Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

δεν υπαρχει προφανως συγκριση μεταξυ ffaf και blackout…οι ffaf για την φαση τους ειναι top μπαντα και με πολυ πιο δυνατο ονομα απο τους περσινους

Nimlot θα τους δω live και μετα θα ξερω! Το κομματι ειναι καλο παντως. Εχει καποια screams και ετσι, και ειναι καλο, δε το λες γτπ. Νταξει σιγουρα δε μ’ αρεσουν οι φρατζες τους κι ετσι :stuck_out_tongue: και ουτε ειναι το band που θα ακουγα ( μην παρεξηγηθει κανεις, γνωμη μου ) αλλα περιμενω να τους δω live να δω πως ειναι απο μουσικης αποψης. Υπομονη μεχρι 21 Ιουλιου.

Η ρίψη αντικειμένων στις συναυλίες τιμωρείται με αποκλεισμό έδρας ή κεκλεισμένων των θυρών μπας και γλυτώσουμε απο το χωράφι?

xaxaxa!ακουσα θα βαλουν μουσαμα κατω!χοχοοχ!

πω ελεος δεν μπορουσαν να φερουν papa roach να γινουμε λιγο!:stuck_out_tongue:
ειδα 2-3 κλιπ τους στο υτυμπ,δεν τρελαθηκα.ουτως η αλλως δεν με ελκυει και πολυ αυτη η σκηνη.(μα ο ντραμερ να κανει τα μπρουταλ φωνητικα?? :-s )

κανονιστε μλκες να πετα3ετε μπουκαλια παλι και να με γδαρει ο γιασονας!
αφηστε που χρειαζομαστε τα νερα!οι αλητες μπροστα δεν δινουν!

Χαχα! Καλο! Και 'γω ρε γαμωτο προσευχομουν τους πρωτους μηνες του χρονου να ερθουν LP - Metallica φετος στην Αθηνα,… αλλα στο ΟΑΚΑ!!! Θα ηταν πολυ καλυτερα αν ηταν ΟΑΚΑ. Και ποιο κοντα:wink: Οχι στο “χωραφι” :lol:

Α ρε Wise. Kαι μονο η σκεψη με εφτιαξε αγρια…!!! Να σου πω μπορω να παω μπροστα-μπροστα να πω σε καποιον σεκιουριτα ή υπευθυνο εκει μπροστα να με βγαλει να παω meet n greet (με το καλο να κληρωθω πρωτα…) και να με ξαναβάλει μετα εκει που ημουν χωρις να “διασχισω” ολο το πληθος (πχ να με βαλει απ τα μπροστα καγκελα)? Γινεται η θα μου πουν ΟΧΙ αμεσως?

Δεν διακρινονται για την ευγενεια τους οι γοριλες του Λωρη.

αυτο…

… νομιζουν ειναι… μαγκες… ε…? Θα τους δειξω εγω :lol: Παντως θα ειναι μεγαλη μλκ να παω m&g και μετα για να βρω αυτους που θα ειμαι μαζι να κανω 1 ωρα και αν καταφερω να παω. Κατι θα κανω…

τι αλλο 8ες ρε…δεν θα αναγκαστεις να φας στην μαπα τους εμο!χεχε!

παιδια οι funeral for a friend ειναι ενα πολυ καλο συγκροτημα!εχουν βγαλει πολυ καλα τραγουδια(πχ. history, waking up, into oblivion, out of reach, storytelling κ.α!!)ειμαι 20 χρονων κ απο τριτη λυκειου τουσ ακουω φανατικα!(δν ειμαι εμο, πηγα acdc)
πραγματικα φτιαχτηκα πολυ τωρα π θα εχουμε τετοιο support!η συναυλια εγινε ακομα πιο ενδοιαφερουσα!
ανυπομονω!

χαχαχα και το γουατσιζνεημ πηγε ac/dc αλλα ειναι ημο,αρα απορριπτεται η αποδειξη σου.

Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο.

ενταξει δν θα κατσω τωρα να αποδειξω οτι δν ειμαι εμο.απλα μαρεσει αυτο το συγκροτημα κ θα περασει αυχαριστα η ωρα στο μεχρι να βγουν οι λπ.οχι οπως περσι με τουσ βλακαουτ π ειχαμε σκασει,ειχαμε πεθανει απο την δειψα και ακουγαμε τις βλακειες κ βλεπαμε τον βλακα να ανεβαζει συνεχεια την μλουζα του κ να κουναει την φρατζα!!:stuck_out_tongue:

Οι Blackout μου άρεσαν :oops:

Emo στους AC/DC??? Kανενα hate προς το παιδι, εχω μιλησει και μαζι του μεσα στο φορουμ, αλλα… τι να γραψω…? Μπηκε μεσα στους κλασικ μεταλλαδες με φρατζα κτλ και… τι να πω αστο… Και χωρις παρεξηση ετσι. Μην εχουμε δραματα παλι… Βασικα δεν μου λενε κατι οι ΦΦΑΦ. Σε καποιους μπορει να αρεσουν αλλα screamo καταστασεις και τετοια στυλακια δεν μου αρεσουν. Ο ΜΠΛΕ ΠΑΟΥΕΡ ΡΕΙΝΤΖΕΡ??? !!! χαχαχα!!! Εγω ειμαι ο Ασπρος! Tigerzord!

Οριστε,μας τη λεει και ο κρεβατογεμιστρας.

εγω παντως πηγα acdc κ ημουν κ καγκελο μπροστα στην σκηνη! οι φφαφ ειναι ωραιο συγκροτημα παντως
τσεκαρετε εδω: http://www.myspace.com/funeralforafriend

ΕΕΕΕ… Μην μου κλεβεις τα βρισιδια… Εγω δεν ειπα τπτ κακο ρε.

Τους εκανα add στο myspace. O Darran μου τι δινει. Τι μαλλι ειναι αυτο??? Παντως εχουν λιγο screaming.