Linkin Park in Athens, 25/6

καλα κανανε και σβησανε τα ποστς.εγω λεω να σταματησουμε να προκαλουμε.οποιος εχει προσωπικα να στελνει p.m.
καιρος να αρχισουμε να μιλαμε μονο για την συναυλια (και οχι για την κοιλια μου).προσωπικα πιστευω 12-15.000 8α μαζεψει.
ελπιζω ναχει μονο 1 σαπορτ και να μην ειναι ελληνες

Λέτε να γίνει κανένα Wall of Death στη συναυλία; Είχαν κάνει και οι Yellowcard απ’ ό,τι είδα στο Youtube. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=qWZGj99Alh8

Ελπίζω να καταφέρω να πάω στη συναυλία, γιατί πέφτει και μέσα στην εξεταστική και έχω φτάσει στα όρα των χρόνων μου… Πιστεύω θα είναι ωραίο live και θα περάσουμε καλά.

Μην τα παραλεμε τωρα…Μια μπαντα ενδεικνειται μονο για wall of death…

[SIZE=“6”]LAMB OF GOD [/SIZE]

πολυ βια, αν ειναι να κανουν τετοια πραγματα δεν παω

http://www.youtube.com/watch?v=CJ0eHnSTONA&feature=related

:stuck_out_tongue:

Βtw κάποιος που δε θέλει να μπει στο Wall of death (το κανονικό, γιατί στο πρώτο μπαίνω κι εγώ :stuck_out_tongue: ) τι κάνει; Γιατί ψιλοκαλύπτει τους πάντες δαύτο :lol: :-# :oops:

Ε οι lamb of god είναι lamb of god…Δεν νομίζω να υπάρξουν τέτοια hardcore σκηνικά.

Wall of Death ειχε γινει και στους Caliban,στη Γερμανια.Ηλιθιο ηταν,κατι ημο κινεζακια(ναι,υπηρχαν 2 τετοια στο λαηβ) και κατι βλαμμενοι γερμανοι απλα πεφταν ο ενας πανω στον αλλο,ξυλο δεν επεσε.Εγω με τον Ουλβα που βαριομασταν κατσαμε πισω κ βλεπαμε τα χαζοχαρουμενα,δεν σε αναγκαζει κανεις να μπεις.

Τι l.p και αρχιδιες μωρε φερτε τους [SIZE=“4”]LAMB OF GOD[/SIZE] να γουσταρουμε… :smiley:

Sorry, για το off-topic αλλα αν μιλαμε για live με Deftones και Linkin Park, τοτε support ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ειναι οι δευτεροι.

Συνεχιστε ελευθερα. :slight_smile:

Μόνο που δεν πάει βάση ποιος ήταν πρώτος το support. Άσε που αν δεν κάνω λάθος, σε εκείνη τη περιοδεία του 2004 με Deftones - Limp Bizkit - Linkin Park - Metallica μάντεψε ποιος ήταν που άνοιγε για τους υπόλοιπους…

Δεν θελω να μαντεψω.

Χίλια δίκια έχεις Κρισπ αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα… Οι Deftones μπορεί να είναι από τους πρωτομάστορες του νιου μέταλ αλλά καλώς ή κακώς κράτησαν ένα αρκετά χαμηλό προφίλ (σε σχέση με άλλες μέτριες μπάντες όπως οι Λινκιν Παρκ και οι Λιμπ Μπίζκιτ) και έτσι δεν έχουν τη θέση που τους αρμόζει.
Θυμάμαι με αφορμή το τουρ που αναφέρει ο Πυραμίδας, είχε δηλώσει ο τραγουδιστής των Deftones, Τσίνο Μορένο κάτι του στυλ: “Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω… Πώς γίνεται να ανοίγουμε για 2 μπάντες που αν δεν υπήρχαμε εμείς δεν θα υπήρχαν και αυτές…; Όλα σε μας τα χρωστάνε…”, κτλ.
Πάντως αν και θα γούσταρα τρελά να έρχονταν οι Deftones δεν το πολυπιστεύω να δεχτούν να συμμετάσχουν ως σαπόρτ.

edit: Τη βρήκα τη συνέντευξη. Είναι από το αμερικάνικο περιοδικό Revolver.

