Ρε Wise χαλαρωσε λιγο, παραμιλας απο την χαρα σου που ερχονται οι Linkin Park επιτελους Ελλαδα, ψαρωνουν και οι αλλοι και σου απαντανε και εχει γινει το τοπικ (GogoL) Bordello. Και εγω ρε φιλε φαν των LP ειμαι, αυριο πρωι θα παω για εισιτηριο και σε προηγουμενο ποστ εγραψα πως θα ειναι το μεγαλυτερο συναυλιακο γεγονος του καλοκαιριου, αλλα ενταξει ουτε θα δωσω σημασια αν καποιος δεν γουσταρει (στην τελικη να μην ερθει στην συναυλια) ουτε αν καποιος θεωρει τελικα πως οι Kiss ειναι πιο μεγαλο συναυλιακο γεγονος. Οι ιδιοι οι LP να εγραφαν στο φορουμ πιο διαλλακτικοι θα ηταν:lol: . Καθεστε και τσακωνεστε, αν εχει μπαλαντες η οχι το σετλιστ, ποιος χτυπιεται πιο πολυ στην σκηνη κτλ… μονο σε ελληνικο φορουμ τετοιες αμπελοφιλοσοφιες.
ΥΓ 30000 κοσμος για Linkin Park? στην Ελλαδα? No Way. Εδω αλλο ενα hot ονομα της μουσικης, οι Muse ηρθαν με 25 ευρω και με το ζορι πηγαν 7000-8000 ατομα…
Αν μου έλεγες 20.000 θα συμφωνούσα. Αλλά 12.000 - 15.000 (που πιστεύω είναι το maximun) δεν το βρίσκω τόοοοσο παράλογο αν υπολογήσεις σε ποιους απευθίνεται η συναυλία, δηλαδή απο πιτσιρίκια σε ροκάδες-μεταλλάδες που μπορεί να πάνε απλά απο περιέργεια ή για την φάση σε πορωμένους οπαδούς.
Εγώ πάντως ελπίζω να διαψευστούμε όλοι και τελικά τα νούμερα που θεωρούμε παραλογα τώρα να γίνουν πραγματικότητα, αν και τότε μας βλέπω με πρόβλημα χώρου.
αγαπητε raistlin, δεν ειπα ποτε οτι ειμαι πορωμενοσ η φανατικος με λινκιν παρκ.
το μονο που ειπα ,ειναι οτι τουσ ειδα περισυ στο εξωτερικο. γκεγκε ?
2)αντικειμενικα,βλεπω να εχει γυρω στις 10,000 κοσμο η συναυλια,ισως και λιγοτερο.
και σιγουρα ενας απο τουσ λογος,ειναι οτι μετα εχει και το rockwave και οπως και να το κανουμε,πολλοι θα κανουν επιλογη συναυλιων.
cobain-7- μην εξοργίζεσε γιατί θα πάθεις τίποτα και δεν θα δώσεις το παρών στο live.Όσο για την απάντηση που έδωσες πριν,δεν είπες μόνο ότι πήγες σ’ ένα live τους στο εξωτερικό.
Πάντως μην το λέτε,οι μικρότεροι fans θα πάνε μαλακάσα,τουλάχιστον όσοι μένουν αθήνα.Δεν είναι και λίγοι.
κριμα και ξυπνησα με κεφι και χαρα…
καλα ρε παιδες ο μονος ειμαι που θα κοπανηθω με το in the end?
λοιπον leviathan ξερω οτι οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα βρισκουμε οτι ναναι να για να προκαλεσουμε τον αλλον.οπως “για ποιο λογο γραφτηκες εσυ στο φορουμ?” και "απτο αβαταρ φαινεται το ποιον σου #-o " και τετοια.αυτο δειχνει βεβαια λιγο ανωριμοτητα αλλα για να το λειξουμε παρε αυτο και κανε και ενα μοκο