εκανα ποστ και σβηστηκε,γιατι???εγραφα μονο για την συναυλια
Επειδη πλησιαζει η 21η Απριλη…
ε και?ειναι η μερα κατα των ποστς του linkin? χοχοχο!
Καθε μερα ειναι η μερα των ποστς κατα ΤΩΝ linkin
δεν το κανα λαθος.γτ το τονιζεις?προσεξε λιγο καλυτερα #-o
γτ καθε μερα ειναι η μρα κατα ΤΩΝ λινκιν?
58 και σημερα…
8O 8O 8O
τοσες σελιδες για τς λινκιν παρκ???
τι αλλο θα δουν τ ματια μου!!!:-k
(σιγα μν καθομουν ν τς διαβασω)
#-o Και καλα τωρα εσεις οι “μεταλαδες” δεν ακουτε εμπορικα συγκροτηματα…:lol:
οι λινκιν παρκ δν ειναι εμπορικοι???
δεν εχουν εκατομμυρια φανς παγκοσμιως???
δεν παιζονται σε ποπ σταθμους???
[-X μπα…καθολου…τι λες τωρα…
:lol: :lol: :lol:
Ε ναι,πριν ακουσουμε ενα συγκροτημα τσεκαρουμε τις πωλησεις του,το μεσο ορο ηλικιας των οπαδων του,ποσα λεφτα εχει το καθε του μελος,αν πιστευει στον Σατανα και αν εχει παιχτει στο ραδιοφωνο,και μετα το ακουμε.
Ούτως η άλλως η μέταλ είναι από τις πιο εμπορικές μουσικές
Βρε κοριτσι μου ηρεμησε λιγο.
Επειδη καποιοι δεν γουσταρουν Εβανεσενς δεν χρειαζεται να εισαι εσυ στην τσιτα.
Κόμπλεξ.
Άσε που δεν είναι όλοι “μεταλλάδες” εδώ μέσα
Και τι εστί μεταλλάς; :-k Πφ! Όχι ταμπέλες!
μα ειναι οι λινκιν παρκ “ποιοτικο” συγκροτημα???
αφου υποτηθεται ακουτε μονο underground μπαντες:lol: :lol: :lol:
Είναι αντικειμενικά κακό συγκρότημα.
Φιλική συμβουλή: Πήγαινε σε έναν γιατρό για το άγχος σου, ειλικρινά, μην έχουμε και τύψεις εμείς εδώ μέσα.
Και ποιός είπε οτι ακούμε underground μπάντες μόνο?
Μολις εχουμε ακομα μια κλασικη εμφανιση του ειδους:
‘‘Οι μεταλλαδες ειναι ενα ματσο απλητα πρεζακια…’’
Στη δουλεια που ειμαι ειναι μια τυπισσα η οποια το πιστευει πραγματικα…Παλευω να της εξηγησω αλλα ματαια απο οτι φαινεται…
Και ακουστε και την δικη μου αποψη: Το να ακους ενα ειδος μουσικης μπορει να σε στιγματισει στους αλλους που δεν το ακουν…Αυτο δεν σημαινει οτι ουτε πρεπει να σταματησεις να το ακους ουτε να τσακωνεσαι…Και αφου ετσι ειναι για τους αλλους αυτο το σαιτ λεγεται ‘‘Rocking’’ και ειναι για απλητα πρεζακια…
Και ποσο μαλλον οταν οι Evanescence ερχονται να μου παιξουν το 2004 45 λεπτα με 45 ευρω εισητηριο…Δηλαδη ευρω και λεπτο…Ελεος…!!
Θα την ακουσουμε και την underground μπαντα και θα την στηριξουμε…Αυτο ομως δεν μας κανει αρουραιους…Και για μενα ειμαστε πολυ πιο συνεπεις στην υποστηριξη αγνωστων μπαντων στο ευρυ κοινο απο αλλους που ακουν τα εγχωρια νουμερα που ειναι γνωστα…Για να ερθει ο αγνωστος στην Ελλαδα Νικο Kapsourovic να δω ποιος θα παει…
#-o δεν πιστευω κατι τετοιο…
απλα μου κανει εντυπωση π ακουτε λινκιν παρκ:roll:
Εδω μας εβαλαν στο Rockwave Manu Chao οι Linkin Park θα μας πειραξουν…???
Προσωπικα τους ακουω γιατι καποια κομματια τους μου αρεσουν και θα παω μονο και μονο για αυτα…
Τωρα ακομα και αν θεωρουνται αυτο το Nu Metal που λενε ε δεν τους θεωρω και ασχετους τελειως με την εννοια metal…
Ακούμε και το Σάββατο θα πάμε και για εισητήριο κι όλας8)
Davi, πόσες μέρες??
Kαι Linkin Park ακούμε και Evanescence ακούμε και συγκροτήματα που δεν ξέρει η μάνα τους ακούμε…αλλοί εδώ μέσα ακούνε απο ρεμπέτικα εως death …Το ότι ακούς κάτι δεν σε περιορίζει απο το να ακούς και άλλα πράγματα:)
Και όχι δεν παίρνουμε ναρκωτικά:p (οχι πολλά τουλάχιστον:roll: )
Kαι για να είμαι on topic μάλλον τελικα θα προτιμήσω metal day rw γιατί μια φίλη μου είπε να πάμε διακοπές τότε τα δύο μας:naughty: …εε και δεν λεει να της χαλάσω χατίρι 8)
Αnyway…λογικα θα έχω και ευκαιρίες να τους δω έξω στο μέλλον αρα νταξ:)
Εμοτικον που σηκωνει χερι!
Λινκιν Παρκ βεβαια δεν πολυακουω αλλα το Numb ειναι κομματαρα!! Αν η συναυλια ηταν εντος Αθηνων, ισως το σκεφτομουν…