Eγω εχω το 0021!!! Πηρα κ για Rockwave, ειμαι κομπλε!!!
πως στο καλο εχεις το 21???
Αυτοι που μου το πηραν περιμεναν απο τις 9 στο ticket house.Aλλα κ παλι ηταν καποιοι που ειχαν παει πολυ πιο νωρις8O
εγω ημουν απο τις 8 εκει…
γεια παιδια!
8ελω να ρωτησω τα παιδια που ειχαν δει τους lp απο κοντα περυσι τη διαδικασια αφου πηγατε στο terra vibe,δν μπηκατε μεσα απο την κεντρικη εισοδο ετσι?ποσο πιο νωρις απο τη συναυλια πηγατε να τους δειτε?:?
Θα τους ξαναδώ εννοείται! <3
μεσω lpu φανταζομαι θα τους δεις?εμας περυσι μας μαζεψαν στο ξυλινο ‘‘κιοσκι’’(αφου μπηκαμε απο την κεντρικη εισοδο) ωσπου μας οδηγησε απο διαφορετικο δρομο ο tour manager τους.
μπηκατε οταν μπηκανε ολοι η πιο νωρις?οταν τελειωσατε ειχε ηδη αρχισει η συναυλια?επισης,περυσι ειχε κληρωση για τα lpu μελη?γιατι ειχα ακουσει οτι ολοι οσοι ηταν μελη πηγαν στο meet n greet.κ φετος ετσι 8α γινει? :-s thanx anyway:)
μπηκαμε κανονικα οπως οι υπολοιποι.αλλα ενημερωθηκαμε να μην παμε στην αρενα αλλα σε ενα προκαθορισμενο σημειο.μαζευτηκαμε εκει,πηγαμε backstage την ωρα που οι blackout νομιζαν πως επαιζαν μουσικη και γνωρισαμε τους lp.μετα μας εβαλαν κανονικα στην αρενα και μετα απο κανα μισαωρο βγηκαν και οι lp!
για το meet n greet πηγαν ολα τα μελη + καποιοι αλλοι απο διαγωνισμους της vodafone ( ) και ετσι…
ψιτ!
Blackout > LP
Ήταν μερικά σημεία που πραγματικά κι εγώ το πίστευα:!:
δηλαδη οι πι8ανοτητες να τους δεις απο κοντα κ να εισαι κ σχετικα μπροστα στην αρενα ειναι λιγες ε??:roll:
xaxaxa!ειστε αστειοι εσεις οι απο πανω…
γουσταρουν emo/screamo καταστασεις οι απο πανω ρε,γι αυτο…
kalogressa αν η οργανωση ειναι οπως περυσι τοτε κομματακι δυσκολο.απο 10η σειρα και πισω εκτος αν εχεις διαθεση να παιξεις ξυλο με τα πιτσιρικια.
μαλλον κατι τετοιο 8α γινει:p thanx παντως!
αναρωτιεμαι αν 8α πουνε καινουρια τραγουδια στη συναυλια…ο καινουριος τους δισκος πρεπει να εχει κυκλοφορησει μεχρι τοτε συμφωνα με τα λεγομενα τους…χλωμο βεβαια γιατι ποτε δν ηταν συνεπεις σ αυτα…who knows:roll:
Ειπαν πριν λιγες μερες οτι θα κυκλοφορησει το 2010 τελικα!Τι να κανουμε, θα περιμενουμε.Λογικα σε αυτην την τουρ θα πουν κανενα.:walkman:
κι εγω κατι τετοιο πιστευω.το νεο cd δεν νομιζω να εχει κυκλοφορησει οποτε μακαρι να παιξουν κανα lockjaw και κανα αλλο καινουριο…
απο τελη 2009 εγινε 2010?δεν πειραζει…
παντως μακαρι να παιχτει καινουριο κομματακι.στυλ qwerty πχ στο summer sonic
Ειδες? Ελεινο! Μεσα 2009 ελεγαν, μεσα 2010 εγινε… Τεσπα ελπιζω να παιξουν το Lockjaw και επισης συμφωνω “στυλ qwerty πχ στο summer sonic”! Παντως απο οτι μας ειπε ο Τσεστερ στο τσατ στις 23 Ιανουαριου το πολυαναμενομενο cd (χροοοοονια το περιμενουμε) των Dead By Sunrise, επιτελους θα βγει το Σεπτεμβριο και επισης θα κανουν και τουρ. Ελπιζω να μας τιμησει και η μπαντα του Τσεστερ εκτος απ τους ΛΠ!!!
καλα ποτε δεν μπορεις να 3ερεις για ενα σιντι ποτε 8α ναι ετοιμο.μπορει να τος παρει λιγοτερο αποσο υπολογιζουν…
να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει να ακουσω dead by sunrise.οπως δεν ακουσα ποτε fort minor…