Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

Kαλα οποιος ριξει μπουκαλι στους Funeral For A Friend, πρεπει να φαει ξυλο απο τους διπλανους του επειγοντως!

Μια χαρα μας εκατσε το support, πολυ καλη μπαντα οι FFAF αν και μας τα εχουν χαλασει με τα 2 τελευταια τους albums

Κοιτα, οι Blackout ειναι σαφως χειροτεροι απο τους ΦΦΑΦ, αλλα δεν ειναι ασχημοι (για τα δικα μου γουστα). Το τι εγινε περυσι να μη τα ξαναλεω, αλλα ειναι οι γνωστες πιθηκισιες αντιδρασεις του ελληνα οπαδου.

Τωρα να δουμε τι θα κανουμε. Κλανουμε την Ντιντι οπως ειχαμε σκοπο? Περιμενω να τους πετυχω σε κλαμπακι εξω? Παω τελικως ΤερραΒαημπ να τους δω να τρωνε κωλοδαχτυλα και μπουκαλια?

μμμμ

μπαααααα

Εσύ στο uk μπορείς να τους δεις όποτε θες, εγώ θα τους έβλεπα εκεί άμα ήμουν στη θέση σου μιας και οι lp δεν με ενδιαφέρουν (πλέον).

Παιδια 100% πρεπει να ειναι καλυτεροι απο τους Blackout. Δεν τους ξερω αλλα φαινεται καλη μπαντα (κι’ας ειναι scremo, emo :p) Οποιος πεταξει μπουκαλια ειναι μς. Σ’αρεσουν δε σ’αρεσουν, δεν ειναι σωστο να κανεις τετοιες μ*ς σε συγκροτηματα, και ειδικα στο σαπορτ του συγκροτηματος που αγαπας και πας να δεις. Για μενα οι Blackout ηταν… :tomato: αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα εκανα μ******ς με μπουκαλια. Δεν το καταλαβαινουν πολλοι αυτο. Αλλα… Ελλαδα ειναι εδω.

ειναι σιγουρο?γιατι εγω ειχα ακουσει για dead by sunrise support…!!:(:frowning:

Ναι ετσι λεγανε αλλα δυστυχως δεν εγινε. Μπες didimusic.gr και δες. Ειναι επισημο πια. Μια χαρα ειναι οι Funeral for a friend. Γαματα θα ειναι φετος.

Το λεει η DIDI , επομενως ειναι σιγουρο.Λογικα απο αυριο θα ανακοινωθει στο Lplive.net . Ωραια φωτο, παραλιγο να βαλω την ιδια :lol:

Sorry, με προλαβαν :roll: Σε ολες τις συναυλιες εχουν support αλλα ο chester ειπε οτι θα ειναι σε συναυλιες με τους DBS.Εχουμε lpδες ακομα:)

ναιιιιιιιιιιιιιι ρε!!! ι συναυλια τ καλοκαιριου, ηταν να μην παω αλα τωρα μονο και μονο για ΦΦΑΦ θα παω!!!
οπιος βλακας πεταξει μπουκαλι πρεπει να ειναι πολυ μ****ας και καγκουρας

Σοβαρευτειτε ρε, θαβγαινε ο Chester 2 φορες?

Εχει δικιο ο μαγκας. Περιμενουμε να δουμε linkin park και πριν βγουν θα εβγαινε o Chester στη σκηνη??? Σιγουρα θα γινοταν της πουτανας και θα χαλαγε ολο το “LP σκηνικο”. Καταλαβαινετε τι εννοω πιστευω… Μαλλον θα κανουν perform καποια τραγουδια αφου εχουν ανεβει οι LP στη σκηνη, στη μεση περιπου της συναυλιας. Μαλλον θα πουν (αν πουν) το Crawl Back In που θα ειναι το πρωτο επισημο Dead By Sunrise τραγουδι που θα ακουσουμε στο cd των Tranformers και λογικα θα το κανει perform μαζι με τους LP οχι με τους DBS, οπως κανει ο Mike με το Petrified των Fort Minor στο Points Of Authority (τουλαχιστον ετσι πιστευω). Ειναι περιεργο να φυγουν οι LP και να ανεβουν οι αλλοι και μετα να ξαναερθουν. Αν γινει κατι καπως ετσι πιστευω θα γινει.

ποοοοο…ξενερωσα… #-o

Νταξει ολοι θελαμε DBS αλλα οι FFAF ειναι μια χαρα! Δεν ειναι σαν το περσυνο σαπορτ.

Χαχα, στη Γερμανία όταν τους είχα δει support στους Maiden το 2003, τους ρίχναν σεντς και γλειφιτζούρια :lol:

Είναι κάπως τραγικοί οι Funeral αλλά δε πειράζει, γούστα είναι αυτά…

Δεν τους ξερω αλλα ολοι λενε ειναι καλοι. Ειναι χαλια?

Not everyones cup of tea

συμπαθητικοι. για προθερμανση καλοι ειναι.
αυτοι δεν ειναι που ενα μελος τους πεθανε περυσι-προπερσι?

Hawthorne Heights ειναι αυτοι που λες μαλλον.

crap, σωστα…#-o
ακομη καλυτερα τοτε, πιο συμπαθεις μου ειναι οι ΦΦΑΦ. καπου στο πισι πρεπει να χω χωμενα καποια album τους

Αυτά είναι τελείως υποκειμενικά θέματα, εμένα δε μ’ αρέσουν ούτε μουσικά αλλά ούτε και σκηνικά. Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα, έτσι κι αλλιώς τους είδα στην πρώτη τους μεγάλη συναυλιακή εμπειρία πριν έξι χρόνια, στο πρώτο date σα support στους Maiden.

Περί ορέξεως…