Linkin Park - A Thousand Suns

Είναι προφανές ότι διάλεξαν πλέον άλλα μουσικά μονοπάτια.Κάτι που φαινότανε ότι θα συμβεί με τον καιρό.Τώρα το αν θα τους ακολουθήσουμε είναι άλλη ιστορία…

Το Catalyst προσωπικά το θεωρώ καλό κομμάτι για το είδος του και πιστεύω μπορεί να πάει αρκετά καλά στην Αμερική.Προσωπικά μ’αρέσει!

Δεν έχει καμία σχέση φυσικά με ροκ μουσική.Από την άλλη δεν σημαίνει επειδή η ηλεκτρική κιθάρα είναι ανύπαρκτη ότι το κομμάτι δεν έχει καλές ιδέες μέσα και φρέσκο ήχο.Γούστα είναι αυτά.Δεν είναι και ένα κομμάτι της πλάκας που το γράφει ο οποιοσδήποτε αλλά ούτε κάτι σπουδαίο που θα μείνει στην ιστορία!
Ούτε ότι δεν είναι ροκ σημαίνει ότι είναι για πέταμα!

Ένα δεύτερο καινούργιο τους που άκουσα από την άλλη μου φάνηκε πολύ χάλια!

ωραια τα γραφεις μαν!ειμαι απολυτα συμφωνος…

και να ενα κομματακι που απο τα 90 δευτερα φαινεται πολυ γαματο…

(και με κι8αρες…)

Το άλμπουμ πάντως leakαρε για τους ανυπόμονους…

Eπειδή είμαι ανυπόμονος λοιπόν το βρήκα ολόκληρο και το άκουσα!
Η άποψη μου:

#-o:dunno::tomato::thumbdown:

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.Πιστεύω προσπαθήσανε πραγματικά να βγάλουνε κάτι τελείως διαφορετικό,ίσως και πρωτότυπο συνδυάζοντας σχεδόν τα πάντα:

R’n’b/Hip Hop τύπου cypress hill, pop αρχές 90’s (αυτό μου έκανε πολύ εντύπωση σαν επιλογή,συγκεκριμένα θυμίζει East 17 για όσους θυμούνται), λίγο Simple minds(μου ήρθε στο μυαλό,δεν κάνω πλάκα), λίγο drum’n’bass, τελείως ανατολίτικα στοιχεία (στο they come for me), λίγο prodigy στο blackout σε συνδυασμό με ήχο πιάνου,μουσική για soundtrack σε κανά 2 κομμάτια, μηνύματα για δικαιοσύνη και αγάπη που παρεμβάλλονται στα τραγούδια και τέλος ένα κομμάτι με ακουστική κιθάρα!!!

Με μία λέξη:ότι να’ναι!!!

Το αποτέλεσμα είναι τελείως αποκαρδιωτικό!Πραγματικά με εξαίρεση το catalyst που κρατάει λίγο από το στυλ της μπάντας και άντε πες και το burning in the skies το υπόλοιπο άλμπουμ είναι [-X

Δεν είναι καθόλου κατακριτέο το να ψάχνεται μια μπάντα αλλά το να αλλάζει τα πάντα στον ήχο της και να βγαίνει ένα τόσο κακόγουστο αποτέλεσμα είναι άσχημο.

Μακάρι να ήταν αλλιώς αλλά ο δίσκος αυτός θα τους χαντακώσει!Με το καιρό θα φανούν αυτά και από τις πωλήσεις.Μα καλά πως μπορεί να γίνει τουρ με τέτοιο υλικό;Ποιον μπορεί να εκφράζει ένα τόσο μπερδεμένο σύνολο μουσικών στυλ;;;

Κρίμα και ήμουν από τους λίγους εδώ μέσα που μου άρεσε πολύ το catalyst!

Είναι απλά πανέμορφο… Δεν έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο. Όποιος το ακούσει, ας το βάλει με τη σειρά και ας αφήσει μακριά τις προκαταλήψεις για τη μουσική. Μόνο έτσι θα δει πραγματικά πόσο αξίζει.

Eγώ δεν έχω προκαταλήψεις στην μουσική και ακούω και πολλά αλλα πράγματα εκτός από rock αλλά το άλμπουμ είναι υπερβολικά μπερδεμένο στα μουσικά του στυλ και κουράζει.

Όπως ξαναείπα το catalyst έδειξε κάποια καλά στοιχεία και μου άρεσε πραγματικά!!

Τα υπόλοιπα με εξαίρεση το burning the skies δεν μου άρεσαν.Απόψεις είναι αυτές.Ας βγώ ψεύτης!!

Η μπάντα δείχνει να προσπάθησε να κάνει και να συνδυάσει πάρα πολλά πράγματα και μαγκιά της (αυτό δείχνει ότι είναι αληθινοί μουσικοί) αλλά…

Πέρα από τα γνωστά (catalyst, wretches and kings) εμένα μου άρεσαν πολύ τα Iridescent και The Messenger. Σαν σύνολο το album είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Το κάθε τραγούδι ξεχωριστά δεν είναι και το καλύτερο. Τέλος, έχει πολύ καλούς στίχους.

θα συμφωνησω οτι ειναι πανεμορφος ο δισκος.

ειστε παντως τιμιοι, i give you that

αλλα παρωπιδες or not, αλογοσκατα.

