brad περαστικα,μην μας την κανεις…
παιδια ο chester εχει παιξει και με σπασμενο καρπο,οποτε κατι το σοβαρο πρεπει να εχει ο brad,…
το θεμα ειναι ναναι καλα γενικα στην υγεια του ο ανθρωπος και να αναρωσει γρηγορα…
αλλα 10 μερες ειναι πολλες ρε φιλε…συνηθως οταν ακυρωνουν τι γινεται?δεν ξαναπανε τον ιδιο χρονο??
Εδω ειχαν ακυρωσει οι Λοστ και ακομα ψαχνεται ο κοσμος:P
Oλα καλα παιδια, σημερα θα γινει κανονικα η συναυλια στην Τσεχια:) . Λιγες μερες εμειναν ακομα
νταξει δεν τον χάνουμε κιόλας. λίγος επαγγελματισμός δεν βλάπτει. πάντως αν είναι να πάω θα το πάρω την προηγούμενη το εισητήριο σιγά μη το διακινδυνέψω
(όχι απ΄τα ταμεία θέλω να το σκανάρω ανέπαφο :p)
απο ποτε εχει να αλλαξει τα ακουστικα που φοραει?
τελικα την πληρωσε την απλυσια του:roll:
:lol3:
ευτυχως ειναι καλα τωρα, και η συναυλια στην Τσεχια γινεται κανονικα :yahoo:
ετσι αυτα θελω να ακουω!!ρε παρτε το χαμαπαρι αφου τα χω κανονισει εγω με τους λπ δεν παιζει να μην ερθουν!!
vedder γτ χρειαζεται επαγγελματισμος?δεν καταλαβαινω που αναφερεσαι.
salon μη γινεσαι καφρος!!χαχαχα!αφου εχει παρα πολλα ζευγαραια!
αντε 8 για το ονειρο…
7 σε 6 λεπτά.
μια χαρα φανατηλα μου σαι και συ!!
Αυτες τις μερες το κλεινουμε και οι βορειοι.
Μονη περιπτωση να το χασουμε ειναι να μας κρεμασουν τα τρενα και τα ΚΤΕΛ και να μην κανει κανενα τους σταση στη Μαλακασα.
δεν πειραζει…θα παμε με τραινο.η θα παρουμε ταξι,ενα ανγκη θα ξεκινησουμε και μιση μερα πριν για να φτασουμε με τα ποδια!!
ρε μαγκες η σταση που ειναι διπλα στη μαλακασα ειναι κοντα?σφενδαλη λεγεται νομιζω.για τραινο μιλαω!!
αν ειναι να παω ετσι!ε?ε?
20’ με τα πόδια κάτω απο το λιοπύρι 
Εσύ διαλέγεις
τι τοσο μακρυα ειναι??παρολα αυτα μπορω να το βρω μονος μου η θα ψαχνομαι?
με τα κτελακια πως μπορω να παω?δεν μιλαω για αυτα που θα βαλει η ντιντι!
3 χιλιομετρα μακρια πρεπει να ναι ο σταθμος.Αλλα δεν ξερουμε αν το τρενο απο Θεσ/κη σταματαει εκει.
μα δεν ειμαι απο θεσσ/νικη!!χαχαχα!
λετε αν παρω τηλεφωνακι στο τερρα βαιμπ να μου δωσουν πληροφοριες?
ρε παιδες οσοι ειναι απο αθηνα να μου πουνε,πας κηφισο παιρνεις το κτελακι πυ λεει μλκασα και πας?
δωστε καμια πληροφορια στο λαο!
Πας με τα πούλμαν της διδι κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Και την τσέπη σου ελαφρύτερη. 
Όπως και να πας, κάτι θα χαλάσεις. Βενζίνη, εισητήρια κλπ κλπ κλπ :)