Οι Dead By Sunrise πρεπει να ειναι παρα πολυ καλοι γιατι θα ειναι pure rock το cd. Τωρα για Μαινορ 3 - 4 τραγουδια μου αρεσουν… Το υπολοιπο σντ δε μου λεει κατι… Αλλα εχω περιεργεια να ακουσω το σντ του Τσεστερ εχω ακουσει πως θα εχει και πολλες κραυγες μεσα. Πρεπει να ειναι ωραιο, αλλα αν δεν το ακουσω, δεν υποσχομαι τπτ…
Εγω παλι ακουω Fort Minor, μερικα τραγουδια ειναι φοβερα!!! Σε 1 χρονο ακριβως, ανοιξη 2010 θα το ακουμε! Καλα για τους Dead By Sunrise, δεν εχω ελπιδες για φετος, καθε χρονο τα ιδια λεει.
Μπορει να γινω μελος στο LPU, πειτε ειναι ευκολο να κληρωθω για M&G???:-k
εγω ημουν στο m&g και με “λιγο” σπρωξιμο εφτασα 2η σειρα απο το καγκελο
και καλα οτι ψαχνεις καποιον…χεχε!και περισυ αυτο ειχα κανει.αλλα μετα απο σπρωξιμο κ.λ.π βρεθηκα στη μεση.γιαυτο φετος 8α παμε καγκελο για να μην μας κουναει κανεις…
ωραια υπογραφη φιλε!
χαχα, ετσι!! βασικα εψαχνα τη φιλη μου που την ειχα αφησει μονη της για να παω στο m&g
το γεγονος οτι ειμαι κοπελα και ειχα παρει ενα απολογητικο,και καλα, υφος πρεπει να βοηθησε λιγο :p:p
thanks!
btw,το cd των dead by sunrise θα κυκλοφορησει υπο το ονομα του chester…
ουπς σορρυ…δεν καταλβα το φυλο…
παντως οι κοπελες περνανε πιο ευκολα…:p:p
φανταζεσαι να παιξουν το no roads left?
Φιλε wise αν παιξουν το no roads left, δεν ξερω αν θα επιζησω… Δε φανταζεσαι ποσο πολυ θελω να το ακουσω live! Επισης ειχε επιβαιβεωθει πως το cd του Chester θα κυκλοφορησει υπο το ονομα του, αλλα μετα απο λιγους μηνες στις συνεντευξεις και στο σαιτ του Μαικ (που ειχαν μια κοπια σντ με 2 νεα τραγουδια) λεγοταν οτι θα βγει ως Dead By Sunrise. Τωρα τι θα γινει θα δουμε. Και το σντ ΘΑ ΒΓΕΙ φετος. Ειναι επιβαιβεωμενο. Στο LPU εχουν ανεβασει 2 φωτο απο την ηχογραφηση και πολλα τραγουδια ειναι ετοιμα! Το Σεπτεμβριο (ετσι ειχε πει ο Τσεστερ στο τσατ) η τελη καλοκαιριου θα βγει (ετσι ειπε ο κιθαριστας). Παντως ΘΑ ΒΓΕΙ!!!
it’s ok!
χεχε, οχι παιζουμε!
θα πεθανω! αλλα οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες. εχει πει ο Mike στο blog του οτι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για τη φωνη του να το πει λαιβ…
Nαι κ το In Between θα ειμαστε πολυυυ τυχεροι αν το ακουσουμε! Επειδη δεν ειμαι ακομα LPUer κ εχω ακομα πολλες αποριες πειτε μου αν ξερετε σιγουρα. Αν γινω μελος μονο για το Ιντερνετ, θα μπορω να δηλωσω M&G???:please:
Απ΄ οτι ξερω ναι, γινεται. Αρκει να εισαι στο LPU. Απλα δεν θα σου στειλουν αντικειμενα απ’ το LPU. Αφου γραφτεις, θα πας στο Linkin Park Live, θα επιλεξεις τη συναυλια της Ελλαδας και εκει που λεει “Are you going?” εχει going , not going , maybe. Πατας going και τελειωσε, εισαι μεσα! Ελπιζω να βοηθησα.
Παρεπιπτωντος αυτο που ειπατε παραπανω για το No Roads Left και το τι εχει πει ο Μαικ στο blog ειναι οντως αληθεια. Ειναι τεραστια ταλαιπωρια για τη φωνη του… Αλλα οκ αυτο το τραγουδι αποδεικνυει πολλα!!! Ελπιζω να γινει κανα ( 2ο! ) θαυμα και να το ακουσουμε!
πω πω!!εχω τρελαθει τωρα!εχω ψηθει για νο ροντς λεφτ.
ειναι οντως πολυ δυσκολο κομματι για φωνητικα.μια φορα μονο το χε πει.
Ωπα ωπα ωπα…! Τι εννοεις “μια φορα μονο το χε πει”? Εννοεις live??? H στο στουντιο οταν γινοταν η ηχογραφηση?
To εχει πει Live παντως. Ενταξει, μην ειμαστε κ πλεονεκτες, να παιξουν κανα 2 τραγουδακια που ξεχασαν περυρι κ θα ειμαι πααααρα πολυ ευχαριστημενη!!! Ευχαριστω πολυ Εddie για τις πληροφοριες σχετικα με το LPU!!! Tα ειχα διαβασει αλλα ηθελα να σιγουρευτω!!! :yahoo:
eddie εννοω οτι λαιβ το χει πει μονο μια φορα…
παντως οι λπ εχουν πει λαιβ ΟΛΑ τα τραγουδια που εχουν στα αλμπουμ τους.
joie συμφωνω μαζι σου!!ο,τι και να παιξουν ειναι τρομερο:
Γουαιζ ξερεις να μου πεις σε ποιο λαιβ για να το κατεβασω? Υπαρχει ενα στο youtube αλλα λενε πως ειναι fake. Και ετσι φαινεται. Αν ξερεις που το ειπαν πες μου ρε γουαιζ μηπως και το κατεβασω. Thanks!
ειναι αυτο το ενα που σου βγαζει στο γιουτιουμπ.δυστυχως…
Σάββατο πρωί πάω για εισιτήρια. Θα προλάβω αυτά των 45 Ε? Πήρε κανείς τελευταία για να ξέρει? Thanx! 8)
Το πηρα νωρις κ δεν ειμαι σιγουρη αλλα απο οσα μου λενε, υπαρχουν ακομα κ σε Αθηνα κ σε Θεσ/κη:-k
re seis sto lpn(sto forum) lene oti to m&g allakse k oti tha klhrwthoun 8-13 atoma mono!!! k oti oi lp xorizontai se omades gia na toys deis kai epishs oti mporeis na pareis k ena filo sou an klhrwtheis arkei na einai sto lpu. Isxyei?Kserete?8O