Θυμάμαι πέρισυ που λέγαν και χειρότερα για Metallica εδώ…δηλαδή κάποιος που θα πήγαινε πρώτη φορά θα περίμενε κανένα πόλεμο… Νταξ παιδία ήρεμα θα είναι…μικρές ηλικίες θα μαζέψουν περισσότερο…και άλλωστε να περάσουμε καλά πάμε όχι να σπάσουμε τα μούτρα των διπλανών…όποιος θέλει πρώτη σειρά η κάνει το ελληνικό κόλπο δηλάδη χώνεται η πάει νωρίς και πιάνει κάγκελο…απλό:)
Στους Metallica γινόταν πόλεμος βασικά:p
Αλλά εδώ θα είναι πιο χαλαρά τα πράματα, τσιλ άουτ!
Πωω είχα φάει μια αγκωνιά από έναν μαντράχαλο, γμστα!
Να δείτε που τα πιτσιρίκια θα μας ρίχνουν μπουνιές, κλωτσιές κτλ. για να πάνε μπροστά… :lol:
Eεε νταξ μωρέ ήρεμα πράγματα πάνω κάτω:p Βασικά εκείνη την στιγμή απλα δεν νιώθεις μου είχαν πέσει αρκετά γομάρια και δεν ενίωσα τίποτα(καλά θέλει και τύχη βέβαια :roll: ) Metallica ρεεε:D
Και εγώ είχα φάει μια σε ανύποπτο χρόνο είχα και το πόδι μου αλλά νταξ μωρέ αυτά είναι τα καλά αν δεν τις φας και λίγο να έχεις ενθύμια απο εκεί δεν είσαι τρου:p
Πάντως αν και στην αρχή είχα ψηθεί τώρα εχω ψιλοπαγώσει με το θέμα… σκέφτομαι η αυτό η διήμερο RW και περιμένω να δω κανένα setlist από την εδώ πλευρά και από την άλλη αν θα έρθουν Iced Earth ή Ιn Flames…
μην το λες γιατι κ στους evanescence που ειχα παει μπορει να ηταν κατι ηλι8ια πιτσιρικια αλλα πρωτη σειρα δεν καταφερα να ειμαι…κ ας ειχα παει απο νωρις…anyway εγω 8α κανω οτι μπορω κ βλεπουμε…:roll:
καποιος μου ειπε οτι οι in flames 8α ρ8ουνε…αλλα δεν ειμαι σιγουρη,μη σε κανω να χαιρεσαι τζαμπα!
οποτε το πιασαμε το νοημα…4 ωρες πριν…
Λοιπον εκατσα κ εκανα register μονο κ μονο γτ διαβασα τοσες σελιδες κ εχω τοσα πολλα που σκεφτομουν κ θελω να πω…
καταρχην…απιστευτη η γκρινια του ελληνα…αλλα το πα κ μονη μου…ελληνας!!!παντα θα βρει κατι για να γκρινιαξει δε γινεται αλλιως!!το αντιπαρερχομαι κ παω στο θεμα!!!
Να δηλώσω οτι ειμαι 8 χρονια φαν των LP που σημαινει οτι πήγαινα σχολείο ακομα.δν ακουω ουτε ενα ουτε δυο ουτε τρια χρονια αλλα 8!απο το πρωτο cd.κ εχω να πω προς απαντηση ολων αυτων που λενε “αν ερχονταν τοτε που τους ακουγα/αν ερχονταν 3-4 χρονια πριν/αν ειχα καρουλια θα ημουν τρολευ” οτι οταν αγαπας κατι το ακολουθεις all the way, στα ups and downs οχι μονο οταν κανουν το μπαμ κ ειναι cool να ακους τα τραγουδια τους.γτ αν εισαι μονο τοτε κοντα τους τοτε δν εισαι φαν εισαι αυλοκολακας. καταρχην δν πιστευω οτι εχουν ξεπεσει…τι να πουν αλλα κ αλλα συγκροτηματα τοτε…!!! Κ δν το καταλαβα αυτο το “γερασαν”. Ποιοι γερασαν??? Πόσο ειναι πια?? εχουν καιρο μεχρι να γερασουν παιδια, χαλαρωστε!!!κ επιπλεον…δν καταλαβα!!!οι μεταλικα ας πουμε, οι κις, οι μειδεν κ τοσοι αλλοι δικαιουνται να γερασουν, δν τρεχει τπτ, οι ΛΠ ομως οοοοοοοχι!!!απαγορευεται!!!μην ακουω οτι να ναι τωρα…!!!
