Χαχα, σόρρυ αλλά δε παίρνω μηχανές μαζί μου! Για τον λόγο που ανέφερα!
Το λαίβ των Μετάλλικα είναι σε βίντεο 2,30 και μπράβο στον ήρωα (διοτί 2,30 ώρες ακίνητος, με τους Μετάλλικα μπροστά σου και να μη χτυπιέσαι σε κάνει ήρωα από μόνο του) που το τράβηξε. Το βλέπω που και που και με πιάνουν τα δάκρυα
ρε παιδια σημερα ειδα εναν εφιαλτη…και πεταχτηκα…
οτι δεν ακουγοταν καθολου καλα ο ηχος τους στη συναυλια και γενικα γινοταν μια βαβουρα!!πειτε μου οτι ειναι ενα ψεμα και οτι θα ειναι ολα τελεια στη συναυλια…
β)ναι και απο,τι ειπε ο μπραντ στο μαντ θα παιξουυν αρκετa απο ο μετεορα λογω ελλαδας
Λέγε τι ξέρεις!!
παλαβιαρη μου ρωτησε ο σπυρεας στη συνεντευξη για το μετεορα και ειπε συν τοις αλλοις οτι θα παιξουν πολλα τραγουδια απο το μετεορα και ελπιζει οι φαν εδω στην ελλαδα να το εκτιμησουν.αν και δεν το κοβω γτ ουσιαστικα ειναι προωθηση του ΜΤΜ ακομα.
αλλα πραγματικα καποιος να μου σχολειασει αυτο το παρανοικο σετλιστ που παιξανε προχθες στην λισαβονα!!
01. What I’ve Done
02. Faint
03. No More Sorrow
04. Given Up
05. Lying From You [New Intro]
06. Don’t Stay
07. In Pieces
08. Somewhere I Belong [No Intro]
09. Points Of Authority
10. Leave Out All The Rest [intro - In Stereo (Fort Minor); New Ending]
11. Numb
12. Shadow Of The Day
13. Valentine’s Day
14. Crawling [Reanimation intro]
15. In The End
16. Bleed It Out [Drum Solo]
(Encore)
17. Pushing Me Away [Album Version]
18. Breaking The Habit
19. A Place For My Head
20. One Step Closer
ρε ασε τα παρκινγκ τωρα…ελα με το κτελακι σου και αραζουμε το βραδυ εκει και φευγουμε το πρωι!!στρωματσαδες και ετσι!! 8)
πλακα πλακα κ γω το κοβω να μενω εκει το βραδυ!τα κτελ απο τι ωρα πηγαινουν εκει?:-s
wise δεν 8α το πιστεψεις αλλα ειδα κ γω ενα παρομοιο ονειρο!!ελεος!:lol:
εγω λογικα αν δεν ερ8ει ο φαδερ να με παρει θα αραξω εκει με την παρεα…ωραια θαναι!
αληθεια??τι ειδες εσυ??
φριντομ το ενκορ γτ ακριβως σαρεσει???
πω ρε φιλε να απαιξουν το place…
γτ το pushing me away οπως ειναι στο hybrid theory και οχι με πιανο και τετοια τι σου λεει??εχουν να το παιξουν ετσι απο το 2003!!
Το ενκορ μ’ αρέσει γιατί δεν έχει ούτε 1 απο το MTM.
Θέλω όσο το δυνατόν λιγότερα απο αυτό το δίσκο, ειλικρινά δε ξέρω τπτ μόνο το Bleed it out. Στα κομμάτια αυτά (δυστυχώς) θα ειμαι απαθής#-o . Στα υπόλοιπα θα γίνεται της τρελής!8)
Δε γουστάρω επίσης το Reanimation. Ελπίζω το Crawling μη το σφάξουνε.