Οι placebo τι έχουνε ? Για πρόσεχε μην είναι κι αυτή η συναυλία καμιά αρπαχτή…
linkin εισαι πολυ εξυπνος!γελασαμε!
μην λες για placebo μην γινει καμια μλκια και ανοιξουν το show αυτοι!χαχα!
γτ ρε παιδια ολες οι συναυλιες αρπαχτες δεν ειναι?
Αρπαχτή με την ένοια του να ακυρωθεί την μέρα της συναυλίας βλέπε placebo στην θεσσαλονίκη.
GET A LIFE!
Υπάρχουν άνθρωποι που το διαβάζουν το τόπικ για να μάθουν για τη συναυλία. Σεβαστείτε τους, μερσί.
οι placebo τι εχουν?ειναι ενα μετριο συγκροτημα το οποιο την εχει πιστεψει και ειχαν ερθει προπερσι και ειχαν κανει 40 λεπτα συναυλια,αυτο εχουν…
και σε λιγο καιρο θα ρθουν οι lp,ενα τεραστιο συγκροτημα,που θα παιξουν 1.5 ωρα να γουσταρουμε και καθεστε και τσακωνεστε για το artwork του εισητηριου
Edited
Την γνώμη μας λέμε.Οι lp να μπούνε και στο hall of fame των metal συγκροτημάτων,είναι τόσο τεράστιο συγκρότημα που δεν χωράει στο terra vibe,θα πάρει και τα δίπλα στρέμματα.
Πυραμίδα με τέτοια που γράφονται,τι να πούμε ?
Εγώ πάντως λέω ή να φέρουν ένα γκρούπ με παρόμοιο ήχο με lp ως σαπόρτ,ή τίποτα.
Αδερφός του είναι!
Παιδιά. Το τόπικ δεν είναι τσατ. Το τόπικ υπάρχει για να συζητήσουμε για τη συναυλία των Linkin Park και να ενημερωθεί ο κόσμος για θέματα σχετικά με τη συναυλία και που τον ενδιαφέρουν. Έπεσε χοντρό τσεκούρι στο τόπικ και επειδή βαριόμαστε να σβήνουμε συνέχεια, όποιος σπαμάρει ξανά και αποπροσανατολίσει τη συζήτηση θα μας αναγκάσει σε πιο δραστικά μέσα…
νταξει εχεις δικιο.καμια φορα το παρατραβαμε.κατα τα αλλα για τη συναυλια μιλαμε.για το πως ειναι το εισητηριο,τι τραγουδια παιζουν στα λαιβ και ο καθενας λεει την αποψη του.
Αποπροσανατόλισα την συζήτηση με το τελευταίο μου post το οποίο φροντίσατε να διαγράψετε;
Για όνομα δηλαδή… αν σε ένα post δεν ήμουν offtopic ήταν αυτό.
Τέλος πάντων.
Wise δεν έκανα εγώ την παραγγελία επομένως δεν μπορώ να ξέρω…
No 735 θα σας όλους στο terravibe…
οποτε χαλαρα εφυγε το χιλιαρι…
ρε παιδες πως θα παμε και πως θα γυρισουμε απο μαλακασα οσοι δεν εχουν αμαξι??
Χιλια εισιτηρια σε μια μερα?Αυτο πρεπει να ειναι πανελληνιο ρεκορ.
ισως.αν αναλογιστεις οτι οι therion θα πουλαγαν 1000 μεχρι τον ιουνη.
Την εχω μεγαλυτερη.Εχασες.
xoxoxo!τωρα θα φαω εγω το ban επειδη εσυ με προκαλεις!λοιπον δεν απανταω αλλο στις προκλησεις σου!
θα πει κανεις για μαλακασα??
|Wise| κόψε το trolling. Ο Therion δεν είπε τίποτα κακό για να του τη μπεις. Είσαι καινούργιος στο φόρουμ, αλλά αν δε μάθεις να είσαι πιο φιλικός προς τους υπόλοιπους χρήστες, δε σε βλέπω να περνάς τόσο καλά…
Τελευταία δημόσια προειδοποίηση και τα τελευταία διεγραμμένα που φεύγουν από αυτό το τόπικ δίχως επιβολή ποινών προς χρήστες
karvou η ειρωνια δεν ειναι κακο??γτ το ποστ που εστειλε χωρις λογο και αιτια και με ειρωνευτηκε δεν μου φανηκε και πολυ “καλο”.φανταζομαι σαν πιο παλιος χρηστης θα εχει και περισσ.δικαιωματα απλα τρωω εγω το warn χωρις να εχω πει τπτ κακο.δεν θα πρεπε να κανεις warn και σε καποιον που μιλαει για “μεγεθη” και ειρωνευεται χωρις να απω κατι?
φιλικα παντα…
Το πρωτο μου ποστ,περι πανελληνιου ρεκορ,ηταν απλα σχολιο στο νεο που διαβασα στην κεντρικη.Ουτε καν ειχα δει οτι ειχες ποσταρει πιο πανω.
Στη συνεχεια εγραψες χοντρη και ακυρη βλακεια,και σε ειρωνευτηκα.Η βλακεια που εγραψες ηταν παρομοια με το μεταφορικο στυλ της ειρωνειας μου.Αυτα.Βαλε το σπαθι στη ζωνη παλι.