Linkin Park in Athens, 25/6

ρε γαμω τν παναχαϊκη μου βγηκε το προγραμμα της εξεταστικης μου(πατρα σπουδαζω) κ τελικα 25 κ 26 γραφω…οτι ν ναι!!!δηλαδη ποσο γκαντεμης…πειτε μου καποιος τι ν κανω???[-X

Το απλούστατο: Το μάθημα το δίνεις Σεπτέμβρη πάλι, τους LP όχι. Εξαρτάται και πόσο καίγεσαι να περάσεις το μάθημα βέβαια… It’s up to you.

χμμμ…γεια σου φριντομ τι κανεις???:slight_smile:
οι πορτες ανοιγουν 6+30 απο,τι λεει το εισιτηριο…τι ωρα θα αρχισετε να μαζευεστε??
εγω σκεφτομαι να παω αρκετα νωρις.δεν ξερω τι θα παιζει και με τις 8εσεις.οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα στο τερρα βαιμπ?

και μενα μου φανηκε πολυ καλη η σετλιστ.ουιαστικα εχει ολα τα σινκγλς/κλιπς τους και σε συνδιασμο με the little things και reading my eyes που ειναι τρελλο κομματι,θα γινει πανικος.im so excited!!(i just cant hide it) εν τω μεταξυ ολη η χωρα κινειται στους ρυθμους των λπ.χεχε!ειδα δυο διαφιμισεις δημερα.η μια αντενα και given up(για το γιουρο) και η αλλη αλφα και in the end (κατι για το περιβαλλον) για να μην αναφερω το 48ωρο αφιερωμα (αυριο και μεθαυριο) στο madradio που θα παιζει συνεχεια κομματια τους και θα παιξει και μια συνεντυεξη της μπαντας σε εναν απο το μαντραντιο.

νταξει το μαμησα με το hracorfanιλικι μου αλλα πλησιαζουν οι μερες και συγχωρουμαι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ρε το σαπορτ τα ψιλοσπαει!!ο,τι πρεπει για ανοιγμα…θα μας ζεστανουν καλα πιστευω!!

να πας! και γω πατρα ειμαι και δινω στις 25 και θα φυγω μετα κατευθειαν για terra vibe. οσο γι αυτο στις 26, αστο για σεπτεμβρη. μια φορα ερχονται οι LP!!!

Φινλανδικά?

lolololol!τωρα το ειδα!!

συμφωνω με blackwindow!!ειδικα αν γραφεις το πρωι μια χαρα προλαβαινεις!ξερω παρα πολλους που θα πανε απο πατρα!!

το λεοφορειακι απο σταθμο λαρισσης παντως για μενα φευγει στις 18:30…οι Blackout (support) στο myspace τους λενε πως βγαινουν στις 20:00…οποτε μια χαρα

ρε συ θα φτασεις τελευταιος…χαχα!στις 26 μην κλεγεσαι οτι δεν εβλεπες!!:slight_smile:

κ γω που νομιζα οτι ημουν η μονη που 8α εκανα κοπανα απ τις εξετασεις για τους lp…:stuck_out_tongue: μεγαλη γκαωτεμια παντως…εγω 25 γραφω το τελευταιο μα8ημα!#-o αλλα lp ειναι αυτοι!πως να το κανουμε?:smiley:

εσεις ποσο πιο νωρις λετε να πατε?

εγω θα φτασω 19:30, οι πορωμενοι φιλοι μου θα ειναι απο πολυ νωρις…καπου θα με βολεψουν και μενανε :stuck_out_tongue:

Παιδιά έλεος, ότι ώρα και να πας, LP στην Ελλάδα είναι, άνετα πας μπροστά. Δε θέλει και πολύ κόπο…

Εγώ θα φύγω 5,30 απο δω, όσοι γουστάρετε κανονίζουμε συνάντηση.

Εγώ τι να πω που έχω παρέα πωρωμένων και θα με τραβήξουν από νωρίς γιατί φοβούνται για τις θέσεις;

Ρε σεις, έλεος!

Εδώ στους Metallica έφτασα 5 σειρές από stage, 15 ετών παιδάκι! Ηρεμήστε!

εχεις πεσει και συ σε περιπτωση ατομων που δεν εχουν παει ποτε σε συναυλια εε? :stuck_out_tongue: :lol:

Ναι… πρωτάρηδες, τι να κάνουμε :stuck_out_tongue:

εγω ξερω τι λεω επειδη εχω παει σε συναυλιες κ πολλα 15χρονα ηταν πολυ πιο μπροστα απο μενα…εγω 8α παω απο νωρις κ σεις καντε οτι 8ελετε…

Κάντε ότι θέλετε ρε σεις. Και από τις 12 να είστε εκεί, έτσι κι αλλιώς μαζί θα είμαστε στο κάγκελο:lol: :stuck_out_tongue:

Μίλησε η εμπειρία που θα με σύρει από τις 10 στους Offspring…:roll:

Πάντως το τελευταίο setlist είναι αν μη τι άλλο καλό…καλά να περάσετε όσοι πάτε…εγώ δυστηχώς no $:(

ψοφα σκύλε:p
λεφτα να τρέχεις κερκυρες εχεις :smiley:

Δεν θέλω να το παίξω δικηγόρος του συγκεκριμένου ατόμου αλλά στους Offspring οι πόρτες ανοίγουν στις 11, έχει διαφορά :stuck_out_tongue: