ΣΩΣΤΟΣ!!!
δεν λεω,κι εγω θα παω στν συναυλια…
αν κ τ σκεφτομαι ν δω within temptation αντι για λινκιν παρκ:p
:lol: :lol: :lol:
θα ειναι κ οι λοκομοντο στ ροκ γειβ:lol: :lol: :lol:
ΣΩΣΤΟΣ!!!
δεν λεω,κι εγω θα παω στν συναυλια…
αν κ τ σκεφτομαι ν δω within temptation αντι για λινκιν παρκ:p
θα ειναι κ οι λοκομοντο στ ροκ γειβ:lol: :lol: :lol:
[SIZE=“7”] 54 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… [/SIZE]
οντως πολυ αστεο θα ναι και οι λοκομοντο γελαστε ολοι δυνατα
XAXAXAXAXAXAXAXA θα είναι οι locomondo ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
βασικα εγω γελαω επειδη δεν εχεις σταματησει να λες βλακειες ακου λιγο μανου τσαο δεν λεω οτι ειναι ροκ αλλα για μενα πρεπει μια μερα να ναι λιγο διαφορετικη και καλα κανουν και θα ρθουν οι λοκομοντο αμα δεν γουσταρεις μην πας!!!
τ ξερω γτ γελας!!!
κ σιγα μν παω!!!
κ ναι εχω ακουσει κ μανου τσαο!!!
ΧΑΛΙΑ!!!
παντως μια απο αυτη την ξυνισμενη φατσα του σουργελου που εγινε και ονομα καλυτερος ειναι
ναι σιγουρα…
τι να σ πω!!!#-o #-o #-o
je ne t’aime plus mon amour
je ne t’aime plus tous les jours
Από πού προκύπτουν αυτά, ρε συ; Μπας και μας μπερδεύεις με συμμαθητές σου; :-k
Μάλλον το λέει επειδή πάει σε κάποιο forum section πχ. το Groups and Artists, βλέπει διάφορα ονόματα συγκροτημάτων και δεν γνωρίζει κανένα, οπότε σκέφτεται “underground είναι ρε!”!
53 και σήμερα κι άλλες λίγες για Offspring…
Κατα 90% θα παω στη συναυλια…βεβαια τωρα ειναι καραγκιοζηδες αλλα για τα παλια τους τραγουδια θα παω!!
γιατι δεν καταλαβα τι ποιο ποιοτικο εχουν οι evanescence που δεν το εχουν οι linkin park?
Την Amy…
#-o :lol:
Σιγά την ποιότητα την Άμυ…
Άντε, φτάνει το οφ-τόπικ…
ρε eva ελεος πια…διαβασα ολα τα ποστ σου απο το τοπικ των εβανεσενς που σε κραζουν,μεχρι και εδω.
τι ζορι τραβας με το τι ειναι το καθε συγκροτημα και τι ακουει ο κα8ενας?κουμαντο 8α του κανεις?σε μερικους δεν αρεσουν οι εβα σε μερικους οι λπ,πρεπει να τους αλλαξουμε με το ζορι την αποψη?καταλαβαινω οτι στεναχωριεσαι που οι εβανεσενς ειναι η αντιγραφη των λπ με φροντγουμαν αλλα αραξε λιγο… να σε ρωτησω επειδη εσυ μαλλον θα ξερεις.στο bring me to life ηταν να τραγουδησει ο mike?γτ ακουγονται φημες οτι τους παγωσε επειδη εκεινη την περιοδο ηχογραφουσαν το μετεορα.
τεσπα στην συναυλια 8α γινει χαμος.απο,τι ακουσα πριν 2 βδομαδες ειχαν φυγει γυρω στα 8.500 εισητηια…
Καμμια σχεση ομως…
…και στο λεει ανθρωπος που γουσταρει Linkin Park καργα, και πηρε εισιτηριο απο την 1η μερα κυκλοφοριας…
eλα μωρε επιτηδες το λεω γτ οταν ειχαν βγαλει το bring me to life και ειχαν κανει την επιτυχια,οι μισες συνεντευξεις ρωταγαν “πως νοιωθετε που σας παρομοιαζουν με τουν λινκιν παρκ?” #-o
ποιο νουμερο εχεις??
το 537 εχω
Τι 8000 ρε, χαλαρώστε λίγο. Χθες πήρα εισητήριο και είναι 2396, άντε και τα 1000 πρώτα 4000. Σιγά μη δε μας χωρέσει και η Μαλακάσα δλδ.