μια που αναφερεσαι σε Korn να θυμησουμε οτι το ανοικτομυαλο ελληνικο κοινο που ζηταει φεστιβαλ τυπου
download…τους τιμησε με το συγκλονιστικο νουμερο των 2000-2500 ατομων το 2005
φετος δεν περιοδεουν… οχι οτι θα ξαναρθουν ποτε Ελλαδα βεβαια…
μια που αναφερεσαι σε Korn να θυμησουμε οτι το ανοικτομυαλο ελληνικο κοινο που ζηταει φεστιβαλ τυπου
download…τους τιμησε με το συγκλονιστικο νουμερο των 2000-2500 ατομων το 2005
φετος δεν περιοδεουν… οχι οτι θα ξαναρθουν ποτε Ελλαδα βεβαια…
το ελληνικό κοινό θέλει φεστ τύπου download αλλά να παίζουν headliners οι iced earth και οι twisted sister, γι’άυτό ας αφήσουμε τις αναλογίες κατά μέρος…
μας χαλαγε το download η το roch am ring ε ρε ξυλο που θελουμε…
Εμενα μου φαινεται θα παιξουν μια ωριτσα και κατι ψοφιοι για να μην εχουν κενο στο τουρ και θα φυγουν…
Εν ολιγοις αρπαχτη…
Νομίζω ότι έκανε την εγγραφή από το site του LPU (πριν 1 χρόνο και κάτι) και μέχρι και σήμερα πληρώνει κανονικότατα την συνδρομή του με πιστωτική (του πατέρα του γιατί είναι ανήλικος). Του’ρθαν και όλα τα πράγματα που δίνουν (μπλούζες, wristbands και τα σχετικά…).
αυτο 8α σε ρωταγα.αν δινει λεφτα μεσω πιστωτικης.
παιδια οι τελευταιες συναυλιεσ τους ειναι πανω απο μιαμιση ωρα…
δεν ειναι πανω απο 1,5 ωρα…για μενα κατι μεταξυ μιας και μιαμισης ωρας θα ειναι ικανοποιητικο…
αν παιξουν lying from you kai with you θα τρελαθω χαλαρα,
καλα το with you μην το περιμενεις!εχουν να το παιξουν 2 χρονια.
για μενα πανω απο μιαμιση ωρα.πρωτα απολα αμα παιξουν το bleed it out οπως συνηθιζουν ειναι κανα 9αρι λεπτα…
απο το live in texas το αγαπημενο μου ειναι…εστω,lying from you h by myself
Τετοια 8ελουμε στην μαλακασα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε http://www.youtube.com/watch?v=0Og9iX2G6vo&NR=1
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
linkin το lying ναι αλλα το by myself ουτε μια στο εκατομ.
nodi μια φορα το παιξανε.ισως να παιξουν των cure στην μαλακασα!
δηλαδη χρειαζεται να εχεις πιστωτικη?τοσα χρονια γι αυτο δεν εχω γραφτει στο lpu…αλλα μια κοπελα που ειναι γραμμενη μου ειχε πει οτι απλα ειχε ταχυδρομησει το καρτελακι και ειχε στειλει τα λεφτα που ζητανε(σε δολαρια εννοειται…)ααα!!δεν ξερω τι να κανω!
ελα ντε!σιγα μην ξαναρθουν μετα απο τετοια ξεφτιλα!εμενα δεν με χαλασε παντως που ημουν πρωτη σειρα!!
τι ειναι το vip εισητηριο??των 75?
περιοχή δεξιά και αριστερά “αμφιθεατρικά” της σκηνής…
δεν αξίζει π[ροσωπική μου άποψη…
Δεν ξέρω αν μπορείς να στείλεις ταχυδρομικά τα χρήματα… πήγαινε στο site του LPU για πληροφορίες καλύτερα…
kalogressa κανονικα το στελνεις ταχυδρομικα το “καρτελακι” οπως ειπες.τωρα για την πιστωτικη δεν εχω ιδεα.πες στην φιλη σου να παμε μαζι να χαιρετισουμε τους λ.π.!
και γω πιστευω οτι δεν αξιζει το 75αρι…καλυτερα στο μπουγιο.
λιγο δυσκολο γιατι δε μιλαμε πια…
οντως δεν αξιζει το 75αρι,αλλα αν εισαι στο μπουγιο πως 8α καταφερεις να εισαι πρωτη σειρα??:?
το 75 ετσι κι αλλιως δεν ειναι πρωτη σειρα.ειναι σε κατι λοφακια στα πλαγια
Linkin Park είναι, χαλαρώστε… Άνετα πας μπροστά.