Αλλη η νοοτροπια του ελληνικου metal κοινού εν ετει 1998 ετσι?Μην ξεχνιομαστε…Εδω δεν θεωρουσαν καν metal τους Pantera…:lol: (Aθανατο Ελληνικο Πνευμα…)
ω ναι…μετα το ελληνικο πνευμα που δειξαμε σε RATM ενα φεγγαρι, περιμενουμε να μασ ξαναρθουν
οπως και white stripes ξερω γω…
(δν παιζει να υπαρχει πιο ασχετο Post)
καπου τους καταλαβαινω.αλλα δεν το επικροτω…
το πιο εντονο που θυμαμαι ηταν στους scorpions που ειχαν βγει οι godiva πριν τους white snake.
εφαγαν κατι γλιφιτζουρια (μoiραζαν γλιφ.με τη γλωσσα των stones) το ενα θυμαμαι ειχε πεσει πανω στον μπασιστα και ενα αλλο ειχε σπασει πανω σε εναν ενισχυτη…ειμαστε καφροι ωρες ωρες ρε γμτ…
σορυ
αλλα αυτο ειναι ανωριμοτητα και ελλειψη παιδειας
ασε που νομιζω ητανε επιλογη των slayer να παιξουν οι soad μαζι τους
προφανως εννοεις το encore
που το κανουν ολες οι μπαντες
βλεπω εχεις μπολικη εμπειρια
γι’αυτο δεν σου φαινονται μπαλαντοειδη τα κομματια των lp
οκ
να προσεξετε στα death σημεια μην χτυπησετε κανα πιτσιρικι
sorry για το οφφ τοπικ αλλά μιας και συνεχίστηκε η συζήτητηση να πω ότι δεν πα να περιμένεις να δεις και τον Θεό τον ίδιο (κάτι τέτοιο βασικά βλέπαμε το 98 ), αλλά ρε συ δείξε μια στοιχειώδη συμπεριφορά που σε ξεχωρίζει από την συμπαθή φυλή των Κάφρων. Και να πω την αλήθεια και εγώ δεν είχα καποια ιδιαίτερη όρεξη εκ των προτέρων να δω μία άγνωστη μπάντα πριν τους αγαπημένους μου Σφάχτες, αλλα όταν αρχισαν να παιζουν είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό με την ενέργεια που είχαν. Τα άτομα δίναν την ψυχή τους στη σκηνή και αυτό έκανε μπάμ, και οι άλλοι τους κράζανε.
Και μετά απορούμε γιατί δεν έρχονται/ερχόνταν οι SOAD στην Ελλάδα.
Λες να κάνουν παύση ή να φύγουν από τη σκηνή για 2 λεπτά και ο κόσμος να φύγει;
Ρε παιδιά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζετε, ειλικρινά. Δηλαδή αν δεν αξίζει αυτό το λάιβ καθαρά και μόνο λόγω εισιτηρίου και απουσίας σαπόρτ, τι να πει και το δεύτερο των Τουλ στη Μαλακάσα; Ίδια τιμή και απουσία σαπόρτ, είχαν έρθει κιόλας λίγους μήνες πριν. Μην πεταχτεί κάποιος και πει “άλλο Τουλ άλλο ΛΠ” σας παρακαλώ ε Θέτω τον προβληματισμό με βάση ότι θα γουστάρατε να δείτε και τα δύο σχήματα.
Απ’ την άλλη, οκ αρκετά γκρινιάξαμε, κόλλησα κι εγώ τώρα ε :-s
Είπαμε, θα πάμε, τέλος Και θα είναι και γαμάτα. Ρε έρχεται νέο γκρουπ, χωρίς να ασπρίσουν τα μαλλιά όλων εκεί μέσα, και με δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα άλμπουμς στο ενεργητικό τους. Και το MtM ήταν εμπορική επιτυχία βέβαια αλλά νταξ γενικά άρεσε λιγότερο…
νομιζω ακετα σε κραξαμε για το θεμα των μπαλαντοειδων.εσυ το χαβα σου.τωρα οσον αφορα στο “encore”,γνωστη μου εσυ,οι λινκιν δεν το κανανε μεχρι το ΜΤΜ.αλλα μαλλον ο σκοπος σου ειναι να προκαλεις!
dexter δεν ειναι 2 λεπτων.
