Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

Εγω μιλησα μαζι του (περασε η ερωτηση μου)

Guerrero says (15:59):
Hi Phoenix! I’m Paul from Athens, Greece.Nice to meet you! Is there any possibility for a ‘Music for Relief’ merch available to buy for charitable aims at 2009 EUR shows like bandanas and stuff like that just like Projekt Rev? Thanks for your time Phi-Phi!

phoenix says to (16:01):
Guerrero: Yes we are planning to have the bandanna internationally and we are bringing it to Greece.

Οποτε ισως ειναι καλυτερα απο περσυ σε θεματα οργανωσης μιας και εμπλεκεται το Music For Relief. Θα δουμε…

Θα ηταν θεικα αν τους ειχαν φερει τοτε, με το παλιο τους στυλ. Οντως, πανε αυτα…

a/d κανονισε να το χασεις και φετος!!χεχε!

Εισαι ο Guerrero???Noμιζω σε ειχα πετυχει τα Χριστουγεννα στο chat:-k Εσυ δεν εχεις τις μπλουζες Vecel?
:respect:

Ναι εγω ειμαι ο Guerrero με τις Vecel! :smiley: Εσυ ποιος(α) εισαι?

Ειδα κατα τυχη το προφιλ σου κ εμεινα με τις Vecel8O Eιμαι η jjjoie

Σε εκανα αντ!

Στο Myspace λεει οτι η συναυλια θα αρχισει στις 8 8)

xaxax!λογικο μου ακουγεται…με τοσα soundchecks που κανανε περισυ και με τους βlackout,6 ανοιγανε οι πορτες και βγηκανε στις 9!

Λεγανε πως θα εβγαιναν 9… 630 ανοιξαν οι πορτες και υποτιθεται πως 8 θα ξεκιναγαν οι Μαπαout και 9 οι ΛΠ. Αλλα η συναυλια ξεκινησε γυρω στις 10 παρα 20. Εγω πιστευω αυτο εγινε γιατι ηταν Ιουνιος, αργουσε να νυχτωσει καλα και ετσι δεν θα ηταν καλο το lightshow. Δεν ειδες πως φανηκε ο “πυροβολισμος” στο One step, η στο No more sorrow? Και γενικα σ’ολη τη συναυλια… Αφου στο Milton Keynes στο National Bowl (Road to revolution) στην αρχη τα φωτα δεν φαινονταν καλα. Απο το Wake 2.0 και μετα φαινοταν ωραια που ψιλονυχτωσε… Γι’ αυτο ηταν και κλειστη η σκηνη, δεξια αριστερα, για να φαινεται ο φωτισμος. Εδω ηταν ανοιχτα απο παντου, αν ξεκιναγαν 8 η 9 δεν θα φαινοταν καλα…

Πειτε και καμια ιδεα για σαπορτ? Τι θα θελατε να δειτε?

Εγω προσωπικα θα ηθελα ενα γκρουπ οχι πολυ μεγαλο αλλα να εχει κανενα χιτ μπας κ γλιτωσει τα μπουκαλια φετος!

εγω δεν θελω σαπορτ!:slight_smile:

σωστα! Καλυτερα λιγη ωρα παραπανω ΛΠ! Αλλα δεν νομιζω ρε συ να μη εχουν σαπορτ…:stuck_out_tongue:

βασικα οι λπ ιδια ωρα θα παιξουν και ας μην εχουν σαπορτ…απλα θα βαρεθω στους αλλους…θα κανεις λιγο χεντμπανκινγ αλλα θες να φυλαξεις δυναμεις για τους λπ

Σωστος!!!:wink:

Οι funeral for a friend είναι support στους lp σε μερικές συναυλίες, καλό θα ήταν να έρθουν και Ελλάδα (οχι οτι θα πάω)

Ασε ρε ημο :wink:

Άκου το Seven Ways to Scream Your Name να μάθεις μπαλίτσα.

:expressionless:

Kαααααααατσε!

Τι ειπες τωρα, θα με αναγκασουν να ξαναπαω!?

Roses for the dead :dance:

Αλλα νταξει, δεν τα ξαναδινω… αλλα αμα παιχτει κατι τετοιο και φανε και αυτοι μπουκαλια, wise θα ερθω να σου καψω τα τατου.