Linkin Park in Athens, 25/6

Ω θεοι, τι διαβαζω…

Πλακα μου κανεις μαλλον.
Μιλαμε για τον τραγουδιστη μιας απο τις σημαντικοτερες rock μπαντες των 90’s καθως και μιας απο τις ποιοτικοτερες των 00’s.

Πανω απο τους Linkin Park θα επρεπε να ειναι!

Απλα, μιλανε οι πωλησεις. Δε πειραζει ομως, θα εχουν την ρυκαιρια να τον γνωρισουν οι φιλοι των LP.

Κι εγω αν εχει support Slipknot παιδια δεν λεω οχι, στανταρ θα παω!

Λιγους λες, καπου 50 χιλιαδες πιστευω θα μαζεψει.

Το λέω με το σκεπτικό ότι θα παίξουν ένα γεμάτο σετ μεγάλης διάρκειας και όσοι γουστάρουν θα το ευχαριστηθούν.

Μα η ύπαρξη support δεν επηρεάζει τη διάρκεια του setlist του headliner :wink:

Καλα, οταν υπαρχει support, δεν μειωνεται η ωρα του set του headliner.
Παντως δεν προκειται να ειναι βεληνεκους Deftones, αυτο ειναι σιγουρο.

Ίσως επηρεάζει όμως την διάθεση του κοινού.Φαντάζεσε να βάλουν κάνα άσχετο σαπόρτ ? Θα σκυλοβαρεθούν λογικά…

Όποιος πιστεύει οτι LP εν ελλάδει θα μαζέψουν πάνω από 10000 ζει σε άλλο πλανήτη.

Δεν είπαμε το αντίθετο freedom αλλά όχι και 30000.

50000 τουλάχιστον που είπε και ο ChrisP :stuck_out_tongue:

Ρε Wise χαλαρωσε λιγο, παραμιλας απο την χαρα σου που ερχονται οι Linkin Park επιτελους Ελλαδα, ψαρωνουν και οι αλλοι και σου απαντανε και εχει γινει το τοπικ (GogoL) Bordello. Και εγω ρε φιλε φαν των LP ειμαι, αυριο πρωι θα παω για εισιτηριο και σε προηγουμενο ποστ εγραψα πως θα ειναι το μεγαλυτερο συναυλιακο γεγονος του καλοκαιριου, αλλα ενταξει ουτε θα δωσω σημασια αν καποιος δεν γουσταρει (στην τελικη να μην ερθει στην συναυλια) ουτε αν καποιος θεωρει τελικα πως οι Kiss ειναι πιο μεγαλο συναυλιακο γεγονος. Οι ιδιοι οι LP να εγραφαν στο φορουμ πιο διαλλακτικοι θα ηταν:lol: . Καθεστε και τσακωνεστε, αν εχει μπαλαντες η οχι το σετλιστ, ποιος χτυπιεται πιο πολυ στην σκηνη κτλ… μονο σε ελληνικο φορουμ τετοιες αμπελοφιλοσοφιες.

ΥΓ 30000 κοσμος για Linkin Park? στην Ελλαδα? No Way. Εδω αλλο ενα hot ονομα της μουσικης, οι Muse ηρθαν με 25 ευρω και με το ζορι πηγαν 7000-8000 ατομα…

Αν μου έλεγες 20.000 θα συμφωνούσα. Αλλά 12.000 - 15.000 (που πιστεύω είναι το maximun) δεν το βρίσκω τόοοοσο παράλογο αν υπολογήσεις σε ποιους απευθίνεται η συναυλία, δηλαδή απο πιτσιρίκια σε ροκάδες-μεταλλάδες που μπορεί να πάνε απλά απο περιέργεια ή για την φάση σε πορωμένους οπαδούς.

Εγώ πάντως ελπίζω να διαψευστούμε όλοι και τελικά τα νούμερα που θεωρούμε παραλογα τώρα να γίνουν πραγματικότητα, αν και τότε μας βλέπω με πρόβλημα χώρου.

Τα πιτσιρικια πιστευετε οτι ειναι ευκολο να ανεβουνε μεχρι Μαλακασα?
Μακαρι παντως να χει κοσμο η συναυλια.

Μπα, αφου το κοινο των Cure αντεξε τον Αλκινοο ολα μπορουν να γινουν.

ΥΓ. Μια χαρα ειναι ο Αλκινοος απλα ηταν απο τα πιο ασχετα support ever.

1. αγαπητε raistlin, δεν ειπα ποτε οτι ειμαι πορωμενοσ η φανατικος με λινκιν παρκ.
    το μονο που ειπα ,ειναι οτι τουσ ειδα περισυ στο εξωτερικο. γκεγκε ?

2)αντικειμενικα,βλεπω να εχει γυρω στις 10,000 κοσμο η συναυλια,ισως και λιγοτερο.
και σιγουρα ενας απο τουσ λογος,ειναι οτι μετα εχει και το rockwave και οπως και να το κανουμε,πολλοι θα κανουν επιλογη συναυλιων.

Διαφορετικά το σαραντάρι το είχανε άνετα.

γιατι,μιλισε κανεις για σαρανταρη?

εδω οι depeche mode,ειχαν 40,000 και θα εχουν και οι λινκιν παρκ?

Πόσο είχαν οι DM; Το πολύ 12.000 στην τελευταία τους συναυλία.

Κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν καλή σχέση με την αριθμητική απ’ ότι φαίνεται πάντως…

πςςςςς α ρε μεγαλε μαθηματικε μου εσυ…αινσταιν εισαι

cobain-7- μην εξοργίζεσε γιατί θα πάθεις τίποτα και δεν θα δώσεις το παρών στο live.Όσο για την απάντηση που έδωσες πριν,δεν είπες μόνο ότι πήγες σ’ ένα live τους στο εξωτερικό.

Πάντως μην το λέτε,οι μικρότεροι fans θα πάνε μαλακάσα,τουλάχιστον όσοι μένουν αθήνα.Δεν είναι και λίγοι.

Αινστάιν μπορεί να μην είμαι, όμως ξέρω να σέβομαι τον άλλον και να μην τον ειρωνεύομαι. Ευτυχώς.

Εδώ άλλοι κι άλλοι δεν χτύπησαν 40άρι, θα το κάνουν οι LP? Οι μπάντες που μαζεύουν 30+ στην Ελλάδα είναι μετρημένες στα δάχτυλα…

κριμα και ξυπνησα με κεφι και χαρα…
καλα ρε παιδες ο μονος ειμαι που θα κοπανηθω με το in the end?
λοιπον leviathan ξερω οτι οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα βρισκουμε οτι ναναι να για να προκαλεσουμε τον αλλον.οπως “για ποιο λογο γραφτηκες εσυ στο φορουμ?” και "απτο αβαταρ φαινεται το ποιον σου #-o " και τετοια.αυτο δειχνει βεβαια λιγο ανωριμοτητα αλλα για να το λειξουμε παρε αυτο και κανε και ενα μοκο

http://youtube.com/watch?v=TX54sVwU3iY

και σε περιπτωση που δεν το βρεις μονος σου με τις παροπιδες που εχεις η για καποιον αλλον λογο…
δες ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ στο 1:14…
φιλικα παντα!

επειδη μαλλον εισαι πιωμενος,φιλαρακι,ειπα οτι πηγα να δω pearl jam και ειχαν support τους linkin park.
οποτε μην αγχωνεαι αμα δεν παω να τους ΞΑΝΑδω.