Linkin Park, 21/7/09, Terra Vibe

χαχαχαχ!κσ9 δεν παιζεσαι παιδακι μου…
λοιπον οσο τρεχω εγω, σε αφηνω επικεφαλης του τοπικ…κατω απο 3 θεση μην πεσει!οκ?

τωρα τι συγκρινουμε βλακαουτ με προφετς? 4 am foreveeer!

η λογικη παντως λεει οτι θα παι3ουν κομματακια που δεν παιξανε περισυ…επισης λεει οτι θα παιξουν καi το new divide.παιδια θα μαθουμε λογικα μια μερα πριν στο λαιβ στην τουρκια…

α και κσ9 ειναι το πιο χοτ ονομα!

όσοι θέλετε προφετς έχετε μια μοναδική ευκαιρία να τους πετύχετε στη μύκονο παρέα με τους “κολλητούς” τους:lol:

Βρε μαλαγκα, προσπαθω ναουμ να σωσω τη κατασταση, και κοιτα τι κανεις.

OMG!!! Τι φωτο ειναι αυτη??ελεοοοοος!!!
κ παλι ομως η μουσικη των lostprophets μαρεσει!!

χαχαχαχ!το πηδηξαμε το τοπικ στην κυριολεξια.

κριμα ρε συ δεν μου φαινοταν για γκευ περισυ ο τραγουδιστης…χεχε!

τεσπα να γυρισουμε λιγο στα μπουκαλια…ευκολα θα φανε μπουκαλακια…και αν οχι μπουκαλια το περσινο “lp” και “linkin park” μετα απο καθε τραγουδι τους ειναι στανταρ…

Εχω να μπω απο χθες το βραδυ και μπαινω σημερα και… οκ. Λοιπον

Εβριζα περσυ γιατι δεν το ειπαν… Ειναι MUST! Πρεπει να το πουν! Αν δειτε ενα μαλακα 2 μετρα να σπαει το κεφαλι του στα καγκελα την ωρα που θα φωναζει YOU TRYING TO TAKE THE BEST OF ME, GO AWAY! εγω θα ειμαι! :smiley:

8O8O8O ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ!!!

Εχεις δικιο! :stuck_out_tongue:

Παρτε και δωρακι Linkin Park (Nine Inch Nails cover) - Wish

http://www.youtube.com/watch?v=HdxRJ_5N_KU (απο LPU 4 , μ’αρεσει πιο πολυ!)

Πωρωθηκα τωρα (για 1.235.454.064 φορα :p…)

By the way ks9, εισαι κορυφη!!!

Δεν θα πηγαινα κανονικα αφου ειχα παει περσι και 2 φορες συνεχομενες θα ηταν too much για LP αλλα τωρα με FFAF ψηνομαι πολυ…Επρεπε να ειχαν ερθει περσι μαζι…

Καλα σιγα την διασκευη …αρκετα αδιαφορη μου φανηκε.

κ εγω με αυτο το support εχω ψηθει ασχημα!εκει θα ειμαι!!!:D:metal:

δεν θα πηγαινες αλλιως?

θα πηγαινα εννοειται!!απλα τωρα δν θα ακουσω μονο λπ αλλα κ φφαφ!!κ τα 2 συγκροτηματα μαρεσουν οποτε θα ειναι πιο ωραια!

Το οποίο New Divide είναι What I’ve done Vol II. Δεν κακό. Δεν κακό.
Και επίσης, φαίνεται η οριστική (?) στροφή τους σε πιο mainstream rock ακούσματα. Δεν με χαλάει, επίσης.

Ωραίο κομμάτι όντως το new divide…

το new divide το θεωρω καλυτερο…εγω εχω ξετρελαθει με το κομματι αυτο…τωρα οσον αφορα στο οτι μοιαζει με το wid,απο τη μια λογικο γτ ειναι τραγουδι για οστ του τρανσφορμερς (οπως ηταν και το wid) απο την αλλη ειναι η ιδια μπαντα που το βγαζει.χοχο!
α να ενημερωσω οτι ο mike σε συνεντευξη ειπε οτι θα πρεπει να περιμενουμε ενα τελειως διαφορετικο σιντι και απο τα 3…τι στο καλο?ενας θεος 3ερει τι στο πεος θα δουμε στο νεο τους…χαχα!

Με ποιο πολυ scream το κανει απ 'οτι το κανονικο. Για μενα ειναι πολυ καλυτερο απ’το original. Αλλα και παλι αυτο ηταν 2004:p Καμια σχεση με τους LP σημερα…

Το New Divide ειναι φοβερο τραγουδι! Πιστευω μοιαζει στο What I’ve Done (που ανακαλυψα αυτο που θα σας πω γιατι διαβασα πως εμοιαζε και ετσι καθισα να το ψαξω το θεμα) σε “τροπο”. Δηλαδη οπως ξεκιναγε το ρεφραιν “and wash away… What I’ve Done” παει καπως και το “that I get what I deserve… So give me a reason”. (Αυτα που γραφω πρεπει να εχει η να ακουσει το τραγουδι καποιος για να το καταλαβει :p) η πχ το τελειωμα του τραγουδιου που ελεγε ο Mike “na na na” και επαιζε ολο και ποιο μικρες νοτες στο πιανο (δεν ξερω απο αυτα αλλα εννοω πως ακουγες πως εφτανε στο τελος) μοιαζει με το “across this new divide” και μετα τις νοτες που παιζει η κιθαρα. Μουσικα δεν εχουν καμια σχεση. Αλλος ηχος το ενα αλλος το αλλο. Ελπιζω να βγαζουν νοημα αυτα που εγραψα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Συγκεκριμενα “θα ειναι μια τελεια οπτικοακουστικη εμπειρια” ετσι ειχαν πει. Πως θα χρησιμοποιησουν παρα πολυ την καινουρια τεχνολογια και θα αναπτυξουν στο επακρο τον ηχο τους. Θα ξερεις πως ακους Linkin Pαrk αλλα συγχρωνως θα ακους κατι τελειως διαφορετικο. Αντε να δουμε… Αλλαξαν ριζικα με το Minutes To Midnight να δουμε τωρα…

κ μενα μαρεσει πολυ το new devide!να πω την αληθεια οτι μου θυμιζει λιγο το numb…χωρις το ραπαρισμα του mike.ειναι πολυ δυνατο κομματι κ λογικα θα το παιξουν στο live.

Ο Τσεστερ επε οτι θα το παιξουν φετος, λογικα θα το ενταξουν σε ολες τις σετλιστς!!!:smiley: Ελπιζω μαζι με καποιο καινουριο:roll:

'Εχω μια απορία. Λέτε για μπουκάλια κλπ στους ΦΦΑΦ. Να πω ότι έκαναν support σε metallica και ο τάδε μεταλλάς δεν τους γουστάρει θα ακουγόταν λογικό. Αλλά το να τους πετάξει μπουκάλι κάποιος που ήρθε για να δει ΛΠ είναι πολύ ψεύτικο κ παρατραβηγμένο. Πάει κάποιος να δει ένα από τα πιο in,trendy όπως αλλιώς πείτε το συγκροτήματα της εποχής (κανένα πρόβλημα με ΛΠ,μαρέσουν αρκετά.) και θα τον χαλάσει επειδή οι άλλοι είχαν φράντζα ή επειδή έχουν screams? Μου ακούγεται τραγικό, σα να πηγαίνεις να δεις britney και να πετάξεις μπουκάλι αν είναι σαπορτ η miley cyrus. Και γαμω τα παραδείγματα έγραψα πάλι. χαχαχααχαχ:lol: