παρεξηγησα αλλα μην μας γ@μησεις κιολας…κουβεντα κανουμε…αφου κουραζεσαι γενικα γτ ασχολεισαι με το παρον θεμα?:-k
τεσπα,ναι εχει τον ιδιο στιχο.πως το εξηγεις αυτο??
neniel δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο που λες πιστευω…νταξει απο τη μια καλο ειναι να ξερεις,οπως λες, που κυμαινονται οι μπαντες.απο την αλλη…υπαρχει λογος?ας ακουσουμε διαφορετικα στοιχεια απο την ιδια μπαντα.παμε σε αλλο πραγμα μετα.κατα ποσο μας αρεσει αυτο που ακουμε.που ειναι διαφορετικο…μεγαλες επιτυχιες τους εδωσαν οι πρωτες δουλειες…αλλα και το MTM…που ηταν πολυ διαφορετικο…
μα δε νομίζω να συγκρίνει κανείς τα νέα τραγούδια των linkin park με το παρελθόν τους.εγώ κρίνω αυτό που παίζουν τώρα.και το “wretches and king” είναι ένα μετριότατο ανέμπνευστο τραγούδι.τελεία.
Χμμ πως να σου εξηγήσω. Οκ, δέχομαι τα διαφορετικά στοιχεία στην πορεία της μπάντας αλλά όχι τόοοοσο διαφορετικά. Το θέμα είναι τι γουστάρει ν’ακούσει ο καθένας μας. Π.χ. εμένα μου λείπει το πιο επιθετικό ύφος τους.
Επίσης έφαγα μια ξενέρα όταν άκουσα να επαναλαμβάνουν κάμποσες φορές τον στίχο “God bless us…” Μου θύμισε διάφορες θρησκευτικές ροκ μπάντες
Ρε οι LP καλα κανουν και αλλαζουν στυλ. Εκει φενεται ποιος καλλιτεχνης ειναι τουμπανος, αν μπορεσει και βγαλει καλο δισκο σε διαφορετικα μονοπατια σε σχεση με αυτα που τον εκαναν γνωστο τοτε να τον προσκυνησω γιατι εκει ειναι η μαγκια. Το να παιζεις μια ζωη τα ιδια ειναι μαλακια κατ εμε. Τουλαχιστον καταλαβαν ποτε εφτασε στο peak του το προηγουμενο στυλ τους και αποφασισαν να πανε παραπερα.
Το ασχημο ομως σε αυτη την υποθεση ειναι πως προσπαθουν να βγαλουν κατι αλλο και δεν το εχουν βρε αδερφε, δεν τα καταφερνουν καλα. Προσπαθουν πρως λαθος μερια? Το πανε πρως τα εκει για να κερδισουν κατι? Τους τελειωσε η εμπνευση? Δεν ξερω…
αυτο μαλιστα…να το συζητησουμε και να το σχολιασουμε οσο θες.ουτως η αλλως ολα θεμα γουστου ειναι…ξερω και ατομα που κολλησαν με τους λπ απο το ΜΤΜ.αλλους που κολλησαν απο το μετεορα.και σιγουρα θα υπαρξουν και αλλοι που θα κολλησουν απο το a thousand suns.
παντως θυμιζει αρκετα παλιους λπ αυτο το τραγοδι.εχει ηλεκτρονικο στοιχειο,ραπ,“σκληρα” φωνητικα στο ρεφραιν και σκρατς στο τελος.
@nodi.δεν μπορεις να πεις οτι με το mtm δεν τους βγηκε σε καλο…αν ρωτησεις καποιος να σου κανει μια σετλιστ για ενα λαιβ τους.θα σου βαλει τλχ 5-6 τραγουδια.\
@neniel καταλαβα τι εννοεις.ακρβως…θεμα γουστου.γτ ποσοι ειναι αυτοι που κραζουν τους λπ της “nu metal εποχης”
Μαγκιά όμως δεν είναι και να διατηρηθείς ψηλά στο είδος σου; Πιστεύω θα μπορούσαν, τους πήγαινε βρε παιδί μου το στυλ.
Συμφωνώ στο τελευταίο που λες, κάτι πάει στραβά. Μάλλον προσπαθούν σε λάθος κατεύθυνση.
Θα δούμε.
@wise Ναι και βεβαια θα εχει απο το MTM τραγουδια, και εμενα μ αρεσαν πολυ 2-3 απο εκει αλλα εμοιαζαν με τα παλια τους και γιαυτο μου αρεσαν στα αλλα εκει που το πηγαν ζητημα ηταν να τα καταφεραν σε 1-2.
χμμ…δεν θα συμφωνησω…ποιος ο λογος να αντιγραψουν μια μπαντα (και κατεπεκταση,μοδα) που δεν “επιασε”?τλχ σε τοσο μεγαλο βαθμο οσο εχουν πιασει οι λπ.και ειδικα στην ευρωπη.
βασικα ποιος ο λογος να αντιγραψουν μια μπαντα/μοδα που τους ανοιγει τις συναυλιες :lol: :roll:
για να μιλησουμε αμιγως “μουσικα”, επειδη τυχαινει να ειμαι σε μπαντα,υπαρχουν διαφορετικα (εως πολυ διαφορετικα) ακουσματα που αποτυπωνονται πανω στη δουλεια που κανει ο καθενας μας αλλα και συνολικα.πανω στα κομματια που γραφουμε,ακομα και στα κομματια που διασκευαζουμε.ακριβως το ιδιο ισχυει και για τους λπ.υπαρχουν απειρες συνεντευξεις οπου εχει λεχτει αυτο.οταν ακους απο hip hop μεχρι ηλεκτρονικη και απο public enemy μεχρι robbie williams ειναι λογικο να αποτυπωθει στη δουλεια σου κατι τετοιο.και το πιο σημαντικο?οταν εισαι 22 και τωρα 33 αναθεωρεις για παρα πολλα πραγματα.αλλαζουν οι σκεψεις,φιλοσοφιες σου και λοιπα.αλλαζουν αυτα που θες να πεις/δειξεις μεσα απο τη μουσικη σου.το ΜΤΜ για παραδειγμα…ενας αρκετα πολιτικοποιημενος δισκος.δηλαδη αν νοιωθουν οτι αυτο πρεπει να δειξουν και να παιξουν με τη δουλεια τους,να μην το κανουν?μονο και μονο για να μην κραξουν οι χαρντκορ φανς?οχι δεν ειναι ετσι…γτ η μουσικη ειναι εκφραση συναισθηματων.με το δισκο αυτο θελουν να δειξουν κατι αλλο…
αν καθοντουσαν 5 μουσικοι κατω που ακουνε ολοι μεταλικα λογικο ειναι να βγει ενας χεβι μεταλ δισκος.
αυτα!
Ρε γουάιζ δεν κρίνουμε απαραίτητα τις μετά-μετέορα δουλειές τους βάζοντάς τες σε σύγκριση με τις παλιές. Τις κρίνουμε ως αυτό που είναι, ποιος είναι ο δείκτης ποιότητας με βάση την παιδεία και το γούστο του καθενός τέλος πάντων.
Και μάντεψε! Η ποιότητα έχει πέσει αρκετά. Απ’το ΜΤΜ ήδη. Και αυτό που είπες περί σέτλιστ είναι άκυρο, γιατί αφορά μόνο φανμπόηδες της μπάντας. Θυμάμαι ξεκάθαρα την αντίδραση των περισσότερων Ελλήνων οπαδών όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος και πέραν αυτών (των φανμπόηδων), οι αντιδράσεις των ατόμων που ασχολούνται κάπως περισσότερο με μουσική (όπως αρκετοί στο φόρουμ) ήταν χλιαρές (ή κάτι παραπάνω).
Παρακαλούμε λοιπόν να κοπουν η καραμέλα περί σύγκρισης και διάφορα άλλα που φέρνουν τη συζήτηση μακριά απ’την ουσία (όπως αυτό που είπες με τις διαφορετικές επιρροές του καθενός κτλ.). Ως ακροατές κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Απ’τις μπάντες που γουστάρω πολύ ας πούμε, διαφορετικές επιρροές έχουν και τα μέλη των Transatlantic. Οι δουλειές τους όμως δεν αξιολογήθηκαν βάσει αυτού. Άμα είχαν βγάλει έναν κακό δίσκο, θα τους δικαιολογούσαμε στηριζόμενοι στο ότι έχουν διαφορετικές επιρροές ως άτομα ή στο ότι απλά δεν τους βγήκε;
Τέλος πάντων, από την κουβέντα μάλλον δεν βγαίνει νόημα, είναι φανερό ότι οι ντάη-χαρντ φανς της μπάντας έχουν ήδη χαρακτηρίσει το καινούργιο τους άλμπουμ “αριστούργημα”.
βλεπεις κανεναν εδω μεσα να μιλαει για αριστουργημα?ακομα δεν εχει βγει το σιντι.και γτ πολλοι οι νται χαρντ φανς ειχαν ξενερωσει με το ΜΤΜ?οχι φιλε μου οταν κατι δεν ειναι ωραιο θα το πουμε.
μα εγω τι να κανω που ολοι συγκρινουν με τα παλια τους?εγω ειμαι αυτος που φωναζω και οριομαι οτι πρεπει να το ακουσουν σαν δουλεια 3εχωριστη…αν δεν σαρεσει εγω μαζι σου.πραγματικα δεν θα κατσω να σου αλλαξω γνωμη και δεν το χω κανει ποτε.αλλα να μιλαμε “μουσικα” οσο γινεται.χωρις συγκρισεις.αυτο που λες και συ.
ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ντροπη και παλι ντροπη…ελπιζω τωρα που βγηκαν και αλλα κομματια απο την μπαντα αυτοι που ελεγαν να περιμενουμε για να δουμε να καταλαβαν οτι τελικα αυτος ο δισκος θα ειναι απλως αθλιος…Δεν ξερω αλλα πλεον δεν υπαρχει τπτ που να με κρατααει σε αυτην την μπαντα…Μας εχουν στο περιμενε τοσα χρονια(απο το 1996 που δημιουργηθηκαν εχουν 3 αλμπουμς +αυτο που θα βγει ενω αλλες εχουν τα διπλα με την ιδια υψηλη ποιοτητα) και αντι να βγαλουν ενα αριστουργημα βγαζουν αυτο το υβρυδιο…απλως λυπαμαι:(:(:(:(:(:(:(:(