Linkin Park in Athens, 25/6

ποιο σπαθι?τι ειναι αυτα?μηπως να σε καλεσω και σε μονομαχια? :slight_smile:
α δηλαδη πιστευεις οτι ειναι πανελληνιο ρεκορ και δεν ειρωνευτηκες.τοτε νταξει αλλαζει το πραγμα.απλα να σου πω οτι και βεβαια δεν ειναι πανελληνιο ρεκορ.
και πραγματικα αμα ηξερες για μαλακασα θα το προτιμουσα απο το να τσακωνομαστε για το ποιος εχει πουλήσει περισσοτερα.ειτε ειρωνικα λεγοντας το ειτε πραγματικα…

ναι πουλησαν 1000 εισητηρια…λιγο πριν φυγω εγω ειχε αρκετο κοσμο.και τα περνανε 5-5!

θα πει κανεις πως παιζει να παω και να γυρισω μαλακασα?κανα πουλμανακι?αν ναι που μπορω να κοιταξω γτ φετος δεν παιζει αμαξι μαλλον…

χαχα. τωρα ειδα οτι εχεις ποσταρει μονο σε αυτο το thread

κακο ειναι? :slight_smile:

wise υπαρχει πουλμαν που ειναι ειδικα για το terravibe…

ναι κατι ειχα ακουσει αλλα δεν ξερω που πρεπει να παρω τηλ να ρωτησω.καμια ιδεα?

Eγω παντως που πηρα τηλ,μιλαγε!

που πηρες να δοκιμασω μηπως σταθω πιο τυχερος? :slight_smile:
στο σαιτ της ντιντι θα λεει τπτ?εχε κανα σαιτ το ροκγουειβ?

Ρε γουάιζ, νωρίς είναι ακόμα. Έχεις καιρό μέχρι τις 25/6 να βρεις πως θα πας… Στην τελική όταν φτάσει η στιγμή και δεν έχεις μεριμνήσει, δεν έγινε και τίποτα. Απλά θα χάσεις μια μέτρια συναυλία και θα κλαις και 45 ευρώ. Σιγά τα ωά. :smiley:

αν ημουν 20 ετων και ψαρωμενος θα πηγαινα

ελπιζω να μην κολλησει το πικαπ του dj και κοπει η συναυλια

η συναυλια της χρονιας ειναι meshuggah/dillinger αλλα αυτα θα τα δουμε σε 10 χρονια

50 eυρω για μια μπαντα για 20χρονα που τα εχουν ‘παρει’ γιατι ο μπαμπας δεν τους παιρνει το τζιπ

οπως λεει και ο wilson στο ‘the sound of muzak’

The music of rebellion
Makes you wanna rage
But it’s made by millionaires
Who are nearly twice your age

παιχταρα wilson με 4 στιχους εκανες ολες τις ‘rock’ mpaντες της πλακας ρομπες ξεκουμπωτες

μλκ chris με ενα σχολιο πηρες τα λεφτα και εφυγες…

σε πιο απλα ελληνικα ΓΑΜΗΣΕΣ

???:lol: :smiley: #-o
θελω να κλεισω οσο πιο νωρις μπορω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.δεν θελω να το αφησω την τελευταια στιγμη…
keyser μη με τσιγκλας!χαχα! 8O

awake ποια ειναι αυτη η μπαντα με το τζιπ?ενδιαφερον εχει!
μπα δεν του χει κολλησει ποτε.ειναι αρκετα καλος στο σκρατς

Εχει βγει το σετλιστ;;

αποσο ξερω οχι.παιζει να βγει πρωτα το σετλιστ?

Ρε παιδια τι να πουμε κι εμεις που εκτός των άλλων έχουμε και τα έξοδα για να κατέβουμε Athens!

ρε παιδια ασχετο,αλλα ειναι κανενας απο εσας μελος στο lpu?

Αμα βρει κανεις κατι για σετλιστ ας μιλησει γτ θα πανε κπ φιλοι μ κ θελω να δω αν θα ακολουθησω.

E δεν εχουν ρε και 17 σιντια για να διαλεξουν για τη playlist οποτε τα περισσοτερα hits τους λογικα μεσα θα ναι…

εχεις και συ τα δικια σου xrysa αλλα σκεψου οτι ειναι η πρωτη φορα που ερχονται.ποιος ξερει ποτε θα ξαναρθουν.κανα φιλο-συγγενη δεν εχεις να καβατζωθεις?

οταν λες μελος?να εχει στλ το χαρτακι που εχουν μεσα τα cd η να εχει παει στο σαιτ να κανει ρετζιστερ?

χλωμο να ανακοινωθει πλειλιστ.παντως αν μαθω κατι θα σου πω.πανω κατω μπορω να το φανταστω και να στο πω αποσα εχω δει.