Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

HELL yeah Dead By Sunrise opening for LP!!! smile.gif

Edit: Since the festivals book the bands and not the other way around, I bet DBS will play just the LP headlining dates and VERY few or NO festival shows (aka: Knebworth, etc). Meaning the first DBS show is likely to be Athens instead of Istanbul.

Το εγραψε Moderator απο επισημο LP fan site !!! Αν τελικα ανοιξουν οι Dead By Sunrise θα ειναι super η συναυλια :yahoo:

Πες τα χρυσόστομε…

Λοιπον στη Γερμανια opening acts θα ειναι οι Coheed And Cambria, Funeral For A Friend και θα παιξουν και στο Sonisphere στην Αγγλια.

Εδω θα ειναι opening act οι Dead By Sunrise (το solo project συγκροτημα του Chester Bennington) πηγη lplive.net. Θα ειναι ΓΑΜΑΤΑ!!! :bow2:

Coheed and Cambria :cry:

Σου αρέσουν? Γιατι δεν πας Αγγλια η Γερμανια να τους δεις ρε? Θα δεις και Metallica…

$$$$$$

Λιρες και ευρω παιρνουν εκει που σου πε ρε βλακα,τι δολλαρια και δολλαρια.

Σκασε, he judges you!

Οντως μαγκες, ειναι πολλα τα λεφτα Αδη…

8a mas timisoune oi linkin park fetos me to a place for my head , pistevete ? kaneis tin playlist ? (sorry for greeklish , viazomai) :wink:

σε παρακαλώ όμως μη ξαναγράψεις με γκρικλις

http://apotis4stis5.blogspot.com/

Funeral For A Friend - 21 Ιουλίου στην Αθήνα, support στους Linkin Park

Σας χεζω!

Το εχει τωρα κ το site της didi :smiley: Τους ξερω αλλα δεν εχω ακουσει κανενα τραγουδι τους, πειτε κανενα καλο!!!

Την εμμονη των emηζοντων σαππορτ απο τους ΛΠ για το αχαριστο ελληνικο κοινο δεν θα το καταλαβω ποτε.

Roses for The Dead
Jeneau
History
The Art of American Football
Red is the New Black
και και και

Γαμώ τα λεφτά μου

Γιατί προβλέπω τρελό μπουκάλι στη σκηνή?

Εεε αυτο!

Γιατι ο μεσος μαλακας αυτο θα κανει. πφφφ

εχω νευρα.

Ε όχι και μπουκάλι στους ffaf, μην τρελαθούμε κιόλας. Για αυτό που παίζουν είναι θεοί.

Thanks!!!:slight_smile: