no 457…hehehe
ναι σιγα μην προλαβεις το 1000αρι.φαντασου οτι εχει τικετ χαουζ και στην θεσσ/νικη.ασε ρε φιλε και ειμαι να σκασω… παω πρωι πρωι λεω τι κοσμο να χει(πιγα μιαμιση ωρα πριν ανοιξει) και ομως ειχε 10-15 ατομα.μου πιασαν την καλη τη θεση ρε γμτ.μεχρι που ανοιξε ειχε μαζεψει γυρω στα 50-60 ατομα!και ο καθενας επαιρνε 5-5 τα εισητηρια!φαντασου ημουν απο τους πρωτους και πηρα απο το 69-75. και μια πηρε το νο1 ρε φιλε και ξενερωσα…
ειχε κοσμο οταν πηγατε εσεις??
παιδιά το λάηβ δεν θα μαζέψει πάνω από 12άρι, ακόμα κ αν κάνουν παιδική κερκίδα κ μπαίνουν τα παιδιά κάτω των 12, τσάμπα…
μεγάλο λάηβ, αλλά μην αυταπατάστε.
εμένα μου αρέσουν κ τα τρια λινκιν, μπάη δε γουέη, κ το τελευταίο έφαγε πολύ φτυάρι αδικαιολόγητα
χαχα!εισαι ωραιος!δεν ξερω αν θα μαζεψει 12αρι.βασικα ουτε με νοιαζει και μονος να παω θα γουσταρω 3 φορες περισσοτερο.το θεμα ειναι να μαζεψει ικανοποιητικο αριθμο για να μην ακυρωθει.αποσο μαθαινω εχουν αρκετη ζητηση τα εισητηρια…
εχεις απολυτο δικιο για το ΜΤΜ!!
παιδιά μην φοβάστε τόσο. δεν θα ακυρωθεί. σιγά. απλά αν δεν πάει καλα, δεν παίζει να δούμε λάηβ ανάλογου ύφους σύντομα…
αν κ η διδι είναι παλιά στον χώρο. νομίζω ότι κανά δεκάρι θα περιμένουν…
καλο και το δεκαρι,ε?
ντα3ει το ριβιου σου ειναι απλα ΘΕΙΚΟ φιλε μου!συμφωνω απολυτα με ο,τι γραφεις και ιδιαιτερα στην τελευταια παραγραφο!οποιος δεν κοιταει ταμπελες καθεται και το απολαμβανει…
καλα δεν ντρεπεσαι λιγο?πως το καταντησες ετσι αυτο το υπεροχο εισητηριο?
Περιττο να σου πω οτι οποτε παω για εισητηριο εχω μαζι το βιβλιο της γεωμετριας που ειναι χοντρο και μια ζελατινα για να βαλω μεσα το εισητηριο και επειτα μεσα στο βιβλιο
μα ετσι πρεπει!εγω με το που τα πηρα εδωσα το ενα στο φιλο μου και τα αλλα 6 τα κρατουσα εβλαβικα στα χερια μου… και τα κυκλοφορουσα απο την πανεπιστιμιου μεχρι τους αμπελοκηπους στο χερι σαν αυγα!!χοχο!
περιττο να σας πω τι ακουσε ο φιλος μου που το διπλωσε για να το βαλει στο πορτοφολι…
Εγώ έχω να πω πως το artwork είναι μούφα…
καμια πιο μουφα εισητηριο δεν μπορουσαν να βγαλουν οι γυφτοι? τι σκατα ?
το μεσημερι που πηρα εισητηριο,το νουμερο μου ειναι γυρω στο 500.
οποτε αν πουλησε σημερα καμια 800αρια,ειναι μια χαρα
Αφηστε τα μιση και πιαστε τιποτα αλλο…
Παιδες ημουν πορωμενη καποτε αλλα τωρα αποτοξινωθηκα.
Θα θελα απλα να πω οτι φλωρος η light δεν ειναι απαραιτητα αυτος που παιζει καποιο ειδος που θεωρειται ησυχο αλλα και καποιος που το παιζει σκληρος, ε… Ξεκωλατε με τους φανατισμους και συζητηστε αν μπορειται. Και σε αλλους ειδαμε οτι αρεσουν και ηταν ενταξει :!:
Wretch εγω μαζι σου.εχουμε μαθει πια οτι ο,τι δεν ειναι slayer,metallica και maiden ειναι φλωρια…
γτ βρε παιδια τι εχει το εισητηριο?δηλαδη το θελατε σκαλιστο,ζωγραφισμενο στο χερι η μηπως κεντιτο?
το χρωμα ειναι πολυ ωραιο και εχει πανω το νεο σημα των l.p. απλο και ομορφο.
Δεν το λεω ετσι. Δωσε λιγη βαση
Φιλικα.
Κοιτάχτε με τι ασχολούμαστε τώρα, με το πώς είναι το εισιτήριο… :lol:
Για την παρέα μου τα παρήγγειλε φίλος απ’το net, οπότε αναμένουμε
+1
Ντάξει, 50άρι θα πάρω μάλλον, δε νομίζω να προλαβαίνω τα 45άρια:(
η αλλιως δουλεια δεν ειχε ο διαολος…
:lol:
απο που τα παρηγγειλες?απο τικετπρο?για πες ελεγε ποσα μειναν η τπτ τετοιο?
πως λετε να εχει κανει τα μαλλια του ο mike?
τι μαρκα ζελε βαζει ο chester?
κουρευτηκε ο brad???
ρε ειμαστε σοβαροι?θα ερθουν οι lp ελλαδα κι εμεις τσακωνομαστε για το αν μας αρεσε το artwork του εισητηριου???placebo που θελετε…