ε απο το να κατσω να απανταω σε τοπικ τυπου slash vs hammet και metallica vs guns n roses το προτιμω να κανω την πλακα μου…
Princess_of_the_dawn παντα ην παιζουν την εισαγωγη αυτη.για μενα,δεν υπαρχει περιπτωση να πουν το crawling χωρις την εισαγωγη…ειναι must πλεον…χεχε!
οντως το papercut δεν το παιξανε…περιεργο
μεγεια και το αβαταρ!!!
edit:
[SPOILER]Vilnius, Lithuania
Siemens Arena
10th June 2008
Setlist
One Step Closer
Lying From You
Somewhere I Belong
No More Sorrow
Papercut
Points Of Authority
Reading My Eyes
Wake 2.0
Given Up
From The Inside
Leave Out All The Rest
Numb
The Little Things Give You Away
Breaking The Habit
Shadow of The Day
Crawling
In The End
Bleed It Out
Pushing Me Away (Piano Version)
What I’ve Done
Faint[/SPOILER]
ετσι παιξανε χθες… οπως βλεπεις πρινσες το papercut ειναι μεσα…
ειδα οτι κ καλα καποιος η8ελε να χαλασει τη συναυλια κ κατι εκανε στα ηχεια για να μην εχει καλο ηχο κ τελικα η συναυλια ηταν αποτυχια…κατι τετοια… ας ελπισουμε να μην βγει αλη8ινο…
@φριντομ ναι ειναι ωραιο που το αλλαζουν και δεν εχουν ενα σετλιστ για ολη την περιοδια…και το αλλαζουν απο χωρα σε χωρα…μωρε μπραβο…
λες να μαστε τυχεροι και να το παιξουν και σε μας? “go away from meeeeeee…motherfucker!!”
@princess το μπαι μαι σελφ οντως πολυ δυσκολα…ουτως η αλλως δεν ειναι απο τα πιο γνωσα τους.και βεβαια δεν αρεσει μονο σε σενα!! (αρεσει παρα πολυ και στον linkin)
@καλογρεζα και γω ειδα οτι εφυγα με σκημενο κεφαλι!!χαχα!χαχα!απο,τι βλεπω στα λαιβ τουςδεν παιζει κατι τετοιο…οποτε…κουλ!
@δαβιδιαν τωρα το ακουω!!λολολ!πως και σαρεσει ηρεμο κομματι εσενα?ε?ε?
χεχε!καλα ας τους δω απο κοντα κ ας μην εχει κ τον καλυτερο ηχο(κανονικα δεν επρεπε να το λεω αυτο γιατι σπουδαζω ηχοληψια…χε χε…:roll: )
εγω παντως πιστευω οτι 8α ειναι ικανοποιητικο το setlist…ας μην ειμαστε κ αχαριστοι…ολοκληρους linkin park 8α δουμε!
πες τα ρε καλογρεζα!!με το τρελλιαριοκο το αβαταρ σου!!
μας ξυνιζει που δεν θα χει ενα τραγουδι και δεν χαιρομαστε για το ονομα που ερχεται στην ελλαδα…
και γω παντως ετσι κανω…κλασικοι ελληνες…χεχε!
πλακα πλακα…παιζουν τον ιδιο σχεδον αρι8μο τραγουδιων απολα τα αλμπουμ.ετσι ολοι ειμαστε αγαπημενοι!!:lol: :lol: #-o
μαγκες προσευχηθειτε να παιξουν by myself και with you…αυτα τα κομματια τα σπανε…κι εγο κανα δεκαχιλιαρο πιστευω πως θα εχει,ειναι πολυς κοσμος που θα παρει τελευταια στιγμη
We have been forced to cancel tonight?s concert at the Hultsfred Festival in Sweden and tomorrow night?s show at the Greenfields Festival in Interlaken, Switzerland as guitarist Brad Delson is ill and under doctor?s orders to rest for a few days. We sincerely regret this unavoidable cancellation and apologize to fans for any disappointment caused.
Βασικα προσευχηθειτε μην γινει καμμια παρομοια μαλακια στην υπολοιπη περιοδεια…[-o< [-o<
βασικα δε πρεπει να ναι μια απλη γριππη. ακουγεται οτι ειναι μολυνση στο αυτι και ο γιατρος απαγορεψε να ταξιδεψει με αεροπλανο γι αυτο και ακυρωθηκαν οι 2 συναυλιες…
παιδακια μου γλυκα και ομορφα μην τρελλαινεστε…τα χω κανονισει εγω με τον brad…και κουτσος θα παιξει!!
ουτως η αλλως σε 10 μερες 8α χει γινει καλα!!εδω ο chester εχει τραγουδησει με πυρετο και χωρις να του βγαινει φωνη!
εγω παντως στα γυρω γυρω σαιτ που βλεπω δεν εχω δει καμια σημαντικη ανακοινωση οποτε ειμαστε μια χαρα…
μεσα μου εχω τρελαθει!!δεν γινεται να μην ερθουν να παιξουν!!δεν μπορει να πανε ολα χαμενα!τοσα ονειρα,τοσες φιλοδοξιες!!!μπραντ πρεπει να γινεις καλα!!
mrwhatsisname ποσες φορες θα στο πω οτι δεν ειναι ραββινος!!!