1000000000000000000000000000000000+++++ like εγω ακουω και prodigy,pendulum αλλα ο συγκερκιμενος αχταρμας με αφηνει αδιαφορο[-X

Φιλε μου απειρα likes. Τα ειπες ολα. Πολλοι ξερουν εδω μεσα πως ειμαι die-hard LP fan. Και μιας και εχω κανει preorder το album, ειπα να το κατεβασω χθες και να το ακουσω. Το ακουσα απ’την αρχη ως το τελος με τη σειρα. Αυτο που εχω να πω ειναι, ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ??? Με εξαιρεση τα γνωστα The Catalyst και Wretches And Kings( που τα “hey hey” με χαλανε απιστευτα, μου θυμιζουν r’n’b μπατσακια… :p), Burning In The Skies και το αγαπημενο μου The Messenger (αντε βαλε και το ρεφραιν του Waiting For The End, μεχρι εκει.) το album ηταν, και λυπαμαι τρομερα που το λεω γιατι οι LP ειναι το αγαπημενο μου band, πατατα. Το The Requiem μου αρεσε η αισθηση που ειχε, λιγο dead φαση, Undertaker κι ετσι, με το “παιδακι” να λεει “God save us everyone Will we burn inside the fires of a thousand suns For the sins of our hand The sins of our tongue The sins of our father The sins of our young” και οι ψαλμωδιες στην αρχη, και πιστευω θα μπορουσε να ακουλουθει ενα πολυ δυνατο τραγουδι, ΟΧΙ ΚΑΙ 2ο INTERLUDE… Το cd εχει 15 τραγουδια. Τα 6 ειναι interludes. στην ουσια περιμεναμε 3,5 χρονια, για 9 τραγουδια απ’ τα οποια τα 3 ειναι καλα… Η μουσικη του Blackout ηταν κατι σαν τσιφτετελι + Super Mario… Robot Boy αστο… Τα υπολοιπα δεν μου εκαναν αισθηση… Ακουω LP γιατι με εκφραζουν, αλλα το χθεσινο ηταν σαν να ακουγα αλλο band… Στο μονο τραγουδι που ενιωσα συναισθημα ηταν το The Messenger και το The Catalyst… Μπραβο τους που πειραματιστηκαν, αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν καλο… Και ευχομαι να μην ξαναγινει. Τα προηγουμενα 3 albums μου αρεσαν απιστευτα!!! Απ’ την αρχη ως το τελος!! Το Α Τhousand Suns οχι, και επισης ειναι το album με τα λιγοτερα songs. Ευχομαι οι LP fans να δυσανασχετησουν, να πεσουν καπως οι πωλησεις, να το καταλαβουν οι LP και να βγαλουν ενα μαματο album συντομα. Δλδ επαθα καταθλιψη χθες, πριν 3 χρονια επιασα το Minutes To Midnight ακουσα Given Up 2ο τραγουδι, και ΤΑ ΕΣΠΑΣΑ, και χθες μεσα σε 5 λεπτα ειχα απογοητευτει και η απογοητευση μεγαλωνε οσο περναγε η ωρα…

Μια απο τα ιδια και απο εδω…Οι lp ειναι η αγαπημενη μου μπαντα αλλα αυτο το cd ειναι αθλιο!Καμια εμπνευση,καμια αυτουσια ιδεα,κανενας νεοτερισμος.Οτι εχει ακουστει τα τελευταια 20 χρονια στον χωρο της pop/electronica/dubstep klp το πηραν οι lp και το κανανε cd.και τι cd?μια αηδια και μιση,ενας αχταρμας,ενα συνολο 15 τραγουδιων που τα 10 τουλαχιστον ειναι filler…

το χειροτερο?το cd δεν εχει καμια μουσικη ταυτοτητα,δεν μπορεις να το καταταξεις σε καποιο ειδος.ολα τα τραγουδια ειναι διαφορετικα μεταξυ τους!!!

και αλιμονο αν ακουμε κιθαρα στους lp και χαιρομαστε!!!ακουω τους διαφορους φανς να λενε ‘’ να αυτο το κομματι εχει κιθαρα!!!’’ και να το λενε με ενα θαυμασμο λες και εχει ηλεκτρικη γκαιντα!αν ειναι δυνατον…

και πριν βγει κανενας κολλημενος και πει για διευρημενους οριζοντες και λοιπες παπατζες για να δικαιολογησει τα ασυμαζευτα να πω πως ακουω απο lp μεχρι amon amarth και απο Kilimanjaro darkjazz ensemble μεχρι as i lay dying.

ενας απογοητευμενος LP fan…

Συνέχισε να ακούς tkde και άσε τους linkin park :stuck_out_tongue:

ετσι οπως το πανε οι lp,ευκολακι…

εσυ πως κρινεις χωρις να εχεις ακουσει το δισκο?
ντα3ει οι αλλοι τον ακουσαν και εχουν αποψη.εσυ πως εχεις αποψη ενω ακουσες 3 τραγουδια?

όλοι οι αποπάνω είπαν ότι έχουν ακούσει όλο το δίσκο, εκτός του rip_noob, που δε σχολίασε καν σχετικά.

φαντάσματα βλέπουμε?

μιλαω συγκεκριμενα για τον λινκιν που δεν τον εχει ακουσει φιλε μου

δε μου φαίνεται να μη το έχει ακούσει.

χαχαχαχ ρε πιστεψε με ειναι φιλαρακι μου…

wiseouko το εχω ακουσει απο το μεσημερι το cdaki και η αποψη μου δεν αλλαζει…

και μα τον θεο,οταν βλεπεις εναν linkin να κραζει τους linkin park τοτε κατι εχει παει -πολυ- στραβα…