ρε παιδια 8α γυρισει κανενας απο εσας με πουλμαν?
Ένας εδώ.
και γω
μαγκες πλακα πλακα πρεπει να κανονισουμε κανα τρελλο παρεακι εκει κατω αν και δεν παιζει να βρεθουμε ολοι αφου ο καθενας θα παει ξεμπαρκη ωρα.καλα ρε κακουλη φριντομ δεν ντρεπεσαι να σπρωξεις τα 15 χρονα και να πας καγκελο.θα σε δειρουν οι γονεις τους!
με ψηνει η ιδεα του κτελ αλλα αντε να καταφερεις μες στο μπουγιο να φυγεις με κτελ…
θα παει κανεις με κτελ???
Ανάμεσα σε δύο μαθήματα εξεταστικής, αυτή η μέρα φαντάζει παράδεισος.
[SIZE=“6”]16 days closer to the Edge![/SIZE]
εγω εχω βαλει σαν τιτλο στο μσν linkin park one step closer to terra vibe!!!
ακουσε κανεις τη συνεντευξη??
Τέσσερα μαθήματα για μένα! Και ένα πέμπτο που υποτίθεται πως πρέπει να δώσω την ίδια μέρα 17.00-19.00…
Στις 7.30 το πολύ θα είμαι πάνω. Όλο το μένος της εξεταστικής θα βγει στη συναυλία μου φαίνεται!
ω ναι…
εγω παλι 3εκιναω 23 τα γραψιματα…πολυ που με ενοιαξε ομως…15 μερες ακομα και 8α κατσω να σκεφτομαι εξεταστικες και μλκιες…??
καλες 3-4 8α παω εγω ναμαι σιγουρος…
δεν υπαρχει εξεταστικη ρε σεις!!
θα κατεβει απο θεσσαλονικη κανεις με αμαξι με χωρο μονο για γυρισμο???:roll: :roll:
Η εξεταστική έστω ότι δεν υπάρχει.
Ο ημιτελικός του Euro όμως? 
το πολυ βιντεο 
Α, θα περιμένεις να βγει το live σε bootleg DVD?
κανονιστε να τραβηξετε κανα βιντεακι της προκοπης ε!χεχε!θα τραβηξω και γω αλλα κυριως φωτο!
σιγα μην βγει σε μπουτλεγκ ντιβιντι.το πολυ πολυ να ηχογραφηθει η συναυλια πραγμα που δεν με χαλαει καθολου…
Κάμερες??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Θα ζούμε το λάιβ κάθε στιγμή, χωρίς παρεμβολές από ψηφιακά κουτάκια:p
16 μέρες ρε :band:
ρε γμτ αυτο σκεφτομαι συνεχεια.οτι αν κα8ομαι να τραβαω βιντεο αι φωτο 8α χασω τη μαγεια…γιαυτο φριντομ το αφηνω πανω σου…βγαλε μας ασπροπροσωπους!!!
Γιατί όχι?
γτ εδω και ενα χρονο που εχει βγει το ΜΤΜ εχουν βγει ελαχιστα με τελευταιο αυτο στο μαντισον σκουερ γκαρντεν πριν λιγους μηνες που ειχε εμφανιστει και ο jay-z.(το οποιο ολως περιεργως ειχε αρκετα καλη εικονα και ηχο)
συνηθως ποιος τραβαει αυτα τα βιντεο??
ένας μη οπαδός? αν υποθέσουμε ότι όλοι θέλουν να ζήσουν τη στιγμή και να μη χάσουν τη μαγεία…
πλακα πλακα στο μαντισον σκουερ ειχε τραβηξει ολη τη συναυλια μιαμιση ωρα.δεν ξερω αν θα μπορουσα να παω και να καθομαι σαν κουραδα χωρις να κουνιεμαι…δν λεω θα το χες μετα στο αρχειο σου και θα γουσταρες αλλα προτιμω να κοπανιεμαι μιαμιση ωρα,να χτυπιεμαι να τραγουδαω και να ειμαι αποκλειστκα εγω και το συγκροτημα!!
ε ουτως η αλλως ολο και καπου θα το βρω…
ρε παιδες να ρωτησω η συναυλια των μεταλλικα εχει βγει σε ντιβντι η μονο σε μπουτλεγκ βιντεακια?