Linkin Park in Athens, 25/6

Κανα 40αρι λεπτα το Meteora,αλλα τοσα το Hybrid + καμια πιπα We love greece + συγγνωμες που δν ηρθαμε τοσα χρονια βγαινει ακοπα μιαμιση ωρα αρα κ να μν βαλουν κτ απο το καινουριο δεν υπαρχει προβλημα.:smiley:

Θα θελα βασικα!!:frowning:

χαχα!σωστος!
νταξει θα ηθελα να ακουσω και το given up,no more sorrow,what i’ve done κ.α…ειναι πολυ δυνατα και ωραια κομματια!οπως ξαναπα μαρεσε αρκετα το MTM.

LPU Member = Registered…

Εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω για ανακοίνωση setlist πριν την συναυλία… Αφού είναι σχεδόν standard τα κομμάτια που θα παίξουν… μην περιμένετε εκπλήξεις.

Θα πάω και είμαι τόσο χαρούμενη :smiley:
Προχθές πήρα το VIP εισητήριο μου!!!

αντε να μεγαλωνει το παρεακι!!!
αλλα μη λες για vip γτ και γω ηθελα αλλα οι αλλοι που θα παω μαζι δεν ηθελαν… :frowning:

Leviathan το να γινεις μελος στο ονομαζωμενο LPUnderground δεν ειναι τοσο ευκολο οταν εισαι εκτος Αμερικης…

Εχω περιεργεια να δω ποιοι θα παιξουν support τελικα…:-k

Που τετοια τυχη…

Για setlists των LP καντε ενα κλικ εδω-> http://www.lplive.net
Εχει πολυ καλο database, και εχει και setlists του 2008

Καλά αν ερχόντουσαν Αντέμα θα έτρεχα. Το Planets είναι τρελή δισκάρα!

Chorzów, Poland
Stadion Śląski
13th June 2007
Opening for Pearl Jam

[SPOILER]Setlist:

1. One Step Closer
  2. Lying From You
  3. Somewhere I Belong
  4. No More Sorrow
  5. Papercut
  6. Points Of Authority
  7. From The Inside
  8. Leave Out All The Rest
  9. Numb
  10. Pushing Me Away
  11. Breaking The Habit
  12. In The End
  13. Crawling
  14. Bleed It Out
  15. The Little Things Give You Away
  16. What I’ve Done
  17. Faint
    [/SPOILER]

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΤ-ΛΙΣΤ.

Το σετλιστ που λες ειναι για σαπορτ.17 τραγουδια λινκιν παρκ ισοδυναμουν με λιγοτερο απο μια ωρα,αφου η πλειοψηφια τους ειναι 3-3,5 λεπτα.Δεν πιστευω να παιξουν τοσο λιγο.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ.
ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 20 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ναι αλλα τα τραγουδια των λινκιν παρκ εχουν μεση διαρκεια 3 λεπτα.Αρα πρεπει να παιξουν 25-30 για να κανουν μια αξιοπρεπη σε διαρικεια συναυλια.Αν ειναι να παιξουν 1 ωρα μονο μας κοροιδευουν στη μαπα μας.

Δες επισης το σετ-λιστ,της τελευταιας τουσ συναυλιας στο Σακραμεντο,οτι εκει επαιξαν 20 τραγουδια ακριβως…και στις προηγουμενες απο αυτη,επαιξαν 18 :wink:

Και αντικειμενικα να το δουμε,μην περιμενεις να παιξουν πανω απο 1΄30 ωρα.

Ετσι κι αλλιως η διαρκεια που εχουν τα τραγουδια στους δισκους δεν καθοριζει επακριβως τη διαρκεια μιας συναυλιας.

O Therion είπε να παίξουν μία ώρα. Δεν θα μπορούσε να ακριβολογήσει περισσότερο. :smiley:

Wise υπάρχει LPU Member στο τμήμα μου στο σχολείο ο οποίος μου είπε πως θα’χει προνόμιο meet 'n greet… δεν ξέρω αν ισχύει αυτό πάντως.

5 Ιουνιου ξεκιναει αυτη η περιοδια οποτε θα δουμε τι σετλιστ θα εχουν πανω-κατω
ελπιζω να παιξουν σιγουρα το" Crawling"

Δεν παιζουν μονο τα 2 πρωτα (και λιγα απο το minutes…) να τελειωνει το θεμα?:lol:

Συμφωνώ!

αμα ειχε adema για σαπορτ που ειναι και φιλαρακια θα ηταν κορυφη!η korn…πσσσσ.ονειρα κανω μου φαινεται.
παντως σχετικα με το σετλιστ εχουν δικιο τα παιδια.18-20 τραγουδια θα παιξουν.αλλα το οτι ειναι 3-3,5 λεπτα το τραγουδι δεν λεει κατι αφου σε πολλα τραγουδια εχουν extended intro και autro.ετσι το τραγουδι γινεται 4 αλλα και 5 λεπτα.βλ.points of authority που το αουτρο ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!!

salon το crawling δεν θυμαμαι να μην το χουν παιξει ποτε!χοχο!ειναι η πλεον επιτυχημενη κομματαρα τους…

leviαthan και γω ξερω στη σχολη ατομα και εχεις δικιο (τλχ στην αμερικη) οσοι ειναι μελη εχουν προνομιο στο mng…το θεμα ειναι οτι για να γινεις member πρεπει να στλ ενα χαρτακι που εχουν μεσα τα cd.το συμπληρωνεις και το στελνεις.και μετα σου ρχονται μπλουζες πενες και καποια προνομοια που εχεις.ομως οσοι ξερω και ειναι μελλη απο τη σχολη εχουν καβατζωθει απο συγγενη τους στο εξωτερικο που δινει το χαρτι και παιρνει αυτα που του δινουν.απο ελλαδα πως το εκανε ο φιλος σου.για ρωτα τον να δουμε μπας και παρουμε κανα αυτογραφο…
εγω 8α θελα να παιξουν και qwerty και no roads left.
επισης να υπενθημισω οτι οι l.p. εχουν παιξει τα παντα και απο τα 3 (στουντιο) αλμπουμ τους!