μα το ενκορ ειναι η παυση που κανουν…
ρε κοιτα να τα μαθεις και μη λες πολλα…δηλαδη δεν τξερεισ το what ive done ε??
το crwling δεν το αλλαζουν ρε συ.μονο η εισαγωγη ειναι απο το reanimation…μην μου αγχωνεσαι…
Βαριέμαι#-o 
ρε συ 3:30 λεπτα τραγουδι ειναι το καθενα…2 κουπλε ενα ρεφρεν και ενα μπριτζ…
Δεν τους τιμά και πολύ αυτό ε! :lol:
Κριςπ βάλτο σε σπόιλερ!:-s
Γιατί?
Γιατί έχεις δίκιο και δεν είναι να το βροντοφωνάζουμε κι όλας:p
Ε, δεν το γραψα και με κεφαλαία. 
επ σας επιασα!!!τι λετε πισω απο την πλατη μου!!???ε?ε?
κατσε ρε συ δηλαδη για να θεωρηθει ενα τραγουδι ωραιο πρεπει να ναι 8 λεπτα και να χει 4 λεπτα σολο?
Όχι.
Άλλο αυτό όμως και άλλο όλα τα κομμάτια μιας μπάντας να είναι 3,5 λεπτά και όλα να έχουν την ίδια δομή.
Πλάκα έκανα βασικά, δεν έχω ακούσει όλα τα κομμάτια των LP για να έχω άποψη.
xexexe…ρε συ οτι τα πιο πολλα τραγουδια τους ειναι ετσι ειναι γνωστο…οχι ολα ομως.
αλλα…ειναι η συνταγη της επιτυχιας…παμπολες μπαντς ετσι δεν λειτουργουνε ομως?τλχ στο ειδος που ακουω περισσοτερο εγω…
Επειδή το κάνουν πάμπολλες μπάντες σημαίνει ότι είναι και καλό?
Τέσπα, never mind.
οχι ισως δεν ειναι καλο…αλλα στη μουσικη ποιος μπορει να πει τι ειναι καλο…?ειναι τοσο υποκειμενικα τα πραγματα…συμφωνεις??
αλλα επειδη οπου ναναι θα τα σβησουν και αυτα τα μηνυματα ας μην βγαινουμε οφ τοπικ!!ε??
Γιατί να σβήσουν τα μηνύματα, για τους LP μιλάμε.
Θα σου πω τι είναι αντικειμενικά καλό στη μουσική.
Να μην περιορίζει ο δημιουργός όλα του τα κομμάτια στα 3,5 λεπτά έτσι ώστε να είναι radio-friendly singl-άκια.
μιλαμε για τους λπ αλλα οχι για την συναυλια τους…αυτα θα επρεπε να τα γραφουμε και καλα στο group and artists.τεσπα…
αυτο δεν κανει ενα τραγουδι radiofriendly πιστευω…γτ αν ηταν εττσι θα παιζανε τραγουδια τους απο ολα τα αλμπουμ τους.παρολα αυτα μπορεις να ακουσεις τραγουδια τυπου μεταλλικα και γκανς οπως το estranged που καθολου radiofriendly δεν ειναι…αποψη μου παντα…
ε και για να μπαινομε σιγα σιγ στο κλιμα…
αφιερωνω το σημειο στο 2:45 στους επικριτες την νεας δουλειας των λινκιν…
εχει και τα καλα της οπως και να το κανουμε…
Ποστάρεις πουθενά αλλού πέρα από εδώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ναι στα οφ τοπικ!!!
ωραίος! Πολύ μουσικός τύπος…και ανοιχτόμυαλος! 
Είναι θεική η εισαγωγή του Crawling από το Re-animation! Και θα την παιξουν??8O 
Ελπίζω να μην ‘‘ξεχάσουν’’ εδώ το Papercut, όπως έκαναν στην Λισαβώνα…