Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

Εισαι σιγουρος?Τι παει να πει απο οτι εμαθες,αυτα δε τα λεμε ετσι.Διασταυρωσε το σε παρακαλω σημερα και πες μας αν οντως ειναι μαυρο με πρασινο.Και γραψε και τις διαστασεις του αν μπορεις.

ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑ!!! Αληθεια λεει το παιδι

Και ισως εχει καλυτερη οργανωση απο περσυ γιατι βλεπω πως εμπλεκεται το Music For Relief. 75 λεπτα απο το εισητηριο πηγαινουν για φιλανθρωπικους σκοπους.

Γι αυτο το λογο θα εχει καλυτερη οργανωση?

ΛΟΛ για ολα:lol:

H περιοδεια των Linkin Park το Projekt Revolution (κατι σαν Rockwave ειναι που καλουν οι LP καλιτεχνες που θελουν και φτιαχνουν στην ουσια ενα φεστιβαλ με δυο σκηνες το Revolution Stage και το Main Stage) δεν εχει καμια σχεση σε θεματα οργανωσης με τις απλες συναυλιες τους. Τουλαχιστον ετσι εχω ακουσει. Στο Projekt Revolution συμμετεχει και το Music For Relief. Μπορεις να αγορασεις προιοντα και τα χρηματα πανε σε ιδρυματα η αλλα φιλανθρωπικα. Επομενως μπορει η οργανωση να ειναι καλυτερη…

Καλα,εχε τετοιες ελπιδες εσυ να πας εκει να δεις τι σημαινει didi :Ρ

Για μένα έχουν κάποια καλά τραγουδάκια αλλά μόνο για studio η τραγουδιάρα τους…

Ενταξει εχεις δικιο, το ξερω, Ελλαδα ειμαστε :stuck_out_tongue: Να κανω και μια γενικη ερωτηση. Ακουω απο πολλα ατομα και εκτος ροκινγκ πως η ντιντι σε θεματα οργανωσης τις περισσοτερες φορες ειναι γτπ. Δεν εχω παει και σε πολλες συναυλιες και δεν ξερω τι παιζει… Το λεω γιατι φερνει ονοματα. Και Opeth 2η συνεχομενη τους φερνει και καλα ονοματα φερνει το καλοκαιρι AC/DC, Mastodon, Slipknot.

Τι εννοεις “μόνο για studio η τραγουδιάρα τους…”?

ολόκληρα?!έτσι εξηγείται γιατί είναι τόσο ακριβό το εισητήριο:p

πάντως με τόσα πολλες συναυλίες να γίνονται πολύ χλωμό να δώσω τόσα λεφτά για να τους δω αν και θέλω αρκετά…

lol! :lol:

Οντως ειναι ακριβο το εισητηριο. Η αληθεια να λεγεται οι LP εχουν γινει εμπορικοι πλεον οπως και πολλοι αλλοι. Πριν 5 - 6 χρονια επαιζαν γιατι γουσταραν να παιζουν. Τωρα εχει μπει το χρημα στη μεση… Ολα για τα λεφτα…

το πηρα και γω!!αν και εχω ξενερωσει λιγο με τον αριθμο!δεν πειραζει ομως…αξιζε η ταλαιπορια.:slight_smile:

το φιλανθρωπικο της υποθεσης εμενα μαρεσει.παντα ηταν φιλανθρωποι και το χουν αποδειξει.(μονο και μονο με την οργανωση που εχουν φτιαξει) τωρα κατα ποσο ολα τα λεφτα πηγαινουν για το σκοπο που λεγεται δεν ξερει κανεις.αλλα αν πουμε οτι πηγαινει εστω και το ενα ευρω(οσο λιγο και να φαινεται) απο 15-20 χιλιαδες κομμενα εισιτηρια σε καθε χωρα ειναι πολλα λεφτα.

νταξει μην λεμε και οτι θελουμε για την εμπορευματοποιηση των συγκροτηματων?ειμαστε πολυ αφελεις αν νομιζουμε οτι εστω και ενα συγκροτημα κανει μουσικη μονο επειδη το γουσταρει!

Σωστος! Αλλα ρε φιλε εγω τωρα μεσα στο κεφαλι μου εχω μια πωρωση στο θεμα μουσικη. Δεν με νοιαζουν τα λεφτα. Απλα θα ηθελα να επαιζα και να αρεσε η μουσικη μου. Αλλα εχω ακουσει αυτο παιζει στην αρχη και μετα φευγει…

Μη μου ανησυχεις. Για τα λαηβ φωνητικα του Τσεστερ εγινε μεγαλη αναλυση στο περσινο λαηβ. Τσεκαρε το θρεντ και θα δεις :wink:

εντι καλα και γω σημερα που κουτσοπαιζω κιθαρα,παιζω και χαιρομαι γι απαρτη μου.οταν μπουν τα φραγκα μετα αλλαζει το πραμα!

mr δεν διαγραφηκε το περσινο?δεν σε καταλαβαινω παντως για τα φωνητικα τι εννοεις.περισυ μαμησαν…

Τιποτα δεν διαγραφεται.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7127&highlight=Linkin+park+terra+vibe

ριξε μια αναγνωση στα μετα της συναυλιας.

πω πω αυτος ηταν χαμος…
μαν πιστευεις οτι θα κατσω να ψαξω τι εχει υποθει απο τον καθενα…δεν με νοιαζει.
απλα δεν καταλαβα αυτο που ειπες.:slight_smile:
αν θες εξηγησε το αλλιως νο προμπ

+1000000000000000

κροοουλιγκ ιν μααααααααη σκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν