[CENTER][/CENTER]
Για ασε την εικονα και εξηγησε μου με λογια τι εννοεις να το καταλαβουμε. Λεω κατι λαθος? Ετσι δεν ηταν?
Oχι, το θεωρω απαραδεκτο να πετας μπουκαλια σε οποιαδηποτε μπαντα, ω γαματε οπαδε.
Ωπα ωπα… Αν λες γι’ αυτο συμφωνω 1000% μαζι σου. Μη λεμε μλκς… Εγω ειμαι της λογικης σ’ αρεσουν καλως, δε σ’ αρεσουν, οκ πες δεν μ’ αρεσουν αντε και καμια μλκ αλλα μεχρι εκει. Οχι μπουκαλια και παπαριες. Οσοι το εκαναν αυτο ηταν καφροι, οντως ειναι απαραδεκτο. Γραφτο και συ λιγο πιο ξεκαθαρα… Μου εβαλες εκει την εικονα, αλλα καταλαβα εγω λολ :lol: ! Εγω ειπα τη γνωμη μου, στη συναυλια των LP αυτο το σαπορτ ηταν πσιλοακυρο, και δεν μου αρεσαν και καθολου. Αλλα νταξει, απ’ την αλλη τι θα μας βαλουν για σαπορτ τπτ θεους…? LPζω να λυθηκε η παρεξηγηση, απλα νομιζα πως ειρωνευοσουν τους LP και ετσι. Σ’ αυτο που ειπες εχεις δικιο (Και δυστυχως εφτασα λιγο αργα και δεν μπορεσα να παω μπροστα - μπροστα. Ημουν ακριβως μπροστα απο το σετ με τους προβολεις)
:p:p:p
Εγω παλι αν και τα τραγουδια τους ηταν χαλια, το διασκεδασα.Ειχαν πολλη πλακα!Να ναι καλα γιατι με τοσο γιουχαρισμα που εριχναν οι αλλοι , εμεις αρχισαμε να σπρωχνουμε και ενω πριν δεν μας αφηναν οι αλλοι να παμε πιο μπροστα, ξαφνικα βρεθηκαμε λιγα μετρα πριν τη σκηνη κ χαμπαρι δεν μας πηραν! Ωραιες αναμνησεις…!:roll:
anders_10, ελε’ι’νό…!
παιδες αυτο με τα εισιτηρια δεν παιζει.πηγε την δευτερα ο κολλητος μου και πηρε με 55 ε.οποτε τα 1000 εχουν σιγουρα τελειωσει…τα εισιτηρια κοβονται σε μπλοκακια.οποτε καποιος μπορει να χει το νουμερο 10.000 και να χουν κοπει μονο 5.000 πχ.γτ πηρε απο το μπλοκακι με τα 10.000 και πανω…
μακαρι να μην ειναι πανω απο 5 χιλιαρικα να μααστε χαλαροι να κοπανιομαστε παρειστικα και να μαστε και καγκελο και να τραβαμε και φωτο και βιντεο.δεν εχει σημασια ο κοσμος αλλα η μπαντα…
- απειρο !!!
Σωστος!!! Αλλα παλι οσο πιο πολυ κοσμο εχει τοσες περισσοτερες οι πιθανοτητες για συναυλια του χρονου με το νεο αλμπουμ.Διλημμα:-kΚ με 10000 χαλαρα θα ειμαστε, το Τερρα ειναι μεγαλο
ναι εχεις τα δικια σου…
ασε που αν δεν μαζεψει πολυ μπορει να ακυρωσουν κιολας…
πω και να παιξουν κανα νεο τραγουδι στο λαιβ!!
Απο τη στιγμη που ο Μike ειπε οτι θα παιξουν κ καινουρια τραγουδια στην Αγγλια δεν βρισκω λιγο να μην ενταξουν μερικα στα setlists.Στο κατω κατω ουτε 10 μερες δεν μεσολαβουν! Ισως παιξουν κανενα καινουριο instrumental τυπου Lockjaw[-o< A πηγα public κ δεν ειχε μπλουζες, ειχαν τελειωσει.Αλλα απο ο,τι καταλαβα ηταν ιδιες με αυτες του Mall.Μαλλον θα παρω απο το Mall καμια αντρικη, lpζω να βρω σε S
Μια ερωτηση. Στη συναυλια των ΛΠ λεει Terra Stage. Ξερω πως ειναι 2 σκηνες στο Ροκγουειβ το Terra Stage και το Vibe Stage. Οπως και στο αντιστοιχο φεστιβαλ των ΛΠ το Projekt Revolution υπαρχει το Main Stage και το Revolution Stage αντιστοιχα. Σημαινει κατι αυτο? Δλδ μπορει να δουμε και αλλα συγκροτηματα εκτος απ’ το σαπορτ οπως στο Projekt Rev ή ετσι βαλανε το Terra Stage? Επισης, Ω ΝΑΙ, ΘΕΛΩ NA ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ LOCKJAW!!!
Για όσους δεν μένουν Αθήνα (πχ εμείς από Θεσσαλονίκη που είμαστε στη μέση) υπάρχει & η εξής εναλλακτική. Rock n coke sτην Κωνσταντινούπολη 18-19/7 παίζουν σε διήμερο φεστιβάλ με supprot Kaiser Chiefs & και την άλλη μέρα Nin Inch Nails, Janes Addiction αλλά και Prodigy!!!
Όλα αυτά σχεδόν με 57,5 ευρώ (115 τούρκικες λίρες για την ακρίβεια) δηλαδή σχεδόν όσο και εδώ.
Στην τιμή έχει και κάμπινγκ από Παρασκευή 17/7 στις 18.00 μέχρι και την Δευτέρα και φέτος για πρώτη φορά γίνεται στην πίστα της φόρμουλα-1 δηλαδή μιλάμε για ένα μικρό rock am ring!
Επίσης είναι Σαββατοκύριακο και επειδή παίζουν πρώτη φορά στην Τουρκία θα έχουν χαλαρά καμιά 50.000 λαό…
Οι τιμές χωρίς κάμπινγκ αλλά & τα μονοήμερα καλύτερα να μην τα αναφέρω…
Γραψτε τπτ. Θα θαφτει το θρεντ παιδια…
πω πω αυτο κωλολεει για μεγαλη παρεα!!!και αν εχεις λεφτα…ρε τους τουρκους!
Mακαρι την επομενη φορα που θα τους δουμε να ειναι σε φεστιβαλ με τοσα ωραια ονοματα[-o< Εχθες απο ο,τι εμαθα το chat με τον Phiphi ηταν μονο για MFR οποτε δεν θα μπορουμε να παρουμε μια ιδεα για τα φετινα live:(
Και μετά λένε μερικοί γιατί γκρινιάζουμε…Ελπίζω να πάω και Linkin Park.Πρέπει να τους δω μια φορά έστω…
Now playing: Helloween - If I Could Fly
via FoxyTunes
Πράγματι πρέπει.
Το καλύτερο θα ήταν να τους φέρναν το '04, αλλά πάνε αυτά:(
Υπάρχει ακόμα ελπίδα!Το '04 (3004) που θα έχουμε την δυνατότητα να κλωνοποιούμε ανθρώπους, θα μπορούσαμε και τους Linkin Park.
Now playing: Helloween - I Live For Your Pain
via FoxyTunes