Λοιπον να μαι και γω. Αντε να πω και γω την εμπειρια μου. Ξεκιναμε. Οι Funeral απλα Γ-Α-Μ-Η-Σ-Α-Ν. Καμια σχεση με τους περσυνους… Το πιτ ηταν ΘΕΙΚΟ!!! Λιγο πριν το καγκελο ημουν δεξια, με την LPU3. Wise πες μου αν τυχον με ειδες… Πολλες κοπελιες μου τα επρηξαν γιατυι δεν εβλεπαν πισω μου αλλα δεν εδωσα σημασια… Πανω στην τρελα των FFAF, την ωρα που χοροπηδουσα, οταν “προσγηωθηκα” ειπα μεσα μου “παει το ποδι, εσπασε”… μετα απο λιγο ειπα μπα “μπηκε και βγηκε”… Στο επομενο χοροπηδημα το ενιωθα σαν να βγαινει, τελικα τραβηγμα ηταν. Εχει πρηστει τωρα, εχει γινει τουμπανο… (Ειναι ο λογος για αυτο που θα πω παρακατω…) Εφυγαν οι τελειοι FFAF και ηρθε η ωρα για LP. Ολα καλα μεχρι το τελος του Session. Μετα εγινε μπροστα… ΚΥΜΑ!!! Ο Chester ηταν ΠΩΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΦΛΕΒΑ, ηταν μπροστα στη μαπα μου και κοιταζε το κοινο… πωωωωω τρελα… ηταν που ειχε προβλημα στη μεση γι’ αυτο εκανε το αρχικο classic stunt του και μετα τα ΕΣΠΑΓΕ. Μεχρι και το μικροφωνο στο αυτι πηγαινε πανω κατω… Μετα το κυμα πηγα λιγες σειρες πιο πισω με 1 φιλο μου γιατι δεν μπορουσα να κρατηθω απο καπου. Πονουσα ελεινα και φοβομουν μην πεσω… Ολη τη συναυλια με το αριστερο ποδι την εβγαλα…
Οκ μεχρι εδω τραβαγα βιντεο, ακουω ωωωωω, και βλεπω μια λαμψη, λεω “κατι εκαναν οι LP με το φωτισμο” γυριζω την καμερα, ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ… Τεσπα εβγαλα την LPU3 την ειχα σηκωσει στον αερα πρεπει να την ειδαν οι LP. Μου φανηκε πως ειχε περισσοτερο κοσμο απο περυσι, η τουλαχιστον το εζησα πιο εντονα… 3 pits απο τη δεξια μερια με κατι γομαρια 3 φορες εγω… Οι μαλακες αντι να κοπανιουνται μεταξυ τους, επεφταν πανω στον κοσμο… Τεσπα μικρα υπηρχαν και κοριτσι ΤΑΠΕΣ που μου ειχαν πριξει τα απαντα, στους FFAF ερχεται ενας με 1 παιδακι στην πλατη και εσπρωχνε… Ενας αλλος ασπρομαλλης μετα και μια χοντρη μαμα, δεν τους αρεσε η ατμοσφαιρα μπροστα και κατι ελεγα… ΡΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΜΗ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ…
Ηχος φορερος, για μενα πιο μπασος απο περσυ, LP ΤΡΕΛΑ, (εβγαλε και ο Mike την κιθαρα απο το Somewhere I belong και κυριολεκτικα ΓΥΑΛΙΖΕ!!! ΠΩΡΩΣΗ…) Τραβηξα γαμω τα βιντεκια αλλα δεν βρισκω το καλωδιο για να τα ανεβασω και δεν εχω και card reader για να τα περασω στο PC…
Γειά σας κι από εμένα! Για τη συναυλία δεν θα πω τίποτα, όποιος ήταν εκεί κατάλαβε! Υπάρχει ένας τύπος στο youtube που ανεβάζει vids από χθες σε HD! ρίξτε μια ματιά στο channel του και κυρίως στο Bleed it Out! Καλα αυτός ο άνθρωπος τόσο ξέσκισμα δεν παίζει να έριξε χθες!!!:D:D:D:D:D
λοιπον, οι linkin park επαιξαν ενα επαγγελματικο Live με μικρο και σχεδον carbon με το περσυνο σετλιστ, ο chester πολυ καλος περφορμερ και γουσταρε πολυ…ο κοσμος ηταν εμφανως λιγοτερος απο περυσι αλλα φανικε πως εχει δημιουργηθει ενα δυνατο fanbase…
Η μπαντα ομως που ξεχωρισε χθες ηταν οι funeral for a friend οπου εσκισε και γαμησε κωλους, απιστευτο σετλιστ πολυ επικοινωνιακοι, η φωνη μου χαθηκε απο το 2ο τραγουδι:p
πριν αρχισουν οι λπ ειχαμε αραξει αριστερα της σκηνης και παρακαλαγαμε τουσ σεκιουριταδες να πουν στους φφαφ να σκασουν εξω, αλλα μας εγραφαν, μετα ειδαμε ενα γνωστο οπου ειχε βραχιολακι για το meet and greet και το ειπε στουσ φφαφ και μετα ηρθαν εξω ,τρελαθηκαμε ολοι ,βγαλαμε photos μας υπογραψαν αυτογραφα μιλησαμε για λιγο μας ειπαν οτι θα ξαναρθουν:D:D:D
Καλά το πιο τραγικό είναι ότι ένας γνωστός μου που ακούει και Linkin Park και NIN προτίμησε να πάει στους LP ενώ είχε πάει και πέρυσι. Πριν μου έλεγε ότι ήταν η απόλυτη συναυλιακή εμπειρία. :lol:
Καλά το ότι δεν την παλεύω είναι γνωστό τοις πάσι, να αναγνωρίζεται όμως το ταλέντο μου είναι σπάνιο. Ευχαριστώ!!!11.11
Στο όνομα του topic να μπουν οι Funeral For A Friend, αν γίνεται.
Το να δώσει ο γνωστός μου 50 για να δει ακριβώς το ίδιο πράγμα για 2η συνεχόμενη χρονιά αντί να δει ένα απ’ τα καλύτερα groups τις τελευταίας 20ετίας που το ακούει κιόλας αρκετά (ή έτσι λέει τουλάχιστον) και δεν πρόκειται να το ξαναδεί (ήταν η τελευταία τους περιοδεία) και με λιγότερα χρήματα ε ναι μου φαίνεται περίεργο. Δεν θα το ανέφερα αλλά αφού είπε την “κακία” του ο ChrisP το είπα τελικά.
α)Για καποιον λογο η φετινη μου φανηκε απειρως καλυτερη απο την περσινη…Ισως το οτι κοπανιοταν και ο mike,ισως
οτι τα μικρα που τους ειδαν περυσι δεν ηρθαν φετος και ειμασταν ως κοινο πιο φανατικοι…
β)Απο κοσμο ειχε πολυ λιγοτερο,ισως και τον μισο…!αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο…
γ)Οι lp ηταν για αλλη μια φορα καταπληκτικοι,επαιξαν οσο και οπως επρεπε για να μας κανουν να γουσταρουμε!
δ)blackwidow thnx!ημουν ακριβως απο πισω σου και με επαιρναν κατι ξοφαλτσες με το χαρτονι!
ε) και σημαντικοτερο.Δεν με ενδιαφερει αν οι lp ερχονται καθε μηνα ελλαδα και παιζουν ΑΚΡΙΒΩΣ
τα ιδια τραγουδια!Εγω θα ειμαι εκει,θα κοπανιεμαι,θα γουσταρω,θα τραγουδαω οπως την πρωτη φορα!φανμπου??ας ειμαι!