Linkin Park in Athens, 25/6

Μ’ αυτά που λες εδώ μέσα μάλλον θα σε τσούξει αν δεν πας…

Τέλος στο σπαμ.

μπα ρε φιλαρακι,δεν θα με τσουξει καθολου αν δεν παω.
να μου ελεγες για pearl jam,κατι θα καναμε…

ρε παιδια γτ ο,τι λεει ο αλλος πρεπει να το δενετε κομπο εδω μεσα.ειπα εγω για 30000 για πλακα αρχισαν ολοι!!σιγα ρε νταξει μηπως να μην κανουμε και πλακα εδω μεσα?μονο να βριζομαστε?το φορουμ εχει καταντησει “αυτοι που γουσταρουν l.p. και οι πολεμιοι τους…”
οσον αφορα το σαπορτ και γω δεν θελω να χει.παμε τους βλεπουμε ξεμπερδεβουμε.χωρις σου πα μου πες.οχι τπτπ αλλο οπως αναφερθηκε,θα ξενερωσει το κοινο και λυπαμαι τη μπαντα που θα φαει απο κραξιμο μεχρι μπυρες!

γιατί έτσι? εγώ πάντα γουστάρς τα σαππορτ. Αυτό που λες, μου θυμίζει το σκηνικό το 98 στο Περιστέρι με Slayer, που κάποιοι κράζανε το support. To όνομα του (άγνωστου τότε) support γκρουπ ήταν System Of A Down.

ειχε γινει και αυτο δυστυχως…
κραξαμε σαν κοινο τους system of a down[-X

χαχα!ναι δεν ημουν αλλα το θυμαμαι.δεν με πειραζει τοσο απλα σκεφτομαι την ταλαιπορια που θα φαω.(γτ θα παω αρκετεεεεεεες ωρες πριν) νταξει να χει κανα συκροτημα της προκοπης(παντα με ξενο στιχο) και ναναι κοντα στον ηχο των lp ωστε να μας προιδεασει… γτ αν μου σκασουν ξερω γω οναρ,ονιραμα πως τους λενε η κανα τετοιο σορρυ αλλα θα την φανε την πρασινη τους…χοχο!
εσυ τι θαθελες για σαπορτ?

Γιατί να πας τοοοοοοοοσο νωρίς?

μπα, δεν έχω να προτείνω κατι, ούτως ή άλλως δεν θα πάω. Απλώς μία παρατήρηση έκανα γιατί το θέμα με το κράξιμο του σαππόρτ είναι κατά κάποιο τρόπο “παράδοση” και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

ελα ντε.δεν ξερω εχω φαει σκαλωμα οτι πρεπει να παω 4 ωρς νωριτερα…μλκια?

Αν θες πραγματικά να είσαι μπροστά θα είσαι. Ακόμα και αν πας μισή ώρα πριν βγει το συγκρότημα.

πως ομως?

Καλα δεν παιζεστε ε…Ζω για τη στιγμη που θα ανακοινωθει ενα συγκροτημα και δεν θα υπαρξει γκρινια ή τσακωμος…Εδω μας ερχεται ενα συγκροτημα στα καλυτερα του (περιπου) που σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι (λογικο) και ασχολειστε με καθε ειδους ακυρη συγκριση (βλεπε Kiss) και με αλλα ακυρα…

Προειδοποιηση: Οταν (εικονιδιο που προσευχεται) ερθου οι AC DC θα βαρεθειτε να με βλεπετε να κραζω τετοιες κινησεις στο thread τους…Ο μονος που θα δικαιουται να παραπονεθει (κοσμια εννοειται) ειναι ο freedom και ο λογος ειναι οτι φοβαμαι μην πιασουν οι καταρες του…lol…

Θα ειναι απο τις μεγαλυτερες συναυλιες που εχουν γινει στην ελλαδα ιστορικη στιγμη μετα απο χρονια θα λεμε “Ημουν και εγω εκει”!

τωρα για τις λεπτομερειες καλο ειναι βεβαια ενα γκρουπ να παιζει 3 ωρα οπως οι Cure αλλα αυτο το κανουν ελαχιστοι-Και με το 1,15-1,30 που θα παιξουν με την ενεργεια τα δυνατα κομματια και το χοροποδημοσπρωξιδοκαφριλοτραγουδιμσμα των στοιχων θα μας φανει σαν να ηταν 5 ωρες!

για κοσμο αν γινοταν στο καραισκακη πχ θα ειχε σιγουρα περισσοτερο κοσμο καθως αρκετες χιλιαδες πιτσιρικια κυριως 15-20 χρονων που ακουνε θα ερχοταν αλλα εκει πανω δυσκολα να πανε ολοι
παντως θα γινει πανικος
εγω θα κατεβω απο θεσσαλονικη μονος φοβος μου ειναι οτι πεφτει σε "δυσκολη"περιοδο μιας και τοτε ειναι εξεταστικη και αν δινω κανα μαθημα που εχω ξεσκιστει στις εργασιες να το περασω π.χ και λοιπω απ την εξεταση δεν λεει
αλλιως θα επερνα εισιτηριο απο αυριο κιολας

καλα αν γινει κανα τρελο ομως και βαλουν Deftones Support Να πανε να μαμηθουν και τα μαθηματα και τα πτυχια!

Kοιμασαι και γραφεις ταυτοχρονα?Μωρε μπραβο…:lol: :stuck_out_tongue:

ε? Μόνο τόσο λίγο παίζουν? Αυτό είναι βέβαιο?

Σόρυ παίδες, αλλά δε βλέπω το λόγο γιατί να παω στη Μαλακάσα για τόσο μικρή συναυλία και για τόσο ακριβό εισιτήριο. Περισσότερο ώρα θα είμαι στο αυτοκίνητο μου…

Η συναυλία αυτή δίχως support, για μένα δεν αξίζει τα λεφτά της…

Σπρόχνωντας διακριτικά, και όπου βλέπεις ανοίγματα χώνεσαι. Ειδικά αν είσαι και λεπτός!

Rasputin: Όταν έρθουν με το καλό, δε θα πω κακία για ένα χρόνο!:stuck_out_tongue:

ποτε δεν αποδοκιμασα σαππορτ και ποτε δεν προκειται να γιουχαρω σαππορτ μπαντα.

αλλα στην περιπτωση των soad το κραξιμο ηταν αναμενομενο…Οταν εχει παει ο αλλος να δει Thrash απο τους masters του ειδους και πριν βλεπει κατι τυπους να παιζουν hip-hop ‘‘χοροπηδηχτα’’ με κιθαρες… ε του κακοφενεται καπως…

Ας μην ακούσει, ας κάνει μια βόλτα, γιουχάρισμα δεν είναι να κάνει. Έστω και 1 μόνο να γουστάρει το suport έχει πληρώσει και έχει το δικαίομα να το ευχαριστηθεί. Άσε που τότε οι S.O.A.D. δεν ήταν ακριβώς όπως τους περιγράφεις αλλά είχαν αρκετά πιο σκληρό χαρακτήρα.

γτ να πας?μηπως για το λογο που εχουν γραφτει 288 ποστς??
20 τραγουδια θα πουν λογικα.βαλε τα ιντρο τα αουτρο,τις διακοπες (γτ πολλες φορες κανουν παυση αρκτεων λεπτων πριν το τελος,φευγουν απο τη σκηνη και ξαναρχονατι,γιαυτο μην φυγει κανεις!χαχα)
salon συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου…