Παντως εγω τους συμπαθησα, απεχουν πολυ απο το στιλ που ακουω τελευταια αλλα ειναι πλ καλοι!Με ανησυχησε αυτο που λετε για τα Μ&G , δεν θα μας βοηθησουν να παμε μπροστα η τουλαχιστον να βρουμε τους αλλους, τι πραγματα ειναι αυτα8O??? Ποση ωρα πριν τη συναυλια θα τελειωσει? :-s
Nαι κι εγω ανησυχω γι’αυτο το θεμα. Ρε συ πας ρωτας καποιον αν πας νωρις και αν σου πει οχι δεν πας τοσο μπροστα. Αλλα και παλι τι θα μας πουν? Σιγα τους μλκς… Περσυ ηταν 8 παρα τεταρτο το m&g. Δεν ειχα παει αλλα ειχα δει το μειλ σε φωτογραφια. Αρα κανα μισαωρο πριν πες (απο την ωρα που ελεγαν δλδ 9, οχι στις 10 παρα 20 που αρχισε…).
Λοιπόν είδα τους FFAF τον οκτώβρη σε δικό τους headline tour είναι πολύ καλοί στη σκηνή, είτε σας αρέσει είτε όχι είναι ένα αρκετά μεγάλο συγκρότημα που ενέπνευσε μια ολόκληρη σκηνή και αρκετά μεγάλο για να φάει μπουκάλι απο τον κάθε κακόμοιρο με υπαρξιακά άλλωστε δεν παίζουν και support στους slayer στους lp παίζουν δεν είναι και ότι πιο τρου κυκλοφορεί εκεί εξώ…αλλά ακόμα και μικροί να ήταν δεν σου δίνει κανένα δικαιώμα να πηγαίνεις και να πετάς μπουκάλια [-X
αν θέλετε να ακούσετε προτεινω casually dressed& deep in conversatio. Το καινούργιο εμένα προσωπικά μου άρεσε,στην αρχή ξενέρωσα αλλά με τον καιρό βρήκα πολύ καλά κομμάτια, rules and games, kicking and screaming, waterfront etc.
δυστηχώς το γούσταρα πολυ το πακετάκι αλλα με rw 4 days, heaven& hell, loreena mckennitt και αλλά στην πορεία +χωράφι δεν βγαίνω αρά θα το πληρώσουν οι κυριοι…κρίμα και ήθελα να τους δώ και τους δύο…
p.s. άσχετο αλλά οι blackout στα ξένα είναι από τα next big things
επεσε ιδεα απο αουτλο να σκασουν σαπορτ οι λοστ προφετς…ετσι μαλιστα!!αυτα ειναι…αλλα που τετοια τυχη…
μαυτα και με εκεινα περασαν οι μερες…
εντιτ λες μετα απο λιγα χρονια να μιλαμε εδω για το νεο μεγαλο ονομα τους μπλακουτ…?
οι κωλοτουμπες 8α δινουν και θα περνουν…
Wise το ειδες? Τι εχεις να πεις?
:lol::lol::lol3::lol3::yahoo::yahoo:
πέρυσι εμάς μετά το m&g μας άφησαν μπροστά στη σκηνή αλλα τελείως στην άκρη στα αριστερά.εννοείται ότι οι ούγκα-μπούγκα δε σου κάνουν τη χάρη να μπεις από κάγκελο να πας εκεί που ήσουν. εγώ χρειάστηκε να κάνω το γύρο για να πάω δεξιά από αριστερά που μας άφησαν και μετά σπρώξε,ψάχνε έφτασα εκεί που ήταν η παρέα μου,2-3 σειρά από κάγκελο (βοηθάει extra αν είσαι κορίτσι. παίρνεις ένα απολογητικό/παραπονιάρικο ύφος,λες μερικά συγγνώμη και έτσι δε στη λένε πολλοί )
ότι ώρα και να τελειώσει,έχεις χρόνο για να γυρίσεις.μια χαρά είχα προλάβει εγώ
:lol: Αμα τους ριξω τπτ μπουνιδια θα δουν! :lol: :lol: Ναι σας εβλεπα περσυ που βγαινατε απο τα αριστερα και ΖΗΛΕΥΑ ΑΓΡΙΑ!!! Νταξει τοσοι ερχονταν και περναγαν αναμεσα μας. Θα σπρωξουμε και λιγο. Τι εγινε?