το ΜΤΜ απο ποτε θεωρειται αποτυχια παλι???σορυ αλλα εγω δν ενημερωθηκα ας μου πει κ εμενα καποιος!!!ενα συγκροτημα οφειλει να εξελισσεται, οχι να βγαζει 45456 αλμπουμ με τα ιδια πανομοιοτυπα κομματια!!!Κατοπιν τηλεφωνικης μου συνομιλιας με τον τσες σας ζητω εκ μερους του συγνωμη που θελησαν να δοκιμασουν κ αλλους μουσικους δρομους κ να κανουν κατι πιο ωριμο.ελπιζω να μπορεσετε να τους συγχωρησετε!!
σταματηστε τα “οι ταδε ειναι καλυτεροι” “οχι η συναυλια των ταδε θα ναι το καλυτερο συναυλιακο γεγονος” “οχι οι παραλληλοι θα σκισουν” γτ ετσι δε βγαινει ακρη.ο καθενας με τα γουστα του κ οφειλουμε να το σεβαστουμε ολοι αυτο.στην τελικη οποιοι δε γουσταρουν να μην πανε κ ας αφησουν ολους εκεινους που γουσταρουν να περασουν καλα!!
κ αν ψοφατε τοσο για κριτικη τουλαχιστον πηγαιντε στη συναυλια κ μετα μιληστε με επιχειρηματα που αποκτησατε αυτοπροσωπως οχι απο ντιβιντι κ αηδιες η τον ταδε που πε στον ετσι οτι εγιναν ετσι τα πραγματα.κ εγω πηγα στο φεγγαρι αλλα ειχε ψυχρα κ ειπα να γυρισω σπιτι!!!
κ κατι τελευταιο.κατι που ειπωθηκε για το τι ατομα θα προσελκυσει αυτη η συναυλια…δυστυχως εχω να πω οτι κ εγω με τη σειρα μου πιστευω οτι μεγαλος αριθμος θα ειναι πιτσιρικια που το βρισκουν ιν κ τρεντ της εποχης ν ακουν λπ κ οι οντως φανς θα ταλαιπωρηθουν.αλλα what the heck…αυτα μια φορα γινονται…τερμα οι γκρινιες, παρτε εισητηρια κ αντε να τα σπασουμε ολα!!
φιλικα κ σορυ για την πολυλογια
Τανια
- για μενα το live αυτο,ειναι το live της χρονιας.οπως και να το κανουμε ειναι ενα μεγαλο ονομα στα πολυ καλα του.
2)οπως εχω πει και πιο πριν,ισως να ειμαι ο μοναδικος απο δω μεσα που τους εχω δει live και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλοι.
Εγώ, ρε παιδιά, δεν κατάλαβα γιατί το γεγονός ότι τη μουσική των Linkin Park την ακούν κατά βάση μικρές ηλικίες είναι επιχείρημα για την ποιότητα της μουσικής τους. Αν είναι όσο μεγαλώνεις να ακούς πιο “σωστή” μουσική, τότε να πάω κατευθείαν στα τσάμικα που άκουγε ο παππούς μου και να μην ασχολούμαι με “αυτούς τους σατανάδες”, όπως έλεγε…
Η μουσική πάει ανάλογα με τη διάθεση, τα βιώματα, την ηλικία κτλ. Αλλά αυτό δεν την κατατάσσει σε καλή, μέτρια, άριστη. Αν ήταν έτσι, τότε και η μουσική που ακούς χαρούμενος θα ήταν ανώτερη από αυτή που ακούς θλιμμένος, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος…
αχ ρε τανια…ειμαι σπιτι και σε χειροκροτω αυτη τη στιγμη και υποκλεινομαι…
εχω κανει 68 ποστ θελωντας να πω ακριβως αυτα που ειπες σε ενα…
ειναι αποτυχια το ΜΤΜ καλε απλα τα singles του παιζουν παντου…ελεος η μουσικη,οπως και οι μουσικοι,αλλαζει παρτε το χαμπαρι μερικοι.ειναι δισκαρα απλα ειναι διαφορετικο.πολλοι δεν μπορουν να συνηθισουν την διαφορετικοτητα.θελουν να ακουνε σηνεχεια τους ιδιους ηχους.δεκτο αλλα μην τα ισοπεδωσουμε ολα.συμφωνουμε απολυτα!! οι L.P. ειναι και θα ειναι απο τα σημαντικοτερα συγκροτηματα των τελευταιων χρονων…απλα και κατανοητα…
cobain εχεις απολυτο δικιο στο χω ξαναπει.ειναι της χρονιας…
Greywind μην το ψαχνεις…ειναι η κλασικη δικαιολογια των πιο πολλων σκληροπυρινικων μεταλαδων…σνομπαρουν ο,τι ειναι διαφορετικο απο τα πατροπαραδοτα.