In that interview, when asked about the Summer Santitarium tour with Metallica, Chino responded, “A big problem for me was opening for Limp Bizkit And Linkin Park, two bands that wouldn’t exist if it weren’t for me, straight up! But in the end I’m seriously energized and I’m not going out there to make friends and kick it. I’m out there to leave people with their jaws on the floor. And I know we can do it. I know we’re the best live band on the tour."

Μην λετε για Deftones και μας ανοιγει η ορεξη ρε αλητες.:frowning:

ναι σιγα μην κανουν σαπορτ οι deftones.οχι οτι ειναι καλυτεροι,για μενα,αλλα νταξει ειναι αρκετα μεγαλο ονομα για σαπορτ.μπορει να ειναι αυτοι που θεμελιωσαν το nu metal αλλα δεν σημαινει οτι ολες οι αλλες μπαντες που παιζουν υφιστανται εξ αιτιας τους.ξερω τωρα θα αρχισετε κλασικα τα δικα σας :slight_smile: αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα μπορουσε να βρεθει καποια στιγμη ενας dj,μια κιθαρα και ενας τραγουδιστης για brutal και χιπ χοπ αν δεν ηταν λογω deftones.επιρροες υπαρχουν παντου.που ξερεις μπορει και αυτοι μετα να επηρεαστηκαν απο l.p. kai bizkit αλλα οχι οτι αν δεν υπηρχαν οι deftones δεν θα υπηρχαν καν οι μπαντες αυτες.ετσι πιστευω εγω…
καλα για το wall δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομ.

οσον αφορα την περιοδια του 2004 που ουσιαστικα ηταν 2003 ηταν σαπορτ και οι mudvayne.και πηγαινε ως εξης.mudvayne,deftones,l.p.,bizkit,metallica.

και για να μην ξεχνιομαστε ολοι τικετ χαουζ!!!

No 100…:smiley: 8)

no 70!!!παρε ναχεις!

αχ wise,αχ…

τι λετε ρε παιδια???ηταν οι lp support στους deftones και τους metallica???καλα αυτοι οι αμερικανοι δεν ξερουν τον χριστο τους!!!εβαλαν ενα συγκροτημα με ΜΟΛΙΣ ενα album support στους μεταλικα!καραγκιοζηδες!!!αντι να βαλουν τους μεταλικα support…χαχαχαχα,ρε μαγκες ελεος

α και να μην ξεχασω,σε καποιο festival περυσι ηταν headliners oι lp μαζι με τους metallica,δεν θυμαμαι φεστιβαλ,οποιος δεν με πιστευει να το ψαξει

This is blasphemy! This is madness !

On topic, τσίμπησα απ’το ticketpro το εισιτήριο για LP και θα πάω Ticket House αύριο μεθαύριο για Rockwave.

Off topic (soz παίδες αλλά με αναγκάζει ο Wise αφού δεν ακούει) σου απάντησε ο signal και πάλι αντί για μένα Wise. Αυτά περί ανωριμότητας δεν τα σχολιάζω καν, όσοι παρακολουθούν τι έχουμε πει μπορούν να κρίνουν… Γιατί επιχειρήματα είχα, σου απέδειξα τα λεγόμενά μου τόσες φορές και συνεχίζεις… τέλος πάντων, εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να σέβομαι τα υπόλοιπα μέλη του forum με το να σε παρακινώ να μην γεμίζουμε σελίδες με επιπλέον κόντρα αφού δεν δείχνεις συνεργάσιμος… κάτσε κάνε pit με κανα 2 άλλους στο In The End (πράγματι σε ωθεί να παίξεις ξύλο αυτός ο ύμνος των moshpits!) και προσέχτε μην πατήσετε κανα πιτσιρίκι που λέει και ο signal!

[quote=“signal_05”]

προφανως εννοεις το encore
που το κανουν ολες οι μπαντες

βλεπω εχεις μπολικη εμπειρια
γι’αυτο δεν σου φαινονται μπαλαντοειδη τα κομματια των lp
οκ

να προσεξετε στα death σημεια μην χτυπησετε κανα πιτσιρικι[/QUOTE]

Για ποστάρετε το εισητήριο να δούμε πως είναι.:frowning: Ελπίζω να το προλάβω το 1000άρι…