Ουτε μενα μαρεσει το μαλλι του Darran αλλα τι να κανουμε?ευτυχως ειναι ο μονοσ π ειναι ετσι!οι αλλοι ειναι νορμαλ!
οσο για lostprophets…αν ηταν αυτοι support…θα τρελαινομουν ακομα περισσοτερο!!!αν κ μ την σπαει το λουκ τουσ…αλλα τα τραγουδια τουσ ειναι πολυ καλα!
από περιέργια όλοι εσείς που μιλάτε για το μαλλί του darran και αν σας αρέσει που έχει ξυρίσει τη δεξία γαμπίτσα του η όχι, είστε αγοράκια?
Οι Blackout εντωμεταξυ ειναι τα ψυχοπαιδια των LostProphets, με συνεργασιες με τον ιδιο τον Watkins σε τραγουδια (http://www.youtube.com/watch?v=WjDggvzqdv0) και ακομα κραζουν
Εβιβα
εγω παντως κοπελα ειμαι!δν με νοιαζει αν ειναι τα ψυχοπαιδια των lostprophets οι blackout.ειναι διαφορετικα συγκροτηματα κ εμενα οπως ειπα κ σε προηγουμενο ποστ δν μαρεσουν.
ελπιζω παντως φετος οι λπ να παιξουν το a place for my head!το εχω αποθημενο απο περσι!
hahah νταξ εσύ είσαι εκτός λοιπόν…άντε και ο Wise γιατί είναι ειδική περίπτωση:p
γιάσονα είναι και του 89 όρμα:p
αστιάκι ε(αποτυχημένο αλλά νταξ:roll:)
Μακάρι να μη το παίξουν γιατί θα τους επάρει ο διάολος
πλακα κανεις ε?
Όχι.
Αφού δε το παίξαν πέρυσι, να μη το παίξουν φέτος μιας και που δε θα πάω. Απλό:p
ο ποιητής μάλλον εννοεί ότι δεν θέλει να το παίξουν γιατί δεν θα πάει και του αρέσει πολύ το κομμάτι…οπότε συμπάσχω μαζί του και εγώ!
εντιτ: o ποιτής δεν έχει τυχαία 16000 παρά κατι ποστ οπότε με προλαβε
ααα γιαυτο!!σορυ π το λεω αλλα αισθανομαι οτι θα το παιξουν…αφου δεν το επαιξαν περσι…μακαρι!
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται όμως ks9!
Το μόνο που έλειπε από το περσινό λαιβ ηταν το A Place…
Αλλά ναι, είμαστε γκαντέμηδες γιατί κι εγω νομίζω πως φέτος θα το παίξουν. Πφφφφ.
κριμα…
το ένα μεγάλο πνέυμα θα επρεπέ να διαβάζει μαθηματικά γιατί δεν τα έχει ανοίξει ποτε φέτος και έχει 48 ώρες μέχρι να γράψει αλλά προτιμάει να μιλάει για μια συναυλία που δεν πρόκειται να πάει και να βλέπει το Goodbye lenin για 2η φορά…μεγαλείο πνεύματος όντως:roll:
πάντως περιμένω pm με ευχαριστίες απο wise και eddie με τόσα ποστ που έχουμε κάνει και το κρατάμε το thread απάνω (η με βρισιές επειδη γράφουμε για τα πάντα εκτός απο τους lp :p)
πάντως όντως το χρωστάνε το a place for my head και η λογική είναι ότι θα το πούνε, επισης ίσως το έχουν ανακοινώσει ήδη αλλά πιστεύω θα χώσουν και 2-3 απο το καινούργιο μέσα