απλα να μου πουνε εγω που ειμαι στη δευτερη δεκαετια της ζωης μου τι πρεπει να ακουω…?
ε μα δε μπορρουσα…με επνιγε το δικιο…!!!
τεσπα…παρεπιπτοντως να πω οτι κανεις δν ειπε οτι το γεγονος οτι ακουνε πιτσιρικια ειναι δειγμα κακης ποιοτητας…ισα ισα μπορω να πω δειχνει οτι καποιος εχει περαση γτ κακα τα ψεματα τα πιτσιρικια πανε συνηθως σ οτι ειναι τρεντι η κουλ!!!πιστευω ομως οτι θα χτυπησει ασχημα (κ θελω να ακουσω επιχειρηματα για το αντιθετο!!) αν πας να δεισ τη συναυλια κ περιτριγυριζεσαι απο 15χρονα…δν εχς τπτ με τα μικρα, κ εγς περασααπο αυτη την ηλικια, δε γεννηθηκα κατευθειαν στα 23 αλλα μεχρι ενος σημειου…τα μισα να ρωτησεις δε θα ξερουν να σου πουν τπτ απο την ιστορια του συγκροτηματος…
οσο φια τους σκληροπυρηνικους που σνομπαρουν…ε τι να πω πια…??καποιοι θελουν να πηγαινουν συναυλια κ να γυρνανε με μωλωπες…να τα σπανε ολα κ να παιζουν ξυλο…σεβαστο…το τελευταιο αλμπουμ των λπ δν προσφερεται για κατιτετοιο…τωρα αν αυτο μεταφραζεται σε αποτυχια…τι να πω???για μενα -που ειναι διαφορετικα τα γουστα μου- αυτα που ειπα παραπανω ειναι καφριλικια…δν εκατσα ποτε ομως να κατηγορησω τα συγκροτηματα που προσφερουν τετοιες συναυλιες!!
ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ξαναλεω!!!
*το μπορουσα με ενα “ρ”
μη με περασετε κ για αγραμματη…λολ…
Αν πατησεις το κουμπακι που λεει Edit στο ποστ σου, μπορεις να κανεις οτι διορθωση θελεις.
δειτε στα διαφορα live τους το τι κοσμος ακουει lp παιδες…δεν ειναι και τοσο πιτσιρικια,χαλαρωστε…
εγω παντως την πρωτη μερα που πηγα να παρω εισητηρια ειδα ηλικιες απο 18-30.δεν ειδα 15αχρονα…
οτι θα εχει θα εχει.αλλα μην μου πει καποιος οτι 15αχρονα δεν ηταν περισυ στους μεταλλικα.στους σκορπιονς κ.λ.π.
θα χει λαο παντως.
linkin ξεκολλα ρε μονο στην ελλαδα τους ακουνε 15αχρονα… χοχο!
τους λινκιν παρκ τους παω.
δυστυχως ομως θα συμφωνησω με καποιους οτι θα εχει παρα πολλα πιτσιρικια.
το live που τους ειδα,αυτο με διδαξε,τουλαχιστον.
lol…για το edit chris…δν το χα προσεξει!!!
αλλα ευχαριστω οπως κ να χει!!! :)
πιτσιρικια ξεπιτσιρικια εμεις τα εισιτηριακια μας τα πηραμε κ θα παμε…απο κει κ περα…τα πιτσιρικια δε μ ενοχλουν…τα καφριλικια ομως…ναι…
κ να πω κατι ακομα, γι αυτους που λενε “δειτε τα λαιβ κ θα δειτε οτι δν ακουνε μονο πιτσιρικια λπ, δειτε τον κοσμο που παει” να θυμισω οτι εδω ερχονται πρωτη φορα…τα λαιβ λοιπον αλλων χωρων δν αποτελουν αντιπροσωπευτικο δειγμα γτ πολυ απλα…ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ! το ιδιο ειναι οι συναυλιες εξω, το ιδιο εδω???
πανω κατω,σε ολες τις χωρες, το κοινο των λινκιν παρκ ειναι το ιδιο.
θελω να πω οτι,ειναι περισσοτερα τα 15χρονα απο τους 30αρηδες για παραδειγμα.
εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα πιτσιρικια.παω να τους ξαναδω και γουσταρω,ας ειμαι 27:roll:
το κοινο δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.δεν με ενδιαφερει και πολυ να σας πω την αληθεια.εμενα το ονειρο μου ειναι να τους δω λαιβ.δεν πα ναρθουνε και καροτσακια με μικρα…