Nτάξει σ αυτό το τοπικ έχουν γραφτεί επικές ατάκες! Πρέπει να το κάνουμε sticky να γελάμε! :lol2:
Ρε! Θα απαντήσει κανείς αν όντως παίζουν μόνο 1,5 ώρα το πολύ?
(Το καλοκαίρι δεν είχα πάει στους Tool στη Μαλακάσα αλλά έτσι κι αλλιώς το εισητήριο δεν ήταν 45-50€. 52€ είχε όταν είχαν Μάστοντον για support)
Ο Μ.Ο της διαρκειας των κομματιων τους ειναι γυρω στα 3 λεπτα το κομματι,οποτε με 1.30 και κατι ειμαστε καλυμμενοι πιστευω…
άρα αν μαζέψει και 15.000 κόσμο (δε το συζητώ για τις 50k του ChrisP :p), θα θέλουμε και επιπλέον μισή ώρα για να βγούμε στην Εθνική μετά το live για να γυρίσουμε σπίτια μας. Χμ…
Μακάρι να μπει κανένα καλό support…
Έγινες κι εσύ οπαδός του καναπέ. Τς τς τς [-X
ελεος,το μαμησαμε για τα καλα το τοπικ…δεν πειραζει,ελληνες ειμαστε…
εγω πιστευω πως πανω απο 20.000 αποκλειεται να εχει,λογω εξεταστικων,αποσταση απο το κεντρο,rockwave…
ο wise να σπρωξει και να χωθει με αυτη την κοιλια που εχει???χαχαχαχαχ…
δεν θα με χαλαγε να εχει κανα support deftones…ετσι να μας βαλουν στο κλιμα για lp…
Βάλε εσύ το όχημα και γίνομαι οπαδός του καθίσματος συνοδηγού
φιλε μου
σου ζηταω συγγνωμη
ειλικρινα
σε αποπηρα και δεν επρεπε
εισαι μικρο παιδι
γουσταρεις ενα συγκροτημα
και οπως ολοι μας εδω μεσα εχουμε περασει απο αυτες τις ηλικιες που μασταν φανμποιδες μεχρι εσχατων
και δεν σηκωναμε μυγα στο σπαθι μας
καλα κανεις και εισαι ετσι
υπερασπισου αυτα που γουσταρεις
πηγαινε και δωσε ολο τον εαυτο σου
καλα να περασεις
λιγα με την κοιλια μου εσυ…
καραμελα ο fanmpoismoς.και μετα λετε για τα"μπαλαντοειδη".
οσον αφορα στο αμα ειμαι μικρος η οχι μπορω να στο αποδειξω και αλλιως…
εσυ να φανταστω εισαι απο τη μερια των hardrockers/metallaδων?
γτ αν ειναι ετσι εσυ (και ο καθε εσυ) εισαι αυτος που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι.εχεις το κομπλεξ με τους λινκιν και τους σνομπαρεις.οι περισσοτεροι σαυτο το ειδος ειναι κολλημενοι οποτε και 40 χρονων μεταλλας να σαι,εχεις φανμποισμο.ξερεις τι θα γινει αν γραψω εδω μεσα (τυχαια παραδειγματα) μαμω τους μεταλλικα και τους slayer?γιαυτο μην μιλασ για φανμποισμο εσυ!
ελεος με τους φανμποιδες ρε μαγκες,ολοι ειμαστε φανμποιδες με κατι…
Έχετε καταντήσει βαρετοί/κουραστικοί/αστείοι/γραφικοί. Κάτι έλεγε λίγο πιο πάνω ο nihilist για ένα sticky, δε θα ήταν άσχημη ιδέα.
Τα πρώτα deletes έπεσαν. Συζήτηση για το τι είναι ο καθένας σας, κάντε την παρακαλώ με πμ. Όχι μέσω του τόπικ για τη συναυλία των Linkin Park. Μην παρεξηγηθείτε, αλλά αυτό το live μας ενδιαφέρει περισσότερο από το ποιοι είστε…