Linkin Park in Athens, 25/6

ε απο το να κατσω να απανταω σε τοπικ τυπου slash vs hammet και metallica vs guns n roses το προτιμω να κανω την πλακα μου…

Princess_of_the_dawn παντα ην παιζουν την εισαγωγη αυτη.για μενα,δεν υπαρχει περιπτωση να πουν το crawling χωρις την εισαγωγη…ειναι must πλεον…χεχε!
οντως το papercut δεν το παιξανε…περιεργο

μεγεια και το αβαταρ!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

edit:

[SPOILER]Vilnius, Lithuania
Siemens Arena
10th June 2008

Setlist

1. One Step Closer
  2. Lying From You
  3. Somewhere I Belong
  4. No More Sorrow
  5. Papercut
  6. Points Of Authority
  7. Reading My Eyes
  8. Wake 2.0
  9. Given Up
  10. From The Inside
  11. Leave Out All The Rest
  12. Numb
  13. The Little Things Give You Away
  14. Breaking The Habit
  15. Shadow of The Day
  16. Crawling
  17. In The End
  18. Bleed It Out
  19. Pushing Me Away (Piano Version)
  20. What I’ve Done
  21. Faint[/SPOILER]

ετσι παιξανε χθες… οπως βλεπεις πρινσες το papercut ειναι μεσα…

Αντωνία το νέο άβαταρ γαμεί!

Το σετλιστ το αλλάζουν, όπως και τη σειρά των κομματιών. Άυτό είναι υπερ τους.

Θέλω A Place For My Head γαμώ!

To by myself απ’ότι βλέπω δεν έχει καμία ελπίδα… μόνο σε μένα αρέσει αυτό το κομμάτι τελικά??

Βασιλάκη σειρά σου τώρα να το αλλάξεις… :stuck_out_tongue:
Στο place for my head θα τα ριμάξουμε όλα λέμε…

Πέρασα το πρώτο μαθηματάκι με 8!:smiley:

ειδα οτι κ καλα καποιος η8ελε να χαλασει τη συναυλια κ κατι εκανε στα ηχεια για να μην εχει καλο ηχο κ τελικα η συναυλια ηταν αποτυχια…κατι τετοια…:frowning: ας ελπισουμε να μην βγει αλη8ινο…:stuck_out_tongue:

Εγώ θέλω και my december…(στο remix κιόλας…)

@φριντομ ναι ειναι ωραιο που το αλλαζουν και δεν εχουν ενα σετλιστ για ολη την περιοδια…και το αλλαζουν απο χωρα σε χωρα…μωρε μπραβο…
λες να μαστε τυχεροι και να το παιξουν και σε μας? “go away from meeeeeee…motherfucker!!”

@princess το μπαι μαι σελφ οντως πολυ δυσκολα…ουτως η αλλως δεν ειναι απο τα πιο γνωσα τους.και βεβαια δεν αρεσει μονο σε σενα!! (αρεσει παρα πολυ και στον linkin)

@καλογρεζα και γω ειδα οτι εφυγα με σκημενο κεφαλι!!χαχα!χαχα!απο,τι βλεπω στα λαιβ τουςδεν παιζει κατι τετοιο…οποτε…κουλ!

@δαβιδιαν τωρα το ακουω!!λολολ!πως και σαρεσει ηρεμο κομματι εσενα?ε?ε?

χεχε!καλα ας τους δω απο κοντα κ ας μην εχει κ τον καλυτερο ηχο(κανονικα δεν επρεπε να το λεω αυτο γιατι σπουδαζω ηχοληψια…χε χε…:roll: )
εγω παντως πιστευω οτι 8α ειναι ικανοποιητικο το setlist…ας μην ειμαστε κ αχαριστοι…ολοκληρους linkin park 8α δουμε!:smiley:

:yes:

Απ’οτι ειδα παντως, τα σετλιστ ειναι πολυ καλα, δεν θα φυγει κανεις παραπονεμενος

πες τα ρε καλογρεζα!!με το τρελλιαριοκο το αβαταρ σου!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
μας ξυνιζει που δεν θα χει ενα τραγουδι και δεν χαιρομαστε για το ονομα που ερχεται στην ελλαδα…
και γω παντως ετσι κανω…κλασικοι ελληνες…χεχε!

πλακα πλακα…παιζουν τον ιδιο σχεδον αρι8μο τραγουδιων απολα τα αλμπουμ.ετσι ολοι ειμαστε αγαπημενοι!!:lol: :lol: #-o

Παιδια γνωριζει κανεις πως παει η προπωληση?
Ποσο λαο λετε να’χει?

καλη ερωτηση αυτη αλλα δυστυχως δεν λεει πουθενα…ουτε θα πουνε ποτε…δικια μου αποψη οτι θαμαστε περιπουυ 10000…

μαγκες προσευχηθειτε να παιξουν by myself και with you…αυτα τα κομματια τα σπανε…κι εγο κανα δεκαχιλιαρο πιστευω πως θα εχει,ειναι πολυς κοσμος που θα παρει τελευταια στιγμη

στο vid που ανεβασες ο brad τα σπαει!

τωρα πριν πεσω θα προσευχηθω στο θεο!!ρε εισαι τρελλος??προσευχομουν να ρθουν και ηρθαν…σε λιγο θα με βρισει ο καλος θεουλης!!

We have been forced to cancel tonight?s concert at the Hultsfred Festival in Sweden and tomorrow night?s show at the Greenfields Festival in Interlaken, Switzerland as guitarist Brad Delson is ill and under doctor?s orders to rest for a few days. We sincerely regret this unavoidable cancellation and apologize to fans for any disappointment caused.

Βασικα προσευχηθειτε μην γινει καμμια παρομοια μαλακια στην υπολοιπη περιοδεια…[-o< [-o<

Ωχ αμαν!

θα τη βρουμε απο ραββινο…

(τρεμω την οργη του WISE) :stuck_out_tongue:

Πφ, ακυρώνουν συναυλίες για μια γρίπη.

Α, ρε Barney, πού σαι να τους δεις που έβγαλες ολόκληρο live με την πατερίτσα!

βασικα δε πρεπει να ναι μια απλη γριππη. ακουγεται οτι ειναι μολυνση στο αυτι και ο γιατρος απαγορεψε να ταξιδεψει με αεροπλανο γι αυτο και ακυρωθηκαν οι 2 συναυλιες…

παιδακια μου γλυκα και ομορφα μην τρελλαινεστε…τα χω κανονισει εγω με τον brad…και κουτσος θα παιξει!!
ουτως η αλλως σε 10 μερες 8α χει γινει καλα!!εδω ο chester εχει τραγουδησει με πυρετο και χωρις να του βγαινει φωνη!
εγω παντως στα γυρω γυρω σαιτ που βλεπω δεν εχω δει καμια σημαντικη ανακοινωση οποτε ειμαστε μια χαρα…

μεσα μου εχω τρελαθει!!δεν γινεται να μην ερθουν να παιξουν!!δεν μπορει να πανε ολα χαμενα!τοσα ονειρα,τοσες φιλοδοξιες!!!μπραντ πρεπει να γινεις καλα!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

mrwhatsisname ποσες φορες θα στο πω οτι δεν ειναι ραββινος!!!:slight_smile:

Σχετικά με τον Chester: Σε βίδεα από των σωλήνα, στο λάιβ στο Rock in Rio ήταν το λιγότερο αίσχος. Οι κραυγές δε του βγαίνανε καθόλου.