipa
stin eisagwgi tou crawling pai3ane to hands held high…stin eisagwgi tou points pai3ane to petrified
sto outro tou points pai3ane to place for my head
auto ennow file

Σωστος για το Αrt και επισης λειπει το Μοnsters…τεσπα πολλα ειναι τα καλα τους…

Πολυ καλο set list αρχιζω και το μετανιωνω που δεν πηγα…:-k θα κανονισω Λονδινο το χειμωνα μου φαινεται…

Να κανονισεις, εγω εκλεισα ηδη.

Με χεντλαην τουρ για το Μπεστ Οβ τους δεν θα σαφησουν παραπονεμενο

(και με 15 λιρες ξερωγω)

εδιτ:Εννοειται το Αρτ, αλλα και το Χιστορυ για μας τους μουρτζουφληδες ρε

φακ γιου :cry:

Και πάλι, το Petrified και πέρυσι δεν το χρησιμοποιήσανε ως intro του Points of Authority; Πού είναι η διαφορά;

Δηλαδή στο setlist αντί για " Points of Authority " πρέπει να είναι:

" Petrified - Points of Authority - Place For My Head " ;

Έλεος έτσι. Ρε Wise ντάξει το σέβομαι το κόλλημά σου με την μπάντα να ‘ούμ’ γιατί όλοι έχουμε τα κολλήματά μας λίγο πολύ αλλά μην εθελοτυφλείς σε μερικά θέματα. Και τα νεύρα μου στην πρώτη παράγραφο του προηγούμενου post ήταν γι’ αυτό:

ναι απλα θα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν τους νοιαζει και πολυ να πεισουν εσενα οταν πει8ουν τοσους αλλους με το ναμπ…:wink:

Μία μπάντα που σέβεται τον εαυτό της θέλει να ικανοποιεί κάθε οπαδό της που πάει να την δει. Με τέτοιο setlist και γενικώς με τον τόοοσο επαγγελματισμό και το attitude που έχουν πια σαν μπάντα όταν παίζουν ζωντανά, έχω την εντύπωση ότι ικανοποιούν κατά βάση αυτούς που θα ικανοποιούνταν ακόμα και έβγαιναν στην σκηνή, έριχναν ένα ομαδικό ρέψιμο και έφευγαν. Αν κάποιος πήγε 2η συνεχόμενη χρονιά να τους δει και έφυγε ικανοποιημένος, τι να του πω, προφανώς ανήκει στην παραπάνω κατηγορία. Εκτός αν έχει τόσο χαμηλές απαιτήσεις από ένα live όταν δίνει 50 ευρώ. Εδώ μιλάμε για θεμελιώδη πράγματα όπως τη μερική αλλαγή του setlist και κάνετε σαν να είδατε κάτι εντελώς διαφορετικό από πέρυσι. Ποια ήταν δηλαδή αυτή η διαφορά; Για πείτε μας.

O fanboyισμός καλά κρατεί, εγώ αυτό βλέπω.

Γεια!!! Τι νυχτα η χθεσινη, αν επαιζαν 1-2 τραγουδια ακομη θα ηταν σιγουρα πολυ καλυτερη συναυλια απο περσι!Επισης, για πρωτη φορα μου αρεσε η διοργανωση!! Ειδα το Terra με αλλο ματι:lol:
Aς ευχαριστησουμε τα παιδια του LPU που κερδισαν M&G κ επεισαν το Mike να τραγουδησει εστω το πρωτο verse το APFMH!!!K μαλιστα πανω στη μουσικη του There they go, μου φανηκε ΤΕΛΕΙΟ!!! Μακαρι να ηταν ολοκληρο!
Κατα τα αλλα, το papercut το ηθελα, αφιερωμενο οπως συνηθως σε μας που τους ακουμε απο το ΗΤ, αλλα δεν πειραζει, μπορει του χρονου να ξαναμπει στις σετλιστ!!!
Κ οι FFAF μου αρεσαν, μονο 2 τραγουδια τους ηξερα αλλα πραγματικα πολυ καλοι!!! Το μοναδικο βιντεο που τραβηξα ηταν με αυτους! Ενα Maybe κατι, δε θυμαμαι!

leviathan δεν εχω προσωπικη κοντρα μαζι σου.λεγε ο,τι θες.δεν ασχολουμαι αλλο.
jjj εχω τραβηξει εγω ολοκληρα τραγουδια σε πολυ καλη ποιοτητα!!θα τα ανεβασω γιουτιουμπ εν καιρω!
ναι για το τερα να πω και γω…η μλκια που βαλαν κατω μας εσωσε!δεν θα την παλευαμε παλι με σκονη!

πεθανα!!
αυτη τη στιγμη ανεβαζω και αλλα βιντεακια, επλιζω μεχρι αυριο να εχω ανεβασει αυτα που θελω, το γαμωγιουτιουμπ ανεβαζει με ρυθμο χελωνας!