ελα ντε…αυτο ειναι μια καλη ερωτηση…εγω σηκωθηκα στο καγκελο και κοιτα3α πισω και μου φανηκε ο κοσμος σαν το περσινο…ρωτησα εναν σεκιουριτα ποσο κοσμο υπολογιζεις πισω μου (εγω ημουν απο την αρεστερη μερια του διαχωριστικου.)και ειπε γυρω στις 4-5 χιλιαδες.βαλε και αλλες τοσες δε3ια και κανα χιλαιρικο στα pl εγω θα το κανα 9-10 χιλιαδες.αλλοι λενε περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.ποτε δεν μπορεις να 3ερεις…:-k:-k:-s
bw μου φιανεται εσυ ησουν το γεγονος της βραδυας!οχι οι λινκιν!χαχα
Συμφωνω 100%!!! Θα ειμαι εκει ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ για LP!!! Πολλοι ηδη λενε πως θα ειμαστε μεσα στο European Projekt Revolution 2010!!! Εγω δεν το πολυπιστευω αλλα το θελω τρελα!!! [-o< Δεν υπηρχε τετοιο κοινο!! Το περσυνο ηταν μουφα μπροστα στο φετινο!! Pits everywhere, καπνογονα, ξυλο, μπινελικια… τι ηταν αυτο ασε…
Are you ready for more??! Ο Chester έδωσε συνέντευξη στον Πετάση του V-FM και δήλωσε τα εξής : Δε θα με πείραζε να ερχόμασταν και κάθε χρόνο, το ελληνικό κοινό μας εξέπληξε και είναι ένα από τα καλύτερα που συναντήσαμε στην καριέρα μας! Εκτός από αυτό απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις όσον αφορά το σολο project του!
Και γω που νομισα πως θαφτηκε το θρεντ… ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΩΣΕ ΛΙΝΚ!!! Αυτα ειναι!!! Εγω τα λεγα! Γερμανια, Αγγλια απο το 2001 πανε καθε χρονο σερι. Γιατι οχι και σε μας? Θα μου πειτε τωρα γιατι ημαστε Ελλαδα, αλλα αμα γουσταρουν, γιατι οχι? Εγω το βλεπω του χρονου τον Ιουνιο, EUROPEAN PROJEKT REVOLUTION 2010 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! Και αμα ειναι και καλα “ονοματα” μαζι τους, ΤΕΛΕΙΑ!!!
Eddie αυτή τη στιγμή λίγο δύσκολο :p:) Περιμένω από άτομα που την ηχογράφησαν να την ανεβάσουν και μετά! Πάντως άνετα γίνεται PR του χρόνου πιστεύω!!!8)